نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    با سلام خدمت دوستان
    شاید سوالی که می خوام بپرسم بار ها توی انجمن بحث شده . سوالام درباره استفاده از header ها و اون خطای لعنتیه . می دونم که قبل از header ها هیچی نباید print یا echo بشه و حتما هدر ها قبل از همه دستورات و در ابتدای صفحه نوشته بشه اما مشکلی که من دارم اینه که می خوام ابتدا یه شرط اجرا بشه و در صورتی درستی اون ، هدر فراخونی بشه . در اینصورت باید چیکار کنم؟. تکه ای از کد رو در زیر می بینید :
    <?php
    require("config.php");
    $query=mysql_db_query(db_name,"select * from linkdoni where link_id=\"$link_id\"",$conn);
    $count=@mysql_result($query,0,4)+1;
    if(mysql_db_query(db_name,"update linkdoni set click_count=\"$count\" where link_id=\"$link_id\"",$conn)){

    header("location:".@mysql_result($query,0,2)."");
    }else{print("<center><font style=\"color:red;font-size:11px;font-family:taoma\" dir=\"rtl\">مشکلی پیش آمده
    است</font></center>");}
    mysql_close($conn);
    ?>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    الان مشکل کجاست؟
    چه چیزی رو شما می بینید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    نقل قول نوشته شده توسط vahid4134 مشاهده تاپیک
    الان مشکل کجاست؟
    چه چیزی رو شما می بینید؟
    مشکل اینه که در صورت درستی شرط خطای زیر صادر میشه . برای اصلاح هم که نمی تونم header رو به بالا منتقل کنم باید حتما داخل بلاک شرط باشه :

    Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp\www\redirecting.php:9) in c:\program files\easyphp\www\redirecting.php on line 13

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    آیا mysql_db_queryداخل شرط if اخطار میده و شما نمی خواین اخطار بده؟ اگر اینطور هست که @ اولش بزارید
    درضمن اخطاری رو هم که میده بزارید شاید بهتر بشه کمک کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    تا جایی که من می دونم هیچ راهی نداره جز این که Redirect رو با استفاده از Javascript انجام بدید یا از نمایش خطا جلوگیری کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    نقل قول نوشته شده توسط cybercoder مشاهده تاپیک
    تا جایی که من می دونم هیچ راهی نداره جز این که Redirect رو با استفاده از Javascript انجام بدید یا از نمایش خطا جلوگیری کنید.
    با جاوا اسکریپت چه جوری میشه این کار رو کرد؟ لطفا یه نمونه هم بذار

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    نقل قول نوشته شده توسط vahid4134 مشاهده تاپیک
    آیا mysql_db_queryداخل شرط if اخطار میده و شما نمی خواین اخطار بده؟ اگر اینطور هست که @ اولش بزارید
    درضمن اخطاری رو هم که میده بزارید شاید بهتر بشه کمک کرد
    خود query مشکلی نداره خطا مال هدر است . خود خطا را بالا گذاشتم

  8. #8

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    سلام
    من زیاد وارد نیستم ولی وقتی این خطای headers already sent by را می بینم
    متوجه میشم توی کلمات فارسی encoding رو باید uft-8 without bom بزارم

    الان هم دیدم شما از کلمات فارسی استفاده کردید !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    نقل قول نوشته شده توسط cybercoder مشاهده تاپیک
    من رفتم از javascript استفاده کنم با همون کدی که شما معرفی کردین اما اون کد رو فقط توی صفحه نمایش می ده . من برای ریدایرکتینگ این کد رو نوشتم:
    echo("document.location.href=\"yourpage.php\";");

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    کد جاوا اسکریپت رو باید در تگ <script> قرار بدید!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: مشکل در استفاده از header ها (تکراری نیست)

    با تشکر از تمامی دوستان خصوصا cybercoder
    مشکلم حل شد . کد رو باید به صورت زیر می نوشتم :

    echo("<script>document.location.href='".@mysql_res ult($query,0,2)."'</script>");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •