نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: کار با Kylix SMS ActiveX

  1. #1

    کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام بچه هااز کساني که تا به حال با Kylix SMS ActiveX کار کرده اند درخواست راهمنايي دارم؟
    1- اين برنامه با موبايل کار مي کند يا با مودم gsm
    2- براي دريافت sms در اين برنامه پک پروسيجور است اما من نمي دانم بايد چگونه آن را چک کنم تا هر لحظه sms جديد آمد به من نشان دهد.
    من روي sampel هاي خود Kylix SMS ActiveX خيلي کار کردم اما جواب نگرفتم
    ممنون مي شئم من را راهنمايي فرمائيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    من با این اکیتو ایکس حسابی دست و پنجه نرم کردم در مجموع خوبه
    برای دریافت SMS رویدادی داره که SMS را دریافت می کنه و ضمنا با گوشی و با مودم gsm هم کار می کنه اما بانوع پروتکل ارتباطیش فرق میکنه
    ضمنا من آخرین نسخه این اکتیو ایکس و 9 تا کامپونت در این زمینه دارم خواستی pmبده

  3. #3

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    آقای Valadi من این رویداد که onnewsms است را دیده ام و طبق sampel خودش عمل کرده ام اما می خواهم بدانم چطوری عمل کنم که هر وقت یک sms جدید به gsm رسید اتوماتیک این رویداد فراخوانده شده و متن پیام و شماره و زمان را به من بدهد منون می شوم اگر من را راهنمایی کنید.ضمنا نسخه full شما چه ورژنی است؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سیستم کارکرد خیلی آسانی داره وقتی sms میاد خودش (sampel) به شما اعلام می کنه فقط وقتی که sms میاد با از روی سیم کارت پاک کنی اگر نکنی سیم کارت پر باشه دیگه دریافت متوقف می شه
    من نسخه فول همه کامپونت های sms در دنیا دارم
    آخرین ویرایش به وسیله Valadi : پنج شنبه 02 آبان 1387 در 09:04 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    اگه امكان داره بزاريد دا دوستان هم استفاده كن البته با نمونه

  6. #6

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    كسي لينك دانلود اين كامپوننت را داره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    شما می توانید از این سایت سازنده دانلود کنید
    www.Kylixsoft.com
    کرک نمیشه در سایت قرار داد قانون 22 سایت برنامه نویس

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_khakzad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    اگه کسی رجیستر کدش را خواست بهم پی ام بده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام
    بچه ها لطفا اینایی رو که گفتید به منم بدید.
    من هنوز پستام به د20 تا نرسیده تا بتونم بهتون pm بدم.
    کمک...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    از دوستانی که با این کامپوننت کار کردن لطف کنن و یه نمونه برای بقیه هم بذارن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    برنامه نمونه از خود سایتش دانلود کن

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    با سلام
    آقا من که هر کاری کردم نتونستم سایت کامپوننت رو باز کنم.نمیدونم مشکل از کجاست.لطف کنید اگر چند تا نمونه از sample های خود کامپوننت رو بذارید یا اینکه لینک
    دیگه ای رو معرفی کنید ممنونم میشم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    دوستان عزیز یه سوال
    بعد از استفاده از Kylix sms فایل اجرایی برنامه رو میشه بدون اون منتقل کرد یا هر جا که برنامه میره باید kylix sms هم نصب کنیم ؟؟
    (من با ویژوال استادیو کار میکنم)

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    بله چون شما از OCX استفاده کردید باید در شاخه System32 کپی و نصب بشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    یعنی اگر به صورت دستی تو System32 کپی کنم و یا با یه Setup این کار رو بکنم دیگه حله و Setup خود Kylix sms لازم نیست

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    دوستان یه سوال دیگه در مورد این کامپوننت من یه نسخه ازش رو پیدا کردم ولی میخوام ببینم چه جوری میشه مطمئن شد که نسخه فول هست چون اصلا جالب نیست که آدم یه برنامه رو تا یه جاهایی بنویسه بعد متوجه بشه دمو بوده میخوام اگه دمو هست قبل از شروع پروژه نسخه فول رو تهیه کنم
    هیچ پیغام خاصی در زمان استفاده و . . . نمیده

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    اگر هدفتون ساخت برنامه ارسالگر SMS هست چرا از nrComlib استفاده نمیکنید VCL هست و کار باهاش خیلی راحت تره.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    ون اصلا جالب نیست که آدم یه برنامه رو تا یه جاهایی بنویسه بعد متوجه بشه دمو بوده میخوام اگه دمو هست قبل از شروع پروژه نسخه فول رو تهیه کنم
    نکته خوبی را اشاره کردید در زمان ارسال و دریاقت یک آدرس لینک اینترنتی را (سایت تولید کننده ) وجود دارد اما در مورد خرید ما به شما 100 درصد تنضمینی و بدون هیچ محدودیتی می دهیم

    اگر هدفتون ساخت برنامه ارسالگر SMS هست چرا از nrComlib استفاده نمیکنید VCL هست و کار باهاش خیلی راحت تره.
    زمانی طرف sms ارسال می کنه که گزارش تحویل داشته باشه این کامونت گزارش تحویل ندارد
    این فقط یک امکان تفاوت و کلی تفاوت داره ....

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    اگر هدفتون ساخت برنامه ارسالگر SMS هست چرا از nrComlib استفاده نمیکنید VCL هست و کار باهاش خیلی راحت تره.
    میشه یه مقدار توضیح بدین که از نظر امکانات و . . . با هم چه تقاوتی دارند ؟؟
    از چه نظر کار باهاش راحت تره ؟؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_khakzad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    نقل قول نوشته شده توسط CYCLOPS مشاهده تاپیک
    دوستان یه سوال دیگه در مورد این کامپوننت من یه نسخه ازش رو پیدا کردم ولی میخوام ببینم چه جوری میشه مطمئن شد که نسخه فول هست چون اصلا جالب نیست که آدم یه برنامه رو تا یه جاهایی بنویسه بعد متوجه بشه دمو بوده میخوام اگه دمو هست قبل از شروع پروژه نسخه فول رو تهیه کنم
    هیچ پیغام خاصی در زمان استفاده و . . . نمیده
    اگر دوست داشتین Register Code و Register Name این کامپوننت را با قیمت خیلی خوب می تونم بهتون بدم که با خیال راحت نرم افزارتون را دست مشتری بدین

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_khakzad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    نقل قول نوشته شده توسط CYCLOPS مشاهده تاپیک
    میشه یه مقدار توضیح بدین که از نظر امکانات و . . . با هم چه تقاوتی دارند ؟؟
    از چه نظر کار باهاش راحت تره ؟؟
    مهمترین مزیت KylixSms در مقایسه با mCore امکان گزارش تحویل پیام (Delivery Report) در kylix Sms می باشد و mcore این امکان را ندارد و چندین تفاوت دیگه نیز با هم دارند

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    Exclamation (این پست به عنوان معرفی یک وبلاگ مفید است و لاغیر)

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_khakzad مشاهده تاپیک
    اگر دوست داشتین Register Code و Register Name این کامپوننت را با قیمت خیلی خوب می تونم بهتون بدم که با خیال راحت نرم افزارتون را دست مشتری بدین
    دوست عزیز شما برای فروش بهتره یک سایت یا وبلاگ باز کنی و اونجا محصولات دیگران که کرکشون رو دانلود میکنی حراج بزنی
    اینجا فروم بازاریابی نیست انجمن برنامه نویسان فارسی زبان هست
    قوانین سایت شماره 15 جمله آخر :
    به خاطر داشته باشید که این سایت محل یادگیری است.

    اگر به این جمله دقت میکردید خیلی از تاپیک های مرتبط با مبحث SMS به جای اینکه به فروشگاه تبدیل بشه بار علمی بیشتری برای کاربرا داشت به نظر اعلام فروش محصولات دیگران در امضا کافی باشه

    دوستانی که لنگ کامپوننت برای ارسال SMS هستند به وبلاگ زیر مراجعه کنند :
    (وبلاگ ابزارهای تخصصی برنامه نویسی که اگه اشتباه نکنم ماله یکی از بچه های همین سایته)

    http://freecomponents.blogfa.com

    کامپوننت های Kylix SMS ActiveX و ActiveX Pert SMS & MMS رو اونجا پیدا میکنید
    (این پست به عنوان معرفی یک وبلاگ مفید است و لاغیر)

  23. #23
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام دوستان .
    کسی می دونه چطوری میشه با این کمپوننت SMS رنگی داد؟؟؟؟
    البته با امکانات موجود در همراه اول و ایرانسل و سایر اپراتورهای داخل ایران .

  24. #24

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام من به رجیستر کد kylix 5.0 خیلی نیاز دارم ، لطفاً هر کسی داره email اش را بده تا email بزنم

  25. #25

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    دوستانی که در استفاده از کامپوننت KylixSMS مشکل دارن ، می تونن از مثال زیر کمک بگیرن ...

    لینک دانلود : http://nabegheh.parsaspace.com/Examp...amakSender.rar

    نکته ی مهم : با عرض معذرت ، لحن پیامها و نوشته های این مثال دوم شخص مفرد ! هست !! ، چون برای یکی از دوستان نزدیک نوشته بودم این مثال رو ، گفتم یه موقع سوءتفاهم نشه !!

    موفق باشید ... !

  26. #26

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام دوستان
    کسی یک نسخه دمو از kylix که با multidevice کار بکنه نداره؟ (کدش #C باشه لطفاً)

  27. #27

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام
    می خواستم بدونم registercode و registername مربوط به kylix 5 را چند می فروشید ،در ضمن اگر یک نمونه کد برای استفاده در #C که multidevice باشه را اگر بگذارید ممنون می شم

  28. #28

    Smile نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام
    لطفا اگر گرفتن گزارش ارسال روش خاصي داره بفرماييد چون تا جايي كه من كار كردم موقع ارائه گزارش ارسال يك رشته طولاني و نامفهوم نمايش مي ده
    و دوم اينكه روش چسباندن پيام هاي دريافتي چند صفحه اي به چه شكل است

    با تشكر

  29. #29

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام
    من هم مثالی از kylix که با C#‎‎ باشه میخواستم
    آیا kylix با C++‎ هم کار میکنه؟
    متشکر

  30. #30

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    سلام
    من یک مشکل با connect و Disconnect مربوط به kylix دارم آیا event ای داره که وقتی disconnect می شود متوجه شود؟

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_khakzad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    نقل قول نوشته شده توسط a_j0321 مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم registercode و registername مربوط به kylix 5 را چند می فروشید ،در ضمن اگر یک نمونه کد برای استفاده در C#‎‎ که multidevice باشه را اگر بگذارید ممنون می شم
    من می تونم با قیمت خوب بهت بدم اگه خواستی واسم پیام خصوصی بگذار

  32. #32

    نقل قول: کار با Kylix SMS ActiveX

    www.activexperts.com/xmstoolkit/howto لینک دانلود activex perts sms and mms
    آخرین ویرایش به وسیله hosseinzamani13677 : یک شنبه 04 مهر 1389 در 16:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •