نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال مقدار از برنامه به فست ریپورت و مسایل بعدی؟!

  1. #1

    ارسال مقدار از برنامه به فست ریپورت و مسایل بعدی؟!

    سلام

    به وسیله دستور زیر یک مقدار را از برنامه به فست ریپورت ارسال کرده ام ولی باز می خواهم اعمال محاسبتی را نیز روی آن انجام دهم ولی انجام نمی شود!!!

    TfrxMemoView(DaMo.Rpt.FindComponent('Memo1')).Text  :=SumPriceF;


    Memo1 اسم آن و در داخل آن [JFactorGha]می باشد . حال اگر Memo1.Value را در هر رویدادی استفاده کنم هیچ مقداری را نشان نمی دهد اگر Memo1.Text را استفاده کنم مقدار درست را نشان می دهد ولی با توابع نیز تغییر به عددی نمی کند.[JFactorGh] هم نیز مقداری ندارد !

    میتوان از طریق برنامه [JFactorGh] را مقدار دهی کرد ؟!!!!

    مشکل کجاست؟!

  2. #2
    DaMo.Rpt.Variables.Variables['JFactorGh']:=SumPriceF;


    این کد نیز از برنامه مقداری را به [JFactorGh] انتساب می دهد ولی اگر اگر بخواهم با متغییر دیگری عملیاتی را انجام دهم مقدار آن محاسبه نمی شود .

  3. #3

    نقل قول: ارسال مقدار از برنامه به فست ریپورت و مسایل بعدی؟!

    اگر بخوام مقداری را که توی متغیر هست رو با یک مقدار دیگه جمع کنم در هر رویدادی که کد مربوطه رو می نویسم مقدارش صفر هست !!!!

    چرا!؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال مقدار از برنامه به فست ریپورت و مسایل بعدی؟!

    مرسی مرسی مرسی
    پیداش کردم
    ولی نمی دونم چرا وقتی من به یک متغییر مقداری رو انتساب می دهم از برنامه , اگر بخوام از مقدارش استفاده کنم باید اسم Memo رو استفاده کنم . به روش زیر
    Memo1.Value

    یا
    StrToInt(Trim(Memo1.Text))

    به هر حال حل شد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •