نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

  1. #1

    Question

    سلام.
    دوستان عزیز من یک برنامه فرهنگ لغت درست کردم و تمام کاهاشو انجام دادم. فقط مونده من دیتابیسم(DATA) رو که تو access هست توی یک listbox نشون بدم و دو صورتی که در textbox کلمه مورد نظر نوشته شد اون گزینه توی لیست باکس نشون داده بشه.
    لطفا کمکم کنید.خیلی ضروری یه.

    با تشکر فراوان:بهزاد رسولی

    لطفا کمکم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : جمعه 03 آبان 1387 در 19:48 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    شما در ارتباط با دیتابیس مشکل دارید؟
    در بخش روش اتصال به دیتابیس، خوندن و نوشتن در اون و بقیه چیزای لازم توضیح داده شده.
    جستجو کردن راحت تر از انتظار کشیدنه!



  3. #3

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    سلام
    من نتونستم چیزی پیدا کنم.
    یکی پیدا کردم:
    list1.additem data1.recordset.fields(0)
    لطفا یک نمونه برام بزارین.

  4. #4

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    1. دیتابیس رو باز کنید.

    2.رکوردها رو دونه دونه در لیست باکس قرار بدید:



    For i=1 to rs.recordset
    List1.Add rs.Field(0).Value
    rs.MoveNext
    Next



    3.دیتابیس رو می بندید.



  5. #5

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    سلام.
    من از این کد استفاده کردم:

    For i = i To rs.Recordset
    List1.Add rs.Field(0).Value
    rs.MoveNext
    Next

    ولی اررور زیر رو میده:

    Compile error
    variable not defined

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    روشی که شما استفاده می کنید مشکلات بسیار زیادی داره . مثل : سرعت کم . کد زیادتر . باگ زیادتر .

    به نظر من از کنترل Data که به صورت پیش فرض وجود داره استفاده کن .

    و کنترل Microsoft data bound list controls رو Add کن
    بعد این لیست باکس رو به کنترل data لینک میکنی .

    توی TextBox که کلمه رو نوشتن میتونی سرچ کنی . یعنی از متد Data1.Recordset.FindFirst استفاده کنی .
    در این حالت شما نیاز بسیار کمی به کد نویسی داری و با استفاده از باند کردن سرعت بسیار زیادی را به دست خواهی آورد

  7. #7

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    دوست عزیز من از روشی که پیشنهاد کردید خیلی ممنونم.
    ولی من می خوام که این عمل در combo obx انجام بشه.
    به خاطر اینکه خیلی کدهای دیگه ای هم هست که من به این شی نسبت دادم.

  8. #8

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    دوستان لطفا به من کمک کنید.
    من فقط می خوام که لیست کلماتی که من در دیتابیسم ذخیره کردم رو توی یک listbox یا combo نمایش بده.
    خواهش میکنم در صورت ممکن یک نمونه بگزارید و یا سورسش رو به من بدین.خیلی ضروریه.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    اسم فیلد ها رو بگو من دقیقاً کد رو بنویسم برات :

  10. #10

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    از لطفتون ممنونم.
    فعلا اگه این رو آزمایشی واسم بنویسین یاد می گیرم.
    English_Word
    دستتون درد نکنه.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار parsajey
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای دور
    پست
    71

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط behzad_lover مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا به من کمک کنید.
    من فقط می خوام که لیست کلماتی که من در دیتابیسم ذخیره کردم رو توی یک listbox یا combo نمایش بده.
    خواهش میکنم در صورت ممکن یک نمونه بگزارید و یا سورسش رو به من بدین.خیلی ضروریه.
    سلام دوست عزیز
    دوست مون Mbt925 کاملا درست گفتند - یه جستجو هم می کردی چیز های خوبی پیدا می کردی
    اینو ببین به دردت می خوره

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=127752

  12. #12

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    سلام پارسا جان.
    من از روشی که شما گفتین استفاده کردم. ولی رکورد های من حدود 52374 هستند.
    و این روش زمان زیادی صرف می کنه که برنامه لود بشه.
    اگر روش دیگری وجود داره بهم بگین.
    با تشکر فراوان:بهزاد

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    Private Sub Combo1_Change()
    Data1.Recordset.FindFirst ("English_Word like '" & Combo1.Text & "'*")

    End Sub


    در این روش فقط کلمه رو جستجو میلنه و اگه اون کلمه و یا مشابه اون موجود بود موقعیت رکورد رو به اون کلمه خواهد برد . برای جستوی بعدی باید از دستور Data1.Recordset.FindNext استفاده کنی .
    یعنی شما باید یک Command به فرم اضافه نمائید و با آن Data1.Recordset.FindNext
    را انجام دهید

  14. #14

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    دستت درد نکنه.
    مرسی.مشکلم حل شد.
    من از کد زیر استفاده کردم:
    Dim i As Long
    For i = 1 To 52374
    Combo1.AddItem Data1.Recordset.Fields(0)
    Data1.Recordset.MoveNext
    Next
    ولی همون طور که گفتم تعداد رکورد ها خیلی زیادن و برای لود فرم زمان زیادی صرف می شه.
    هیچ راه حلی وجود نداره که زمان کمی صرف بشه.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    این روشی که شما استفاده می کنید کلاً ربطی به برنامه نویسی ADO و یا DAO نداره شما چیزی شبیه FoxPro می نویسی .

    دیتا بیس رو آپلود کن نرم افزار نمونه رو بنویسم .

  16. #16

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    می شه یکم بیشتر توضیح بدی!!!

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    ببین دوست من شما وقتی این کار رو میکنی تمامی فیلد ها رو باید مرور کنی . یعنی از رکورد اول تا رکورد آخر خود این عمل کار بسیار زمانبری هست در عین حال شما از دستور Additem برای لیست باکس نیز استفاده میکنید که این کار هم باعث میشه پردازش های زیادی انجام بشه و زمان بازم بالاتر میره .

    بعضی وقتها من هم مجبور میشوم که این کار رو بکنم ولی نه برای دیتابیس و تنها راهی که برای بالا بردن سرعت در زمان add پیدا کردم False کردن Visable هست .

    اما در رابطه با روش پیش نهادی که من گفتم بگم :
    من پیش نهاد می کنم که شما از امکان DAO و Bound کردن استفاده کنید .

  18. #18

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    دوست من چنانچه که گفتم یک دیتابیس فرهنگ لغت هستش و حجم دیتابیس خیلی زیاده.من نمیتونم اون رو آپلود کنم.
    شما نمیتونین یک نمونه برام بزارین.
    اگه این لطف رو در حق من بکنید خیلی ممنون می شم.

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    رکوردهای اون رو Delete کن فقط 10 تا بمونه . حجمش کم میشه .

  20. #20

    Smile نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    این هم دیتابیس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip SDB.zip‏ (434.7 کیلوبایت, 20 دیدار)

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    این دیتابیس که آپلود کردید فیلد معنی فارسی رو نداره ولی من به جای اون از فیلد دوم که فیلد اندیس هست استفاده کردم
    درضمن رکوردهای شما همگی آخرشون Space دارند و این باعث میشه که مقایسه مستقیم انجام نشه .

    به هر حال من اینو نوشتم :
    برای دانلود اینجا را کلیک کنید

    به شکلی که شما وقتی حرف A رو میزنی تمامی فیلدهایی که با A شروع می شوند رو تولیست میاره .
    تنها کاری که باید بکنی فایل دیتا بیس رو جایگزین کن . (Replace)

  22. #22

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    دوست عزیز دستتون درد نکنه.
    من بعد از چندین ساعت تلاش تونستم برنامم رو تکمیل کنم.
    از شما هم سپاس فراوان دارم که مرا در ساختن این برنامه کمک کردید.

  23. #23
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس

    سلام دوست عزيز
    براي انتقال داده ها از ركورد ست به ليست باكس از دستور زيز استعاده كن
    with recordset
    if .bof = false then .moveferst
    do while .eof=false
    list1.additem recordset!fildname
    .movenext

    end with

    توجه :
    در بين نام ركوردست و نام فيلد از علامت تعجب استفاده كنيد .
    (!) اين علامت
    قبل از كلمات كليدي eof و bof از نقطه (.) استفاده كنيد
    اليته اگر از with و end with استفاده كرده ايد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •