نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد صفحه شطرنجی با دیتا گرید

  1. #1

    ایجاد صفحه شطرنجی با دیتا گرید

    من میخوام تو سی شارپ یه صفحه شطرنجی با دیتا گرید ایجاد کنم و خانه های آن را به طور رندوم سیاه کنم به طوری که وقتی سایز صفحه را بزرگ میکنیم تعداد خانه های سیاه هم یبشتر شود و در یکی از خانه ها یک دایره ی رنگی قرار داشته باشد که قابلیت حرکت بر روی خانه های سیاه و سفید را داشته باشد (برای طراحی بازی maze ) لطفا برای طراحی این صفحه منو راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: ایجاد صفحه شطرنجی با دیتا گرید

    دوست عزيزفكرنمي كنم بشه اين طوري انجام دادولي ميتوني به صورت يك درميان رديفهاروبه هررنگ دلخواهي دربياري يا حتي حالت تيك تاك ايجادكني.

    AlternatingRowsDefaultCellStyle
    و
    RowsDefaultCellStyle

    رودرقسمت Properties دستكاري كن درست ميشه.

  3. #3

    Question نقل قول: ایجاد صفحه شطرنجی با دیتا گرید

    نه حتما باید رندوم باشه صفحه شطرنجی رو هم از هرکی پرسیدم میگه با دیتا گرید درست کن ولی نمیگن چه طوری؟

  4. #4
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: ایجاد صفحه شطرنجی با دیتا گرید

    چرا میشه.فقط یه خورده روش کار کنی خودت می تونی درست کنی.
    مثلا برای ایجاد یه صفحه شطرنجی اینطوری میتونی عمل کنی.

    DataGridViewCellStyle style = new DataGridViewCellStyle();
    style.BackColor = Color.Black;

    for (int i = 0; i < dataGridView1.ColumnCount; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dataGridView1.RowCount; j++)
    {
    if (i % 2 == 0 && j % 2 == 0)
    dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Style = style;
    if (i % 2 != 0 && j % 2 != 0)
    dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Style = style;
    }
    }

    برای رندوم کردن هم می تونی از کلاس Random استفاده کنی.
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  5. #5

    نقل قول: ایجاد صفحه شطرنجی با دیتا گرید

    سلام دوست عزیز کدی که در بالا قرار داده اید خطا میده
    من آن را در page load گذاشتم

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: ایجاد صفحه شطرنجی با دیتا گرید

    دوست عزیز سلام
    اول بگم که همیشه خطا رو بنویسید تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن .
    در مورد سوالتون شما می تونین یه صفحه دیتا گرید ایجاد کنید و بعد تمام property های مثل نمایش عنوان سطر ها و ستون ها ، نمایش علامت edit و یا حتی قابل edit بودن سلول های دیتاگرید رو ازش حذف کنید .
    حالا چند بخش نیاز دارید :
    1. برای حالت اولیه توصیه می شه از Full Screen استفاده کنید اما اگر نمیشه می تونید با توجه به اندازه فرم تون تعداد ردیف ها و ستون های دیتاگریدتون رو پیدا کنید .
    2. با هر تغییر سایز فرم در event مربوطه با بررسی سایز فرم به تعداد این ردیف ها اضافه یا کم کنید .
    3. برای سیاه کردن خانه ها به صورت Random می تونید همونطور که دوستمون گفتن از کلاس Random استفاده کنید ولی بهتره یه Style خاص برای سیاه کردن خونه ها داشته باشی .
    4. وقتی سلول مورد نظرت برای سیاه کردن پیدا شد با دستور زیر می تونی سیاهش کنی :
    datagridview1[i,j].Style.BackColor = Color.Black

    یه کم با این 4 موردکار کنی می تونی به چیزی که می خوای برسی !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •