نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: پسوردگزاری برروی فولدر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raminsalemi
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    Question پسوردگزاری برروی فولدر

    باسلام من قصددارم با سی شارپ یک برنامه بنویسم که کاربر یک فولدر رو بتونه انتخاب کنه و برروی اون پسورد بذاره یا پسورد رو حذف کنه و اگر فرد دیگری قصد ورود به اون فولدررو داشته باشه باید ابتدا پسورد رو وارد کنه در صورت امکان کد و راهنمایی ان کار رو برام بذارید با تشکر فراوان


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط raminsalemi مشاهده تاپیک
    باسلام من قصددارم با سی شارپ یک برنامه بنویسم که کاربر یک فولدر رو بتونه انتخاب کنه و برروی اون پسورد بذاره یا پسورد رو حذف کنه و اگر فرد دیگری قصد ورود به اون فولدررو داشته باشه باید ابتدا پسورد رو وارد کنه در صورت امکان کد و راهنمایی ان کار رو برام بذارید با تشکر فراوان
    اگر دلیل اینکه چرا به یک چنین چیزی لازم است را بگید شاید بتوانیم بهتر راهنمائی کنیم.
    راه درست اینکار با برنامه نویسی نیست. مدیر ِعامل سیستم قابلیت دسترسی را بنابر کاربرا تعریف میکند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raminsalemi
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    سلام دوست عزیز این برنامه پروژه پایانی من در دانشگاهه و خیلی برام مهمه در صورت امکان کمکم کنید مچکرم

  4. #4

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    اینطوری که شما فکر میکنید که نمیشه رو فولدر رمز گزاشت ، شما به چه دلیل این رو به عنوان پروژه انتخاب کردید ؟!؟!

    برای این کار باید کاری کنید مثل Encrypt کردن اطلاعات تو Comand Prompt یعنی باید یه جورایی پوشت رو از حالت عادی خارج کنی تا سیستم عامل رو گنگ کنی ! در ضمن اگه میخوای با کلیک روی فولدرت یه کادر محاوره ای باز شه و ازت پسورد بخواد و اگه پسوورد رو درست زدی فولدر Decrypt بشه فکر نکنم به این سادگی ها بشه مگه اینکه به کلیک راست یه منو اضافه کنی و وقتی رو فولدرت کلیک راست کردی و اسم برنامت رو انتخاب کردی به وسله ی API ها تشخیص بدی رو چه فولدر و چه مسیری کلیک شده و اگه رمز دست بود پوشه رو از حالت کد گذاری شده خارج کنی ...

    در کل 95 درصد به برنامه نویسی و زبون برنامه نویسی ربطی نداره و به درک و مهارت شما در استفاده از Registry و API های خود سیستم عامل داره ...

    موفق باشید ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    71

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    سلام دوست عزیز

    من براتون یک پروژه گذاشتم برو حالشو ببر

    -- ویرایش شده --
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sinpin : چهارشنبه 08 آبان 1387 در 09:00 صبح دلیل: انحراف تاپیک از مسیر اصلی

  6. #6

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط raminsalemi مشاهده تاپیک
    باسلام من قصددارم با سی شارپ یک برنامه بنویسم که کاربر یک فولدر رو بتونه انتخاب کنه و برروی اون پسورد بذاره یا پسورد رو حذف کنه و اگر فرد دیگری قصد ورود به اون فولدررو داشته باشه باید ابتدا پسورد رو وارد کنه در صورت امکان کد و راهنمایی ان کار رو برام بذارید با تشکر فراوان
    صرف اطلاع : روش ساده ای هست که توی همین سایت چندین بار مطرح شده:
    با تغییر رجیستری میتونید کاری کنید که هنگام باز شدن یک پوشه را به Recylce Bin و یا ... هدایت کنید این روش اونقدر ساده و پیش پا افتاده است که نمیتونه بعنوان پروژه دانشگاهی ارائه بشه اما شاید کمی ایده بده.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    اینجا رو هم یه نگاه کنین
    -------------------
    با کمی جستجو، میشد به این لینک دست پیدا کرد!‍

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط parsamiga مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    من براتون یک پروژه گذاشتم برو حالشو ببر

    -- ویرایش شده --
    این پروژه اصل و اساسش بر چی هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : چهارشنبه 08 آبان 1387 در 15:44 عصر دلیل: درک مطلب

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    71

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    اساس کار با renaming فولدر و تغییر در registery
    برای پسورد هم یک فایل xml درون فولدر شما قرار میده که رمزی که استفاده کردین رو اونجا می تونین ببینین...
    برای اینکار خط زیر رو از برنامتون حذف کنین تا فایل xml پاک نشه

    File.Delete(folderBrowserDialog1.SelectedPath + "\\p.xml");

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط parsamiga مشاهده تاپیک
    اساس کار با renaming فولدر و تغییر در registery
    برای پسورد هم یک فایل xml درون فولدر شما قرار میده که رمزی که استفاده کردین رو اونجا می تونین ببینین...
    برای اینکار خط زیر رو از برنامتون حذف کنین تا فایل xml پاک نشه

    File.Delete(folderBrowserDialog1.SelectedPath + "\\p.xml");
    این روش بر رویه شبکه کار میکنه؟ مگر همچین چیزی پروژه دانشگاه هم میشه؟

  11. #11

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    روش باز کردن فولدر Protect شده :

    • روی فولدر مورد نظر Right-Click کرده و گزینه Properties رو انتخاب کنید .
    • قسمت Select شده در تصویر زیر رو با کلید Backspace واقع در صفحه کلید ، حذف کنید .


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار raminsalemi
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    سلام اگر ممکنه یک توضیح کامل در باره برنامه ایی که برام گذاشتید برام بذارید خیلی ممنونم

  13. #13
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نگاه کن دوست عزیز این برنامه فقط فولدر شما رو می گیره و اون رو rename می کنه.البته پسورد اون رو هم در یک فایل xml فکر میکنم(دقیق نگاه نکردم) توی همون فولدر ذخیره میکنه.
    اگه می خواهین متوجه بشین که چکار میکنه یه فولدر به نام da توی درایو :d بسازید.توی command Prompt(cmd ویندوز دستور زیر رو وارد کنید

    ren d:\da da.{2559a1f2-21d7-11d4-bdaf-00c04f60b9f0}

    این کار باعث قفل شدن پوشه میشه.حالا برای برگردوندنش دوباره باید اون رو rename کنید.اینطوری

    ren d:\da.{2559a1f2-21d7-11d4-bdaf-00c04f60b9f0} da

    فقط میمونه پسورد رو یه جایی ذخیره کنید که این رو هم می تونید با یه فایل ساده انجام بدید.که اینجا از xml استفاده میکنه.
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    پس این برنامه روش درست انجام این کار نیست، روش درست انجام این کار باز بدست مدیر عامل سیستم است که به کی اجازه دسترسی بده.
    منتها با مقدار اطلاعاتی که در این مسعله اراعه دادند از این جواب بهتر هم نمیشه توقع داشت.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    71

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    دوستان Hacker حرفه ای اگر سورس برنامه نبود از کجا می خواستین متوجه بشین ؟؟؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    دوست عزیز یک بنده خدایی یک سوال پرسیده که من یک پروژه میخواهم که روی پوشه پسورد بذارم..یک بنده خدایی هم این پروژه را گذاشته..(دستش درد نکنه)
    دیگه حالا این برنامه بدرد میخوره یا نمیخوره بر میگرده به طراح سوال...
    مهم اینجا مهارت برنامه نویسه که سوالی که ازش پرسیده میشه را بتونه جواب بده. که آقای parsamiga خیلی زیبا کد برنامه رو گذاشتند.
    در ضمن اینجا تالار برنامه نویسی نه امنیت در شبکه و ....
    قصد بدی نداشتم.
    از همه دوستان فعال تشکر میکنم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط masoudtbt مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یک بنده خدایی یک سوال پرسیده که من یک پروژه میخواهم که روی پوشه پسورد بذارم..یک بنده خدایی هم این پروژه را گذاشته..(دستش درد نکنه)
    دیگه حالا این برنامه بدرد میخوره یا نمیخوره بر میگرده به طراح سوال...
    مهم اینجا مهارت برنامه نویسه که سوالی که ازش پرسیده میشه را بتونه جواب بده. که آقای parsamiga خیلی زیبا کد برنامه رو گذاشتند.
    در ضمن اینجا تالار برنامه نویسی نه امنیت در شبکه و ....
    قصد بدی نداشتم.
    از همه دوستان فعال تشکر میکنم.
    ۱. از کسانی که زحمت کشیدند و جواب دادند متشکر ولی

    اگر هدف یاد گرفتن است در آن حالت باید کمبود و کسری را هم گفت، بین هک کردن برنامه با برنامه نویسی فرق است، هک کردن برنامه یعنی یک چیزی سرهم کردن، برنامه نویسی فقط اینکه کد سرهم کردن که در ظاهر کار کند نیست. برنامه نویسی عذت و احترام دارد که با کوشش و دانش آموختن در سالها بدست میاد، دیسیپلین میخواهد.
    برایه اینکه یکمی معلومتر باشد، قرض کنید که یکی میگه یک دیوار لازم دارد، یکی هم بدانه اینکه ببپرسه که این دیوار باید قابلیت تحمل وزن ۲ طبقه دیگر هم که بالاش ساخته میشند را داشته باشه، براش یک دیوار میزنه. یکی دیگه هم ۲ طبقه وزن بر رویه این دیوار میزاره.
    حالا خودتان بگید ، این بابای که دیوار درست کردن کارش نیست، کاره خوبی کرده برایه کسی که نگفته احتیاجات این دیوار چی باشند زحمت کشیده و دیوار زده خوبه یا بده.
    به اینکه زحمت کشیده شده و باید یک تشکر بشه شکی نیست، ولی چیزی که باید درک بشه این است که از نظر برنامه بویسی (نه از نظر کد نویسی) اشکلات اینها هستند:
    ۱.سوالی که درست و کامل طرح نشده را نباید جواب داد، باید اول دانست که مشکل چی هست و بعد به حل کردنش رسید
    ۲.فرض کنیم یک بابایه دیگری بدانه درک کامل اشکالات در جوابی که اینجا داده شده جواب را بخواد جایه دیگر استفاده کند ، حالا بدرد خوردن و یا نخودن این برنامه دیگر متعلق به پردازندش نیست.
    ۳. خودتان بگید که کسی که جواب داد یک چیزی هم یاد گرفت، حالا میداند که جوابش تا چه حد بکار میاد. که اگر بار دیگر این جواب را خواست بکس دیگری هم بده کمبودهاش را هم بهشان گوشزد کند.
    ۴. هنوز اصل مطلب که اجازه دسترسی به یک پوشه باید به خوده سیستم عامل واگذار بشه برایه کسی مشخص نشده؟ با یک مقدار دانستن در مورد طریق دسترسی به پوشه‌ها میشد برنامه‌ای که بنا بر لگین کاربرها تثسط مدیر عامل استفاده بشد نوشت.

    جوابی که گفته شد برایه بعضی کارها بهتر از اینه که مدیر عامل دسترسی را نحی کند، ولی باید شرایط و کمبودات کاریش را هم ذکر کرد.
    برایه بعضی کارها شخصی ممکن است که خودم از پروژه داده شده استفاده کنم ولی نمیتوانم پروژه دانشگاهی یا پروژه واقعی کاری را مجسم کنم که از این روش بهره ببرند، ولی بعضی روشهایی هم که بدرد کارهایه دانشگاهی یا واقعی بخورند برایه کارهایه شخصی فایده ندارند.
    اینکه پروژه داد شده کمبودهایی یا شرایط خاصی دارد دلیل بر بد بودنش نیست، ولی باید قبل از استفاده در نظر گرفته بشه. در ضمن فرق یک متخصص این است که به نکات کوچک دقت کند و به بقیه هم گوشزد کند که همه بدانند که چکار میکنند. اینکه اینجا تالار برنامه نویسی است دلیل نمیشه که همه جوانب را نادیده گرفت و به هر چی که در ظاهر کار میکند جواب گفت. باید اشکالات و شرایط کار کردن و نکردنش را هم ذکر کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : شنبه 11 آبان 1387 در 20:05 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط parsamiga مشاهده تاپیک
    دوستان Hacker حرفه ای اگر سورس برنامه نبود از کجا می خواستین متوجه بشین ؟؟؟؟؟
    مهم متوجه شدن ایشان نیست، اگر واقعا به دسترسی به پوشه بیارزه بالاخره یکی پیداش میکرد.
    اگر وقعا این توپیک برایه یک پروژه دانشگاهی بود در اون شکل میشد استنباط کرد که شاید در یکجایی که مهم باشد استفاده بشه (اگر چه هر چی که از دانشگاه درمیاد هیچوقت زیاد اهیمیت نداشته :) .
    ولی برایه کارهایه شخصی روش بدی نیست، منتها نمیشه برایه پروژه دانشگاهی یا واقعی کافی دانستش.
    در ضمن، عادت این است که برنامه‌هایه انکریپت کردن درست و حسابی را همیشه سورس کدشان را برایه تجزی و تحلیل قابل دسترسی قرار میدهند.

    در ضمن متشکر از اینکه سورس این روش اینجا کذاشتید، به این شکل با تجزیه تحلیل بقیه هم شما پیشرفت میکنید و هم دیگران، اگر از کد انتقاد میکنند دلیل به بدی نیست، اگر اشکالات را نگند چطوری میشه پیشرفت کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : یک شنبه 12 آبان 1387 در 02:25 صبح

  19. #19
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط parsamiga مشاهده تاپیک
    دوستان Hacker حرفه ای اگر سورس برنامه نبود از کجا می خواستین متوجه بشین ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز من اصلا اول به سورس برنامه نگاه نکردم.اول برنامه رو امتحان کردم و وقتی دیدم آیکن فولدر به شکل قفل در اومد حدس زدم که این روش همون روش قدیمی برای قفل کردن یه فولدر هست.
    پس اینقدر هم مشکل نیست.من هم اولین ایده ای که برای قفل کردن یه پوشه به ذهنم رسید همین بود ولی اصلا نمیشه با این روش به یک جواب سطح بالا دست پیدا کرد.
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  20. #20

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    دوستان Hacker حرفه ای اگر سورس برنامه نبود از کجا می خواستین متوجه بشین ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز این روش رو به یه نفر که 2 خط از برنامه نویسی نمیفهمه هم بگی میفهمه فقط کافیه که 2 , 3 سال به طور حرفه ای با سیستم عامل کارکرده باشه به راحتی با نگاه اول بهتون میگه که پشت این برنامه چه خبره ... بنده هم مثل دوستان دیگه سورس رو نگاه نکردم ولی از روش قفل گذاری فهمیدم ...
    اگه قرار بود همچین برنامه ای پروژه به حساب بیاد که نمیشد ...
    در کل دست شما درد نکنه که این نمونه رو گذاشتید ولی برای یه پروژه غیر قابل قبوله حتی برای ایده گیری ...

  21. #21

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    دوستان Hacker حرفه ای اگر سورس برنامه نبود از کجا می خواستین متوجه بشین ؟؟؟؟؟
    از توضیحاتی که خودتون در پست های قبلی دادید هم میشد به این نکته پی برد :

    اساس کار با renaming فولدر و تغییر در registery

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    71

    نقل قول: پسوردگزاری برروی فولدر

    سلام دوستان

    از انتقادهای سازنده همه دوستان تشکر می کنم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •