نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کنترل قابلیت print ویندوز

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjoo2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    Question سؤال: کنترل قابلیت print ویندوز

    کسی میدونه چطور میشه قابلیت print ویندوز رو کنترل کرد؟ یعنی مثلا print فقط توسط permission گرفتن از برنامه قابل انجام باشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله daneshjoo2 : سه شنبه 07 آبان 1387 در 19:09 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    71

    نقل قول: کنترل قابلیت print ویندوز

    permission رو برای پرینت توی برنامت تعریف کن نه برای ویندوز مثلا اگر کاربر مجاز بود دکمه پرینت Enable باشه..

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjoo2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: کنترل قابلیت print ویندوز

    برنامه قراره print کردن تحت هر برنامه ای رو زیر نظر بگیره، نه فقط از طریق خود برنامه! به عنوان مثال وقتی که از طریق word یا adobe acrobat هم که print بخواد صورت بگیره عملیات توسط برنامه کنترل بشه. امیدوارم منظورمو تونسته باشم روشن کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله daneshjoo2 : چهارشنبه 08 آبان 1387 در 16:40 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    71

    نقل قول: کنترل قابلیت print ویندوز

    در این صورت فکر می کنم باید Process مربوط به print رو زمانی که کاربر اجازه نداره end کنی ، سوال مشکلیه -- شما می خواین یه برنامه اجازه print داشته باشه و یه برنامه دیگه نه؟؟ یا منظورتون دسترسی کاربره؟؟؟
    لطفا بیشتر توضیح بدین

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjoo2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: کنترل قابلیت print ویندوز

    مثلا برنامۀ بابیلون رو در نظر بگیرید، بعد از نصب برنامه و به مجرد اینکه شما برای برنامه default key تعریف کنید برنامه رفتار ویندوز رو تحریف می کنه، به عبارت دیگه از اون لحظه به بعد default key تعریف شده خاصیت قبلی خودشو از دست می ده و خاصیت جدیدی رو که بابیلون برای اون تعریف کرده به خودش می گیره.
    برنامه ای که توضیحشو دادم هم قراره که طوری process ی که ویندوز برای print انجام می ده رو تحریف کنه که پرینت گرفتن تنها از طریق permision گرفتن از برنامه (که آیا این کاربر حق print کردن داره یا نه) قابل انجام باشه.
    این کار توسط C/C++‎ قابل اجراست ولی از طریق #C رو نمی دونم.
    در ضمن لطفا اگه مطلبی در مورد دستکاری کردن process های ویندوز از طریق زبان های دات نتی سراغ دارید لینکشو برام قرار بدید.
    با تشکر

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    71

    نقل قول: کنترل قابلیت print ویندوز

    برای کار با process باید از کلاس process استفاده کنی که از فضای نام
    System.Diagnostics مشتق میشه

    توابع زیادی داره ...


    Process
    myProcess = newProcess();
    myProcess.StartInfo.FileName =
    "Notepad";
    myProcess.StartInfo.WindowStyle =
    ProcessWindowStyle.Maximized;
    myProcess.Start();


    توی MSDN توضیح کامل وجود داره
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •