نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: بدست آوردن داده یک ستون خاص و سطر جاری از datagrid

  1. #1

    بدست آوردن داده یک ستون خاص و سطر جاری از datagrid

    سلام به همه دوستان خوبم
    من می خوام داده یک ستون خاص و سطر خاص از datagrid ی که در لیستی از داده ها رو در فرم نمایش داده و در حال حاضر current هست ( با توجه به انتخاب کاربر) رو بدست بیارم ودر یک متغییر بریزم . ولی نمی دونم چه شکلی باید این کار رو کرد .


    در ضمن چو ن لیست داده هایی که در datagrid نمایش داده شده دقیقا همان چیزی نیست که در منبع داده وجود دارد (بستگی به داده ای که کاربر وارد میکند filter می شود.) نمی تونم از ایندکس سطر جاری datagrid استفاده کنم .

    اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران_تهران
    پست
    71
    سلام دوست عزیز این کار بسیار راحت انجام میشود:
    DataGrid1.SelectedItem.Cells[1].Text که در این کد شماره سلول مورد نظر را قرار میدهید در ضمن از صفر شروع میشود.

  3. #3
    خیلی ممنون
    :flower:

    بالاخره بعد از چند روز جوابم رو گرفتم.

  4. #4
    :(
    غلطه !؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران_تهران
    پست
    71
    چی غلطه ؟
    چه خطائی میگیره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    عزیز datagrid اصلان proprty بنام SelectedItem نداره یا اگه داره من نمیدونم چه جوری میاد

  7. #7
    ;object selectedItem = null
    ; ""=string cellValue
    [selectedItem = datagrid1[dataGrid1.CurrentCell.RowNumber,dataGrid1.CurrentC ell.ColoumnNumber;
    ;(cellValue = Convert.toString(selectedItem
    ببین با این دستور مشکلت حل میشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    مثل همیشه خانوم هاشمیان ممنون جواب داد

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن داده یک ستون خاص و سطر جاری از datagrid

    با سلام
    من می خوام مقدار سطر اول و ستون اول از دیتا گرید رو تو یه متغیر بریزم . خواهش می کنم کمک کنید .

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن داده یک ستون خاص و سطر جاری از datagrid

     private void dataGridView1_CellClick(object sender,  DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    object select = null;
    select = dataGridView1[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    // select = dataGridView1[0, 1].Value.ToString();
    string x = Convert.ToString(select);
    label3.Text = x;
    }

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن داده یک ستون خاص و سطر جاری از datagrid

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi1367 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من می خوام مقدار سطر اول و ستون اول از دیتا گرید رو تو یه متغیر بریزم . خواهش می کنم کمک کنید .
    شما از این کد use کن /
    select = dataGridView1[0, 0].Value.ToString();

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •