نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با utf8

  1. #1

    مشکل با utf8

    دوستان من يه فرم دارم که ميخوام يه سری اطلاعات فارسی و به database بفرسته..اين کار به خوبی انجام ميشه
    من enconing صفحه رو uft-8 گزاشتم و فيلد های db رو هم رو utf8 و مشکلی نيست..ولی يه مشکل خيلی عجيب دارم
    متن های فارسی که من تو فرمم دارم مثلاً عناوين ، درست نشون داده نميشن و مربع مربع هستند.اگه encoding صفحه رو arabic
    کنم درست ميشن ولی از اونور اطلاعات فرم درست تو db وارد نميشه..به نظرتون مشکل از کجاست..اينم متن برنامه

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled 1</title>
    </head>

    <body>
    <div style="margin-right:10px">
    <div class="style4" lang="fa">
    .لطفاً متن مورد نظر خود در صفحه اول را به همراه تاريخ وارد کنيد
    </div>
    <form method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']?>" dir="rtl" enctype="multipart/form-data" target="_self">
    <label id="Label1"><span class="style3"><strong>تاريخ :</strong></span><span class="style2">&nbsp;</span><span class="style1"> </span></label>
    <input name="tarikh" type="text" /><br />
    <br />
    <span class="style3"><strong>متن : </strong>
    </span>
    <span class="style1"> <br />
    </span><br/>
    <textarea name="matn" style="height: 203px; width: 379px"></textarea><br />
    <br />
    <input name="submit" type="submit" value="ثبت مطلب" style="width: 87px; font-family:Tahoma;font-size:small;font-weight:bold" /></form>
    </div>
    </body>

    </html>
    <?php
    if (isset($_POST['submit'])){
    $conn = @mysql_connect('localhost', 'root', '') or die(mysql_error());
    mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'");
    mysql_query("SET names 'utf8'");
    mysql_select_db('dbfars');
    $tarikh=$_POST['tarikh'];
    $matn=$_POST['matn'];

    $send="INSERT INTO tblaval (tarikh, matn) VALUES ('$tarikh','$matn')";
    if(mysql_query($send)){
    echo "your post successfully sent";
    }else{
    echo "There is a probem in sending your post , please try again";
    }
    }


    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravandi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    in my website
    سن
    37
    پست
    102

    نقل قول: مشکل با utf8

    سلام
    سرورت چیه؟من apachi دارم و با همین مشکل مواجه شدم چند بار هم که تایپیک گذاشتم کسی جواب نداد؟؟؟شاید با سرور مشکل داره؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با utf8

    دوست عزیز
    خود صفحه رو با فرمت encoding ذخیره کن. مثلا با VSPHP یا notepad موقع ذخیره کردن option ذخیره رو بذار unicode.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: مشکل با utf8

    با notpad فایلتون رو باز کنید گزینه save as رو انتخاب کنید از منوی کشویی سوم utf-8 رو انتخاب کنید
    موفق باشی یه جستجوی کوچولو جواب سریع تری داشت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravandi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    in my website
    سن
    37
    پست
    102

    نقل قول: مشکل با utf8

    سلام
    ممنون از راهنمایی.ولی من همه کارهایی که شما فرموده بودید را انجام دادم ولی نتیجه=0.وقتی در حالتUTF8 قرار می دم تمامی SESSIONهام از کار می افتن.ولی این نکته قابل توجه که روی host درست جواب میده ولی روی my pc نه.حال به نظر شما چه کنم؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار man4toman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    BetWEEn HeAVen & HeLL
    پست
    178

    نقل قول: مشکل با utf8

    اگه سشن دارید با نت پد ذخیره نکنین چون کاراکتر اضافی در اول فایل ایجاد میکنه.
    از ادیتورهای استاندارد مثل notpad++ یا emeditor استفاده کنید.

  7. #7

    نقل قول: مشکل با utf8

    دوست عزیز
    همینطور که دوستمون گفتن notepad کاراکترهای اضافی تولید می کنه!
    بهترین ادیتور واسه این کار شما فکر کنم همون notepad++ یا VS PHP هست.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •