نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Webcam To PictureBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    89

    Question Webcam To PictureBox

    سلام من يه برنامه نوشتم كه تصوير رو از وبكم ميگيره و در pictureBox نمايش ميده . تا اينج درست عمل ميكنه ولي وقتي ميخوام كه محتويات تصوير رو بخونم و در يك متغيير نوع bitmap بريزم متغير برابر nothing ميشه.

    حالا من چطور اين كار رو انجام بدم ؟



    Dim Col As Integer = 168
    Dim Row As Integer = 120

    Dim TempBmp As New Bitmap(Col, Row)

    ''كدهاي مربوط به وبكم ....

    TempBmp = picFirstCam.Image



  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    89

    نقل قول: Webcam To PictureBox

    كسي جوابي نداره؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    نقل قول: Webcam To PictureBox

    اگه توی picbox نمایش میده هیچ دلیلی نداره که نتونی ذخیرش کنی . این tmpbmp رو وقتی به picbox انتقال میدی مشکلی نداره ؟

    بهتر بود کد رو کامل میزاشتی .
    آخرین ویرایش به وسیله shask00l : یک شنبه 12 آبان 1387 در 12:28 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    89

    نقل قول: Webcam To PictureBox

    ببينيد من يه تصوير از هارد به picBox اختصاص دادم . حالا وقتي كه وبكم روشن ميشه و تصوير در PicBox‌ نمايش داده ميشه وقتي كه كد زير اجرا ميشه محتواي متغيير برابر عكسي هست كه من قبلا بهش اختصاص دادم يعني تصوير دريافتي از وبكم رو كنار ميگزاره و تصوير قبلي رو كه من خودم دستي انتخاب (همون BackGroun ) كردم رو نشون ميده

    tmpBmp = picturebox.image
    بعد از اجراي اين خط tmpBmp برابر تصوير خود picBox‌ يعني BackGround ميشه در واقع NOthing نميشه كه من اشتباهي بالا نوشتم.
    آخرین ویرایش به وسیله am_abbas65 : سه شنبه 14 آبان 1387 در 21:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •