نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: machine translation

Question machine translation

با سلام

یک سری اطلا عات جامع در مورد ترجمه ماشینی (machine translation)میخواستم.

نقل قول: machine translation

کسی نیست در این زمینه منو راهنمایی کنه؟

مدیر بخش آواتار whitehat
    محل زندگی
    شیراز

اینجا را ببینید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

آیا نمونه ای به زبان #Cوجود داره ؟ خیلی search کردم متاسفانه چیزی پیدا نکردم

با عرض سلام خدمت پارسای عزیز.
    ماشین ترجمه انواع بسیار زیادی داره و تا حالا با نگرشهای مختلفی به این قضیه نگاه شده.
    اولین ماشین ترجمه هایی که ساخته شده بودن از قواعد دستوری برای ترجمه جمله ها استفاده می کردن. اما به دلیل اینکه در اکثر موارد، ما دقیقا و صد در صد بر اساس فرمولهای گرامری زبانمون جمله هامون رو نمیسازیم (در اکثر موارد نمیتونیم یک جمله رو با یکی از الگوهای گرامری موجود صد در صد تطبیق بدیم)، این ماشین های مترجم کنار زده شدن.
    بعد از اونها ایده استفاده از پیکره ها (Corpusها) مطرح شد. که در این زمینه هم کارهای زیادی انجام شده.بطور خلاصه میتونم بگم که در زمینه ماشین های ترجمه مبتنی بر پیکره دو متد کلی وجود داره: 1.مبتنی بر مثال 2.آماری
    موضوع پایان نامه ارشد خود من روی ماشین ترجمه آماری بود.

اما در مورد کدهای موجود: در مورد زبان فارسی که من تا حالا هیچ کد متن بازی (Open source) ندیدم. و میشه گفت که در این زمینه کم کار شده. به دلیل مشکلات بسیار زیاد این زبان.
    در مورد سایر زبان ها هم من تا حالا کدی ندیدم که با C#‎ نوشته شده باشه. اکثرا با C++‎ نوشته شدن و جالبه بدونی که اکثرشون هم تحت لینوکس هستن. چند وقت پیش هم یه کد دیدم که به زبان جاوا نوشته بود. و چون که با جاوا بود، هم تو ویندوز میشد کامپایلش کرد هم تو لینوکس.

موفق باشی و در پناه حضرت حق.

کاربر دائمی آواتار emadfa
    محل زندگی
    رشت

به این تاپیک یه نگاهی بندازین:
    Machine Translation

این هم یک پروژه فارسی به انگلیسی که من چند ماهی است استفاده می کنم. ترجمه ماشینی فارسی به انگلیسی از بخش تحقیقات کامپیوتر New Mexico State University
    این پروژه از سال 1997 شروع به کار کرده است.
    Shiraz Project Demo
    The Shiraz Project: Computing Lab

کاربر دائمی آواتار emadfa
    محل زندگی
    رشت

یک توصیه:
    به هیچ عنوان به دنبال منبع فارسی نگردید چون تقریبا هیچ اطلاعاتی بدست نمی آورید جز از دست دادن وقت!
    بهترین کار مطالعه کتاب های انگلیسی ترجمه ماشینی هست + بررسی نرم افزارهای کد باز انگلیسی + تلاش خودتون و ایجاد نرم افزار فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی یا هر زبان دیگه که البته حداقل در بهترین حالت چند سال زمان می بره!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •