نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    Question پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس

    سلام
    می خواهم بدونم چگونه میشه listindex یک آیتم رو پیدا کرد ؟
    یعنی
    list1.additem "س"
    list1.additem "ب"
    list1.additem "ک"
    حالا میخواهم بدونم listindex ب چند میشه ؟ (بشه سرچ کنه اگه بود listindex رو بده )

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    158

    نقل قول: پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس

    با سلام



    For i = 0 To Form1.List1.ListCount
    If (Form1.List1.List(i) = "ب") Then
    MsgBox i
    Exit For
    End If
    Next i


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار l3ai3ak
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    استانبول
    پست
    68

    نقل قول: پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس

    این روش درسته ولی من روش جالبتر دارم سرعتش بسیار زیادتره و تعداد کمتری کد باید بنویسی

    List1.Text = "ب"
    MsgBox List1.ListIndex


  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    158

    نقل قول: پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط l3ai3ak مشاهده تاپیک
    این روش درسته ولی من روش جالبتر دارم سرعتش بسیار زیادتره و تعداد کمتری کد باید بنویسی

    List1.Text = "ب"
    MsgBox List1.ListIndex

    1 - از دیدگاه مهندسی روش مناسبی نیست (عدم جامعیت)
    2 - قابلیت جستجو در داده های تکراری را ندارد (مثلاً فرض کنید چند "ب" در لیست وجود دارد)
    3 - کم بودن تعداد خطوط، ملاک برتری الگوریتم نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •