نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دادن مسیر یک پوشه به file dialog

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173

    Post دادن مسیر یک پوشه به file dialog

    من میخوام از طریق file dialog یا هر چی دیگه مسیر یک پوشه رو به یه متغیر بر گردونم تا هر چی داخل پوشه هست رو در یک لیست باکس نشون بدم.ممنون میشم کسی کمکم کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehran5 : یک شنبه 12 آبان 1387 در 08:30 صبح دلیل: غلط های املائی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: دادن مسیر یک پوشه به file dialog

    سلام


    Dim Fb AsNew FolderBrowserDialog
    Dim listbox1 AsNew ListBox
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    ''create list box

    listbox1.Parent =
    Me

    listbox1.Show()
    '---------------
    Fb.ShowDialog()
    If FileIO.FileSystem.DirectoryExists(Fb.SelectedPath) Then
    For Each s In FileIO.FileSystem.GetFiles(Fb.SelectedPath)
    listbox1.Items.Add(s)
    Next
    End If
    End Sub




    من قبلاً یه کنترول نوشته بودم :البته برای تمام فایل ها و پوشها هر مسیری با زیر پوشها .....

    اینم لینکش :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=127838
    آخرین ویرایش به وسیله rooshan2008 : یک شنبه 12 آبان 1387 در 10:20 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173

    نقل قول: دادن مسیر یک پوشه به file dialog

    ممنون حالا اگه بحوایم فقط اسم فایلها در لیست باکس نشون داده بشه باید چه کا رکنیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •