نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشكل با دكمه هاي >> , > , < , << در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار s.k711
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    164

    Unhappy مشكل با دكمه هاي >> , > , < , << در برنامه

    سلام.
    نميدونم چه عنواني براي ابن تاپيك مناسبه اما خواهش ميكنم پاك نكنيد.
    چون خيلي برام مهمه.
    من در برنامم چهار دكمه دارم به اين صورت >> , > , < , << وقتي >> , << را ميزنم ايراد ميگيره.
    نميدونم چرا؟

    هم error هم كد و هم عكس دكمه ها را ميگذارم . خواهش ميكنم راهنمايي كنين.

    sqlserver200+vb2005


    ممنون.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: مشكل با دكمه هاي >> , > , < , << در برنامه

    ببین دوست عزیز ممکنه که جدولت یک رکورد بیشتر نداشته باشه یا اصلا خالی باشه
    شما اول باید یک شرط قرار بدی بعد هم کدش رو اینطوری بنویسی
    Me.BindingContext(Ds,"personnel").Position=(Me.Bin  dingContext(Ds,"personnel").Count - 1)

    این کد برای رفتن به آخرین رکورد بود برای اولی هم فقط به جای count مقدار صفر رو قرار میدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: مشكل با دكمه هاي >> , > , < , << در برنامه

    در ضمن به جای Cstr از ToString استفاده کنید بهتره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s.k711
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    164

    نقل قول: مشكل با دكمه هاي >> , > , < , << در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط sepehr.net مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز ممکنه که جدولت یک رکورد بیشتر نداشته باشه یا اصلا خالی باشه
    شما اول باید یک شرط قرار بدی بعد هم کدش رو اینطوری بنویسی
    Me.BindingContext(Ds,"personnel").Position=(Me.Bin  dingContext(Ds,"personnel").Count - 1)

    این کد برای رفتن به آخرین رکورد بود برای اولی هم فقط به جای count مقدار صفر رو قرار میدی

    جدولم پره.
    اما برنامم اين error را ميده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: مشكل با دكمه هاي >> , > , < , << در برنامه

    این ارور برای اینه که تو جدول رو مشخص نکردی
    دو را ه داری
    1 - به جای ds بنویسی
    Ds.Tabel(0)

    2- از DataTabel استفاده کنی. نحوه ی استفاده ی اون مثل dataset

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •