نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Smile چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    سلام دوستان
    اگه میشه راهنماییم کنید


    1- چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    2- آیا vb.net با vb 2008 یکی هست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    1- خود .Net اين كار رو انجام ميده. فقط پروژرو باز كنيد و ويزارد تبديل رو با دقت پيگيري كنيد و بعد از تبديل كارهايي كه بايد انجام بدين رو ويبي دات نت بهتون ميگه . اون ايراد ها رو هم رفع كنيد.
    2- بله

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    158

    نقل قول: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    با سلام

    1 - جستجو کنید در همین انجمن بحث شده (بطور خلاصه منوی File->Open->convert)
    2 - همونطور که می دونید بسته ی Visual Studio .Net شامل چند زبان برنامه نویسی تحت حمایت مایکروسافت هست که یکی از آنها VB می باشد که به آن VB.NET می گن

    زبان های دیگر :

    #C
    C++‎

    البته ظاهراً مایکروسافت در ورژن 2008 ، J# رو حذف کرده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    اگه میشه راهنماییم کنید


    1- چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    2- آیا vb.net با vb 2008 یکی هست ؟
    سوال 1 :

    دوست عزیز برای این کار باید از برنامه VBto Converter استفاده کنید .


    سوال 2 :

    دوست عزیز .Net نوعی تکنولوپی زبانی می باشد . و Vb2008 براساس .Net 3 و 3.5 پایه گزاری شده است .




    باتشکر احسان

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    نقل قول: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    برای تبدیل در صورت امکان از ویزارد دات نت استفاده نکنید . چون اکثر اوقات همه چیز رو به هم میریزه و کدی که تولید میکنه 1 خورده عجیبه ...! توی ویژوال استودیو وقتی وارد بخش کد میشی توی منوی tools یه گزینه جدید باز میشه به نام upgrade vb6 code وقتی اجراش کنی یه صفحه کوچیک بهت میده تا کد رو وارد کنی و بعد تبدیلش میکنه . به نظر من این روش بهتره و خطا یابی هم توی این روش راحت تره ولی 1 خورده وقت گیره ..

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    دست گل همتون درد نکنه

  7. #7

    نقل قول: چگونه میتوان از پروژه های vb6 در vb.net استفاده کرد

    مر30303030303030303030

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •