نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

  1. #1

    انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    سلام
    آیا php تابعی داره که یه عدد رندوم بده ؟
    ممنون
    یا علی

  2. #2

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    تابع های مختلفی هست که می تونی از طریق سایت php.ne پیدا کنی مثله تابع های زیر
    ()rand و mt_rand که دو تا آرگومنت میگرهو عدد تصادفی بین اون دو آرگومنت رو برمی گردونه

  3. #3

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز
    کافیه دستور sql تون رو بصورت زیر بنویسین:
    SELECT RAND()

    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  4. #4

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    سلام
    ممنونم
    دوست من آیا بعد از دستور select میشه عدد نوشت ؟

    مثلا : select 5 from tabel ???

    یعنی رکورد پنجم ؟
    ممنون
    یا علی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    سعی کنید تا جایی که ممکنه پردازش‌های مربوط به db را در محیط برنامه انجام دهید. با همان دستوری جناب یعقوبی نوشتند.

  6. #6

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز
    منظورتون چیزی شبیه اینه؟؟؟
    SELECT TOP 3 * FROM table

    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  7. #7

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    سلام

    SELECT RAND()
    این چیکار میکنه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    همان کاری را که شما خواستید. یعنی به صورت تصادفی یک رکورد را انتخاب می‌کند.

  9. #9

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    میشه syntax کاملSELECT RAND رو بنویسید تا آدم گیج نشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط farshad_persia مشاهده تاپیک
    میشه syntax کاملSELECT RAND رو بنویسید تا آدم گیج نشه
    $query  = "SELECT * FROM tablename ORDER BY Rand() LIMIT 0,1";

  11. #11

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    سلام
    فکر نمیکنم خیلی راه خوبی باشه !

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    این سایت را ببینید. چهار روش برای انتخاب یک رکورد تصادفی را ذکر کرده است و در نهایت روش سوم که در زیر می‌آید را به عنوان به‌ترین روش پیشنهاد کرده است:

    $offset_result = mysql_query( " SELECT FLOOR(RAND() * COUNT(*)) AS `offset` FROM `table` ");
    $offset_row = mysql_fetch_object( $offset_result );
    $offset = $offset_row->offset;
    $result = mysql_query( " SELECT * FROM `table` LIMIT $offset, 1 " );

  13. #13

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز
    این رو هم یه نیگاه بندازین
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms177610.aspx
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: انتخاب رکورد رندوم (تصادفی) از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط sama01 مشاهده تاپیک
    این سایت را ببینید. چهار روش برای انتخاب یک رکورد تصادفی را ذکر کرده است و در نهایت روش سوم که در زیر می‌آید را به عنوان به‌ترین روش پیشنهاد کرده است:

    $offset_result = mysql_query( " SELECT FLOOR(RAND() * COUNT(*)) AS `offset` FROM `table` ");
    $offset_row = mysql_fetch_object( $offset_result );
    $offset = $offset_row->offset;
    $result = mysql_query( " SELECT * FROM `table` LIMIT $offset, 1 " );
    كاملاً مخالفم.
    چرا وقتي ميشه با يك كوئري ساده، كار رو انجام داد، ما از دو تا كوئري استفاده كنيم.
    به نظر من بهترين راه استفاده از همان تابع rand در يك كوئري هست(پاسخ شهريار).

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •