نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Lightbulb DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter

    کدامیک از کارایی بالاتر و سرعت بیشتر برخوردار است ؟
    * cmd یک SqlCommand هست با connection مربوطه و تنظیمات خاص خود

    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(cmd.ExecuteReader("select * from ..."));
    یا

    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    da.Fill(dt);
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter

    نقل قول نوشته شده توسط jaza_sa مشاهده تاپیک
    کدامیک از کارایی بالاتر و سرعت بیشتر برخوردار است ؟
    * cmd یک SqlCommand هست با connection مربوطه و تنظیمات خاص خود

    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(cmd.ExecuteReader("select * from ..."));
    یا

    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    da.Fill(dt);
    باتشکر
    سلام رفیق
    به نظر من هر object ای که تولید میشه یک فضایی رو اشغال میکنه
    و فرقی نمیکنه که شما کدها رو تو هم بنویسی،یا مرتب بنویسید
    شما در اولی از ExecuteReader استفاده کرده ای و در دومی معلوم نیست از چی استفاده کرده اید.اگر تو memory management تفاوتی باشد در همون استفاده مناسب از ExecuteReader یا executescaler یا excecutenonquery هست.
    --------
    البته نظر شخصی من هست،اساتید نظر بدهید

    با سپاس

  3. #3

    نقل قول: DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter

    سلام
    من توی2005 MSDN نگاه کردم اصلا کلاس DataTable متدی تحت عنوان Load نداره !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Lightbulb نقل قول: DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter

    نقل قول نوشته شده توسط bia2dadash2 مشاهده تاپیک
    سلام رفیق
    به نظر من هر object ای که تولید میشه یک فضایی رو اشغال میکنه
    و فرقی نمیکنه که شما کدها رو تو هم بنویسی،یا مرتب بنویسید
    شما در اولی از ExecuteReader استفاده کرده ای و در دومی معلوم نیست از چی استفاده کرده اید.اگر تو memory management تفاوتی باشد در همون استفاده مناسب از ExecuteReader یا executescaler یا excecutenonquery هست.
    --------
    البته نظر شخصی من هست،اساتید نظر بدهید

    با سپاس
    این سوال مربوط به میزان فضای اختصاص داده شده نیست ، بلکه کارایی هر کدوم از دستورات است یعنی سرعت انجام هر دستور برای تعداد رکوردهای زیاد

    قسمت مهم کد اول : dt.Load
    و قسمت مهم کد دوم : da.Fill

    یعنی : تفاوت کارایی بین دستورات بالا برای پر کردن یک DataTable
    آخرین ویرایش به وسیله jaza_sa : یک شنبه 19 آبان 1387 در 10:36 صبح دلیل: D:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Wink نقل قول: DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter

    نقل قول نوشته شده توسط odiseh مشاهده تاپیک
    سلام
    من توی2005 MSDN نگاه کردم اصلا کلاس DataTable متدی تحت عنوان Load نداره !
    من از MSDN 2008 استفاده میکنم !!!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter

    اگه كارايي رو سرعت معني كنيد.
    خوب ExecuteReader فقط كارايش نكته خاص به وجود آمدنش هست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: DataTable.Load(DataReader) vs DataAdapter


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •