نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات جدول در فایل متنی

  1. #1

    ذخیره اطلاعات جدول در فایل متنی

    سلام
    من یه کد می خوام که اطلاعاتی رو که نیاز دارم از کوئری بگیره و یکسری اطلاعات به اون اضافه و در یک فایل متنی ذخیره کنه البته من این کد رو با رایت نوشتم درستم جواب میده ولی یه علامت " اضافه میکنه کسی میتونه در این زمینه منو راهنمایی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ذخیره اطلاعات جدول در فایل متنی

    خوب شما کدت رو بزار تا ببینیم مشکل کدت چیه؟

  3. #3

    نقل قول: ذخیره اطلاعات جدول در فایل متنی

    Dim i, a As Integer
    Dim s As String
    'Dim filenum As Integer
    filenum = FreeFile()
    FileOpen(filenum, "C:\test.txt", OpenMode.Output)
    WriteLine(filenum, TextBox1.Text)
    WriteLine(filenum, "")
    WriteLine(filenum, "")
    WriteLine(filenum, "")
    For i = 0 To 8
    s = "IN THE NAME OF ALAH"در این قسمت به جای این خط اطلاعات رو از دیتاریدر میخونه و چاپ میکنه
    s = s + Str(i)

    WriteLine(filenum, s)
    Next
    FileClose(filenum)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: ذخیره اطلاعات جدول در فایل متنی

    سلام
    اول اینکه کدهات رو توی تگ شارپ "#" قرار بده .
    و دوم
    برای نوشتن توی یه فایل تکست فکر کنم از StreamWriter استفاده کنی راحتتر باشی. به این مثال یه نگاهی بنداز.
            Dim SW As New StreamWriter("C:\new.txt")
    Dim txt As String = Nothing
    For i As Integer = 0 To 100
    txt &= "*"
    SW.WriteLine(txt)
    Next
    SW.Close()

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •