نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برگرداندن رکوردهای خاصی از جدول

  1. #1

    برگرداندن رکوردهای خاصی از جدول

    سلام دوستان
    چطوری میشه یک پروسیجر تعریف کرد که رکوردهای 5 تا 10 از یک جدول را برگرداند (جدول 30 رکورد دارد).

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    30

    نقل قول: برگرداندن رکوردهای خاصی از جدول

    منظورت چیه؟
    خب برای رکوردهات یه فیلد ID بذار بعد اونایی رو که بین 5 تا 10 هستند رو select کن!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sjhosseini
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    102

    نقل قول: برگرداندن رکوردهای خاصی از جدول


  4. #4

    نقل قول: برگرداندن رکوردهای خاصی از جدول

    اگه ID بذارم و مثلا رکوردهای 5 تا 10 را حذف کنم چی؟ آنوقت چطوری می تونم سطرهای 5 تا 10 جدول را انتخاب کنم

  5. #5

    نقل قول: برگرداندن رکوردهای خاصی از جدول


    SELECT * FROM
    (SELECT ROW_NUMBER() OVER(ORDER BY CustomerID) AS Rank
    ,CustomerID,CompanyName, Country
    FROM Customers) tmp
    WHERE Rank BETWEEN 11 AND 20
    
    						

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •