نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ریختن image در متغییر

  1. #1

    ریختن image در متغییر

    چطوری میتونم مقادیر یک image رو که با opendialog داده شده رو توی متغیر ذخیره کنم؟
    چطوری میتونم تشخیض بدم این hmage توسط کاربر داده شده یا نه؟

  2. #2

    نقل قول: ریختن image در متغییر

    در مورد قسمت اول سوالت اگه درست متوجه شده باشم

          MemoryStream MemSt = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(MemSt, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrpic = MemSt.GetBuffer();
    MemSt.Close();



    قسمت دوم سوالت رو هم منظورت رو نفهمیدم.

  3. #3

    نقل قول: ریختن image در متغییر

    ممنون از پاسخت
    ولی این متغیر توی دیتا بیس از نوع image است و من میخوام اینو از نوع image تعریف کنم
    راهی هست؟

  4. #4

    نقل قول: ریختن image در متغییر

    در پایگاه داده متغییر image همان باینری است وشما میتوانید آرایه arrpic را که در کد دوستمان آمده است را به راحتی داخل ستونی از نوع image قرار دهید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ریختن image در متغییر

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    چطوری میتونم مقادیر یک image رو که با opendialog داده شده رو توی متغیر ذخیره کنم؟
    اگه بگی برای چی میخوای تو متغیر ذخیره کنی راحتر میشه کمکت کرد

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    چطوری میتونم تشخیض بدم این hmage توسط کاربر داده شده یا نه؟
    این برنامه اول تشخیص میده که کاربر فایلی رو انتخاب کرده اگه آره اون رو در یک pictureBox نمایش میده


    if(!string.IsNullOrEmpty(openFileDialog1.FileName) )
    pictureBox1.Image= Image.FromFile(openFileDialog1.FileName);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •