نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگی تشخیص درایو فلش مموری

  1. #1

    Question چگونگی تشخیص درایو فلش مموری

    سلام به همه دوستان برنامه نویس عزیز ، فرض کنیم تو سیستمی یک فلش مموری نصب

    شده ، چه جور میشه نام اون درایو رو پیدا کرد ؟

    درایو های خود سیستم با متود DriveInfo.GetDrives بدست میاد ولی در مورد این ؟؟؟

    ممنون از راهنمایی شما !!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی تشخیص درایو فلش مموری

    این رو ببینید شاید بدرتون خورد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=116783

  3. #3

    Smile نقل قول: چگونگی تشخیص درایو فلش مموری

    نقل قول نوشته شده توسط asefy2008 مشاهده تاپیک
    این رو ببینید شاید بدرتون خورد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=116783
    =============================

    ممنون ، ولی من یک کد ساده میخواستم ، فقط درایو رو تشخیص بده و فایلی رو تو اون

    کپی کنه !!! اگه با یک مثال باشه ، خیلی عالیه !!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی تشخیص درایو فلش مموری

    دوست عزیز تو اون تایپیک یک مثال از کد پروجکت بود

  5. #5

    Smile نقل قول: چگونگی تشخیص درایو فلش مموری

    نقل قول نوشته شده توسط asefy2008 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تو اون تایپیک یک مثال از کد پروجکت بود
    ==================================

    بله ، بود ولی واضح نبود !!!

  6. #6

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار masoud_parsa
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    46

    نقل قول: چگونگی تشخیص درایو فلش مموری

    با اين كد مي توني درايوي كه فلش مموري هستش رو تشخيص بدي
    System.IO.DriveInfo[] drives;
    drives = System.IO.DriveInfo.GetDrives();
    string NameDrive;
    foreach (System .IO .DriveInfo i in drives)
    {
    if (i.DriveType == System.IO.DriveType.Removable)
    {
    NameDrive = i.Name;

    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •