نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: این پیغام خطا از چیه ؟ operation is not allowed when the object is open

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    این پیغام خطا از چیه ؟ operation is not allowed when the object is open

    سلام عزیزان،
    من کد اتصال رو در یک ماژول نوشتم بدین صورت :
    Public Conn As New Adodb.Connection
    Public Sub ConnectDB()
    Conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + App.Path + "\book.mdb;Persist Security Info=False"
    Exit Sub
    End Sub
    اولاً میخواستم ببینم اینطور نوشتن در ماژول درسته یا نه؟
    ثانیاً وقتی که اطلاعات رو در دفعه اول درج می کنم درست و صحیح توی بانک ذخیره می کنه ولی دفعه دوم (پس از باز شدن مجدد فرم ورود اطلاعات) خطای operation is not allowed when the object is open رو میده و میاد تو این خط ایراد میگیره:


    سورس برنامه هم که به اینصورته:


    از دوستان خواهش می کنم اگه راهی بذهنشون میاد بهم بگن.
    یه کم حیاتیه.
    ممنون از همتون.

  2. #2

    نقل قول: این پیغام خطا از چیه ؟ operation is not allowed when the object is open

    قبلش یکبار کانکشن رو ببند شاید باز بوده

    If Conn.State=1 Then Conn.Close
    Conn.open ""



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    نقل قول: این پیغام خطا از چیه ؟ operation is not allowed when the object is open

    آقا mpmsoft دستت درد نکنه.
    مشکلم با کدی که گفتید حل شد.
    خیلی خیلی ممنونم.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •