نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MZOSAN
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران هميشه آباد
    پست
    60

    Question استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه

    چطوري عكس هاي يه پوشه رو در برنامه نشون بدم؟
    براي مثال من 5 تا عكس در فلان پوشه دارم 5 تا هم picturebox در فرم قرار مي دم حالا بايد از foreach استفاده كنم يا راه ديگري هم براي استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه هست؟
    اگه راهش همينه ممنون اگه تو كدش راهنماييم كنيد
    خيلي وقته درگيرش هستم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار masoud_parsa
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    46

    نقل قول: استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه

    سلام اگه مي شه يه خورده واضح تر بگو مشكلتو تا بتونيم كمكت كنيم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه

    میتونی از کد زیر استفاده کنی و تمام فایلهای توی دایرکتوری رو بخوانی بعد هرکاری میخوای بکنی روشون انجام بدی
     System.IO.Directory.GetFiles("آدرس دایرکتوری");

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار MZOSAN
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران هميشه آباد
    پست
    60

    نقل قول: استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه

    چطوري ميتونم بگم به ازاي هر عكسي در پوشه يه پيكچرباكس كشيده بشه و عكس درون اون قرار بگيره
    به عنوان مثال پوشه حاوي 10 تا عكس هست كه مي خوام اونا رو در برنامه نشون بدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه

    باید بازای هر عکس یه pictureBox بسازی و خاصیت image اونو برابر اون عکس قرار بدی و به فرمت اضافه کنی
    ولی اینکار عقلانی نیست اگه 100 عکس داری 100 تا pictureBox تو صفحه بذاری اگه دقیقتر بگی میخوای چیکار کنی شاید بشه بیشتر کمکت کرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: استفاده از تمامي فايل هاي يه پوشه

    ميتوني اينطور هم عمل كني با يه پيكچر باكس كه وقتي روش كليك ميكني عكس بعدي نمايش داده بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •