نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Checking قبل از Insert داخل يك ستون

  1. #1

    Unhappy Checking قبل از Insert داخل يك ستون

    با سلام ;
    من يك Store Procedure دارم كه عمل Insert رو انجام ميده. كد اون به صورت زير است :
    BEGIN      
    SET NOCOUNT ON;

    INSERT INTO [AHP_Score_Bucket]
    (AHP_Model_Id,Rank_Id,Min_Score,Max_Score)
    VALUES(@AHP_Model_Id,@Rank_Id,@Min_Score,@Max_Scor e)

    set @Id = Scope_Identity()
    return @Id

    END


    اما وقتي مي خوام داخل ستون Rank_Id عمل Insert وارد كنم مي بايست حتما قبل آن يك Constrant رو چك كنم به اين صورت كه اگر AHP_Score_Bucket.AHP_Model_Id = Rank.AHP_Model_Id هست عمل Insert انجام شود. اين چك بنا به دلايلي بايد انجام شود.ميشه كمك كنيد كه چطور و كجا اين چك نوشته شود؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    40

    نقل قول: Checking قبل از Insert داخل يك ستون

    با استفاده از
    if exist (select * from AHP_Score_Bucket,Rank where AHP_Score_Bucket.AHP_Model_Id = Rank.AHP_Model_Id )
    begin
    SET NOCOUNT ON;

    INSERT INTO [AHP_Score_Bucket]
    (AHP_Model_Id,Rank_Id,Min_Score,Max_Score)
    VALUES(@AHP_Model_Id,@Rank_Id,@Min_Score,@Max_Scor e)

    set @Id = Scope_Identity()
    return @Id

    end

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •