نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

  1. #1

    وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    با عرض سلام خدمت اساتید
    چطور میشه به Data grid view اطلاعات داد ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار masoud_parsa
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    46

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    راههاي زيادي وجود داره بستگي به داره برنامه اي كه نوشتي داره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    اطلاعات را در چه قالب میخواهی بدهی،dataset یا یک عدد بخصوص یا ...

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    سلام دوست عزیز
    من هم همین کارو می خوام انجام بدم
    می خوام لیست بچه های کلاس رو به استاد با گرید نشون بدم بعد استاد بتونه جلوی اسم هر دانشجو نمره شو وارد کنه
    لازم بذکره که برای نمره یه فیلد در نظر گرفتم و پیش فرض صفره و استاد فقط باید آپدیتش کنه با نمره جدید!
    مرسی پیشاپیش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    Thumbs up نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    سلام شما اول باید با دیتا گرید ویو اطلاعات (اسم شاگردان) نشون بدید.مرحله دوم تو خاصیت کلیک دیتا گرید ویو کد دوم که نوشتم را بنویسید . و مرحله سوم یه تکست باکس داشته باشین که با زدن باتن اطلاعات را در جدول ذخیره کنه و بعدا دوباره اطلاعات بانک دوباره در دیتا گرید ویو نمایش داده شود
    کد نشان دادن اطلاعات در دیتا گرید(البته این مثال یه فروشگاه است)


    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter da;
    ds.Clear();
    da = new OleDbDataAdapter("select * from moshtari ", login.con);
    da.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];

    البته login.con همون کانکشن مون است
    مرحله دوم زمانی که رو دیتا کلیک می کنید اطلاعات دانش آموز داخل تکست باکس نشون داده بشه

    codem.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    namem.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    familym.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();


    مرحله سوم هم که یه کد update است که می نویسید. و بعدا دوباره مرحله 1 را انجام می دید

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinenayati_2009 مشاهده تاپیک
    سلام شما اول باید با دیتا گرید ویو اطلاعات (اسم شاگردان) نشون بدید.مرحله دوم تو خاصیت کلیک دیتا گرید ویو کد دوم که نوشتم را بنویسید . و مرحله سوم یه تکست باکس داشته باشین که با زدن باتن اطلاعات را در جدول ذخیره کنه و بعدا دوباره اطلاعات بانک دوباره در دیتا گرید ویو نمایش داده شود
    کد نشان دادن اطلاعات در دیتا گرید(البته این مثال یه فروشگاه است)


    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter da;
    ds.Clear();
    da = new OleDbDataAdapter("select * from moshtari ", login.con);
    da.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];

    البته login.con همون کانکشن مون است
    مرحله دوم زمانی که رو دیتا کلیک می کنید اطلاعات دانش آموز داخل تکست باکس نشون داده بشه

    codem.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    namem.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    familym.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();


    مرحله سوم هم که یه کد update است که می نویسید. و بعدا دوباره مرحله 1 را انجام می دید



    سلام من از راهنمایی تون استفاده کردم اما ویژوال OleDbDataAdapter رو نمیشناسد میشه بازم راهنمایی کنین؟؟؟
    تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    using System.Data.OleDb;

    اینو با بالای کد ها(اول اول کلاس) قسمت فضای نام ها اضافه کن

  8. #8

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinenayati_2009 مشاهده تاپیک


    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter da;
    ds.Clear();
    da = new OleDbDataAdapter("select * from moshtari ", login.con);
    da.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];

    من بعد از ds وقتی می خوام tables رو بزنم نمیاره... اصلا همچین چیزی نداره. چرا؟

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    17

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    dataGridView1.Rows.Add(comboBox1 .Text .Trim (),comboBox2 .Text .Trim (),comboBox3 .Text .Trim (),comboBox4 .Text .Trim () );

    سلام.این کد رو روی باتن میزارم ولی عمل نمیکنه؟؟ .ولی حذفش رو با removeat درست انجام میده.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    سلام پیش نهاد من به شما استفاده از روش ویزارد هست.وقتی دیتا گرید ویو رو به فرم اضافه کردید در گوشه ی سمت راست گرید ویو یک فلش یا علامت play هست وقتی روی اون کلیک می کنید به شما می گه که دیتابیستون رو انتخاب کنید و شما در این قسمت باید گزینه ی Add new connection یا همچین چیزی رو انتخاب کنید بعد ویزارد ظاهر می شه و مراحل بعدیش آسونه.با این روش دیگه نیازی به کد نوشتن نیست.

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    17

    نقل قول: وارد کردن اطلاعات به DATA GRID VIEW

    با سلام . من با کد نویسی ارتباط رو برقرار کردم داده ها رو نشون میده حذف هم میکنه.!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •