نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: combobox in datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    combobox in datagridview

    سلام
    هرچه گشتم نتوانستم مشکلم را حل کنم
    من یک دیتا گرید دارم که یک فیلد آن از نو ع کامبو باکس است می خواهم از طریق کد به ایتم های آن مقدار بدهم و بعد هم از طریق کد به مقادیر آن که الان انتخاب شده مقدار را بخوانم مثل همان کامثو باکس عادی که از طریق کد زیر بهش ایتم اضافه می کردیم
    combobox1.items.add("text1")

    و در یک حالت پارامتر مقدار آن را می توانستیم بخوانیم
    command.parameters.addwitvalus("@text",combobox1.s electeditem)
    و بعد می خواهم زمانیکه فرد در دیتا گرید از طرییق این کامبو مقدار را انتخاب کرد به صورت اتوماتیک دوتا فیلد بعدی آن را مقدار دهی بشه

  2. #2

    نقل قول: combobox in datagridview

    اول بايد ريو ديتاگريد كليك راست كني و گزينه ي edit columns را كليك كني و يك ستون از نوع combobox ايجاد كني بعد تو كد ميتوني بهش دسترسي پيدا كني


    DataGridViewComboBoxCell c =(DataGridViewComboBoxCell) dataGridView1[1, 0];
    c.Items.Add("test");
    object o=c.Items[0];
    string s = o.ToString();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: combobox in datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط bill_geits مشاهده تاپیک
    اول بايد ريو ديتاگريد كليك راست كني و گزينه ي edit columns را كليك كني و يك ستون از نوع combobox ايجاد كني بعد تو كد ميتوني بهش دسترسي پيدا كني


    DataGridViewComboBoxCell c =(DataGridViewComboBoxCell) dataGridView1[1, 0];
    c.Items.Add("test");
    object o=c.Items[0];
    string s = o.ToString();
    درسته من با همین روش آن را مقدار دهی کرده ام ولی من می خواهم زمانیکه فرو یکی از گزینه های آن را انتخاب کرد بتونم به صورت اتوماتیک دو ستون دیگرش را تغییر بدهم مثل select indexchange مربوط به کامبو باکس می توان درونش کدهای مربوطه را نوشته و این کار را انجام داد بعد چگونه می توانم مقدار ÷یش فرض ان را تغییر داد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •