نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر اطلاعات QuickReport بلافاصله بعد از نمایش

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175

    تغییر اطلاعات QuickReport بلافاصله بعد از نمایش

    در یک گزارش که با QuickReport طراحی شده یک QRExpr وجود دارد که مجموع یکی از فیلد ها را بر می گرداند.
    حالا می خواهم هنگامی که گزارش نمایش داده می شود مقدار این QRExpr با تابعی که در برنامه تعریف شده به حروف تبدیل شود و در یک QRLabel نمایش داده شود.
    می خواستم بدونم رویدادی از QuickReport برای این منظور وجود دارد یا نه ؟

  2. #2
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    از onpaint استفاده کنید
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    من رویداد OnPaint رو پیدا نکردم.
    QuickReport که چنین رویدادی نداره.
    اما QRExpression یک رویداد OnPrint داره.
    منها کد زیر رو که نوشتم هیچ چیزی در QRLabel1 نمی نویسد.
    procedure TQRFactor.ExprNumPrint(sender: TObject; var Value: String);
    begin
    QRLabel1.Caption :=ExprNum.Value.strResult ;
    end;

  4. #4
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    شما باید مقدار Value را تغییر دهید، بعد از تغییر خواهید دید که در ExpNum مقدار تغییر کرده است.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل در مورد quickreport
    نوشته شده توسط programersa در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 08:38 صبح
  2. چگونه می توان مجموع یک فیلد عددی را در QuickReport بدست آورد .
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 07:25 صبح
  3. اضافه کردن QuickReport به دلفی 7
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 10:39 صبح
  4. مشکلاتی که شما تاکنون با quickreport داشتید را لطفا بگویید
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 آبان 1382, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •