نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: kill كردن كانكشن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار salimim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    kill كردن كانكشن

    مي خوام تمام ارتباطهاي بيش از 2 ساعت با سرور رو كه به ديتا بيس مشخصي وصل شدن رو kill كنم
    در حقيقت kill كردن يه select به چه شكله؟
    از cursor به چه صورت بايد استفاده كنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله salimim : پنج شنبه 07 آذر 1387 در 16:35 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار salimim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: kill كردن كانكشن

    به اين شكل kill نمي شه!

    DECLARE killp CURSOR FOR
    SELECT MASTER.DBO.sysprocesses.spid
    FROM MASTER.DBO.sysprocesses INNER JOIN
    Auto.GNR.Sessions ON MASTER.DBO.sysprocesses.spid = Auto.GNR.Sessions.Spid
    WHERE (Auto.GNR.Sessions.OutDate IS NULL) AND (GETDATE() - Auto.GNR.Sessions.InDate > 0.3)
    ORDER BY Auto.GNR.Sessions.InDate DESC
    for update


    OPEN KILLP
    declare @spida int
    FETCH NEXT FROM KILLP INTO @SPIDA
    WHILE @@FETCH_STATUS=0
    BEGIN
    KILL @SPIDA
    UPDATE Auto.GNR.Sessions
    SET OUTDATE=GETDATE()
    WHERE (Auto.GNR.Sessions.OutDate IS NULL) AND (GETDATE() - Auto.GNR.Sessions.InDate > 0.3)
    FETCH NEXT FROM KILLP INTO @SPIDA
    END
    CLOSE KILLP
    DEALLOCATE KILLP
    آخرین ویرایش به وسیله salimim : پنج شنبه 07 آذر 1387 در 17:11 عصر

  3. #3

    نقل قول: kill كردن كانكشن

    سلام دوست عزیزم،
    در کدوم نسخه کار میکنید؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار salimim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: kill كردن كانكشن

    سلا م استاد
    همچنان از نسخه 2000
    البته عدم آپديت به دليل نرم افزارمونه!

  5. #5

    نقل قول: kill كردن كانكشن

    مشکلی نیست مهرداد جان،
    در همون جدول master..sysprocesses از فیلد login_time مگه نمیتونین استفاده کنین؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار salimim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: kill كردن كانكشن

    ممنون استاد
    ولي مشكل من در مورد kill كردن يك سري connection هست كه SPID شونو ميدونم(يعني ميتونم با يه select استخراج كنم)
    در حقيقت login به يه software برام مهمه كه توي table مربوط به خود آن نرم افزار ذكر مي شه.
    در نهايت استاد اگه ممكنه براي اينكار (kill كردن يكسري connection با spid يي كه از يه select استخراج مي شه) يه نمونه برام بذاريد.
    بازم ممنونم

  7. #7

    نقل قول: kill كردن كانكشن

    من چیزی مشابه کد خودتون در نظرم هست که پست کردین. این کد اشکالش چیه؟ پیغام خطا دریافت میکنید؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار salimim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: kill كردن كانكشن

    فكر مي كنم مشكل سر KILL هستش!
    نبايد يه رشته داشته باشم بعدش execute كنم؟
    يه چيزي مثل اين:

    exec 'kill '+cast(@p,varchar(20))

    مثلا اگه متغيرمون p@ باشه......
    * هيچ پيغام خطايي نمي ده اما كانكشن ها هم kill نمي شن
    :(

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •