نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

  1. #1

    چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    سلام رفقا
    چه جوری ميشه
    error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟
    کمی بيشتر توضيح ميدم
    من يه برنامه دارم که يه تاريخ بهش ميدم و تعدادی خط ميکشه
    وقتی ميخوام تاريخ رو عوض کنم اين ارور رو ميده
    کسی ميتونه کمکم کنه ؟





  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    با سلام . می شه برنامت را ببینم تا مشکل را بهتر بفهمم . با تشکر .

  3. #3

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    دوست عزیز شما وقتی یکسری آبجکت در Run Time ایجاد می کنید با یک اندیس فرضا 1 مجددا نمی توانید همون آبجکت رو با اون اندیس ایجاد کنید و ابتدا باید اون رو از حافظه خارج کنید و مجدد ایجاد کنید


    Unload Txt(1)
    Load Txt(1)



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    خیلی سادست.
    این پیغام یعنی شی یک بار لود شده.همونطور که دوستمون گفتن باید ابتدا unload بشه.

  5. #5

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما وقتی یکسری آبجکت در Run Time ایجاد می کنید با یک اندیس فرضا 1 مجددا نمی توانید همون آبجکت رو با اون اندیس ایجاد کنید و ابتدا باید اون رو از حافظه خارج کنید و مجدد ایجاد کنید


    Unload Txt(1)
    Load Txt(1)
    خيلی ممنون دوست عزيز
    من روشه شما رو امتحان کردم ...
    اما يه مشکلی وجود داره

    اونم اينه که خطهيه که کشيده شده بعد از
    unload کردن پاک ميشن
    اما من ميخوام خط ها روی صفحه نمايش بمونه
    و فقط از حافظه پاک شن
    ممنون ميشام اگر کمک کنين


  6. #6

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    من متوجه نشدم یکم بیشتر توضیح بدید ؟

    اگر می خواهید بمونن پس نباید از حافظه خارج بشن

    شما یک کنترل جدید با اندیس جدید اضافه کنید دیگه چرا می خواید جایگزین کنید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  7. #7

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    من متوجه نشدم یکم بیشتر توضیح بدید ؟

    اگر می خواهید بمونن پس نباید از حافظه خارج بشن

    شما یک کنترل جدید با اندیس جدید اضافه کنید دیگه چرا می خواید جایگزین کنید
    دوسته عزيز دوباره سلام
    برنامه نوشته شده وظيفه داره ده هر روز که بهش ميگيم 30 خط بکشه
    اما زمانی که من در برناميه اجرا شده تاريخ رو عوض ميکنم به اين
    error بر ميخورم
    بايد برنامه بسته شود و دوباره برنامه رو باز کنيم
    من ميخوام کاری کنم که نياز به باز و بسته کردنه برنامه در هر بر که ميخوايم تاريخ رو عوض کنيم نباشه

    اميدوارم توضيحت بنده کامل باشه


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار f.nabavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهرون جدید
    پست
    255

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    سلام. بهتره در مورد اسم گذاری مجموعه خط ها فکر کنی. مثلا تاریخ رو به صورت رشته به انتهای اسم خط هایی که اضافه میکنی بچسبونی. این طوری مشکل حل میشه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: چه جوری ميشه error : object already loaded رو تو vb6 حل کرد ؟

    با سلام . دوست عزیز چرا شما از متد line استفاده نمی کنید (داخل یک picturebox یا روی خود فرم ) ؟ این جوری شاید نوشتن برنامه هم براتون راحت تر بشه . با تشکر .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •