نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

  1. #1

    ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    به دلایلی نیاز به چنین ابزاری داشتم و شروع به طراحی کردم و بعد از تست نهایی اون رو بصورت رایگان و بدون محدودیت تو سایت می زارم تا دوستای برنامه نویس هم بتونن استفاده کنن

    منتظر نسخه های جدید باشید

    لینک دانلود :http://mpmsoft2.persiangig.ir/Code/s...e%20Picker.exe




    نسخه جدید

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mpmsoft : یک شنبه 10 آذر 1387 در 09:49 صبح



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer




  2. #2

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    فایل مشکل داره؟!
    موقع نصب پیغام خطا داد؛ بعد از نصب هم ویژوال بیسیک اصلاً اجرا نمیشه!
    عکس سمت راست واسه موقع نصبه! سمت چپ هم موقع ای که ویژوال بیسیک رو باز می کنم!

    در ضمن unInastall هم که کردم بازم VB باز نمیشه!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg nasb.jpg‏ (14.4 کیلوبایت, 1061 دیدار)
    • نوع فایل: jpg vb.jpg‏ (9.6 کیلوبایت, 1038 دیدار)

  3. #3

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    دوست عزیز من بروی یک سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشت

    ولی به هر حال من فایل OCX رو ضمیمه پست اول کردم اون رو دانلود کن



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  4. #4

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من بروی یک سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشت

    ولی به هر حال من فایل OCX رو ضمیمه پست اول کردم اون رو دانلود کن
    ممنون، کاش از اول این کار رو می کردید! تا من مجبور نشم وی بی رو ReInstall کنم!
    کامپوننت رو دانلود کردم، بسیار جالب بود، قبل از اینکه پیشنهادم رو بدم ازتون بابت زحمتتون تشکر می کنم.

    اما پیشنهادم:
    به تعداد روز های ماه اسفند دقت کنید، فکر کنم امسال 30 روزه باشه ، اما مطمئنم که پارسال 29 روزه بود! اما اگه 1386 رو انتخاب کنید، ماه اسفندش 30 روزه هست! پیشنهاد می کنم این قضیه رو هم بررسی و تکمیل کنید.

    امیدوارم پیشنهادم مفید باشه!
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Pr0grammer مشاهده تاپیک
    ممنون، کاش از اول این کار رو می کردید! تا من مجبور نشم وی بی رو ReInstall کنم!
    کامپوننت رو دانلود کردم، بسیار جالب بود، قبل از اینکه پیشنهادم رو بدم ازتون بابت زحمتتون تشکر می کنم.

    اما پیشنهادم:
    به تعداد روز های ماه اسفند دقت کنید، فکر کنم امسال 30 روزه باشه ، اما مطمئنم که پارسال 29 روزه بود! اما اگه 1386 رو انتخاب کنید، ماه اسفندش 30 روزه هست! پیشنهاد می کنم این قضیه رو هم بررسی و تکمیل کنید.

    امیدوارم پیشنهادم مفید باشه!
    موفق باشید.
    این قسمت اخرش را دقت کن اگه یه فکری هم برای این بکنی که خیلی خوب می شه
    چون این طوری بعد از چند سال تفاوت چند روزه پیش می یاد

  6. #6

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    چون این طوری بعد از چند سال تفاوت چند روزه پیش می یاد
    نه، این طور نیست، تستش کردم، چنین اتفاقی نمیفته! یعنی text مربوط به Combo ای که گذاشته شده، امسال 30 روزه و سال بعد 29 روزه نشون میده! اما وقتی که کمبو رو باز می کنیم، در حالی که روز 29 آخرین روز سال هستش، اما عدد 30 هم وجود داره!

    در ضمن داشتم همین قضیه رو تست می کردم که متوجه یه چیز دیگه شدم! عملاً توضیح میدم :
    ساعت سیستم رو بزار 23:59:50 بعد برنامه رو اجرا کن، 10 ثانیه صبر کن! حالا وارد روز بعد شدیم! اما تاریخ همونطور باقی میمونه! و بعد از اینکه برنامه رو دوباره اجرا کردیم درست میشه!

    البته باز هم میگم، کارتون عالیه و این نکته هایی که اشاره می کنم فقط برای ارتقاع کیفی کارتون هستش، نه انتقاد!

    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    چشم بررسی می کنم و اصلاح می کنم



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    295

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    جناب mpmsoft ضميمه پست اول هم مشكل داره. موقع قرار دادن روي فورم ميگه يه فايل وجود نداره. اگه اين مشكل حل بشه ممنون ميشيم.

  9. #9

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط ZOZ.vb.ZOZ مشاهده تاپیک
    جناب mpmsoft ضميمه پست اول هم مشكل داره. موقع قرار دادن روي فورم ميگه يه فايل وجود نداره. اگه اين مشكل حل بشه ممنون ميشيم.
    مطمئنید؟!
    برای من مشکلی نداشت! حتماً kitten هم تست کرده!

    بهتر بود می گفتید چه فایلی رو پیدا نمیکنه! یا یه عکس میگرفتید!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    با سلام
    ضمن تشكر از mpmsoft اين لينك راپيدشير رو سيستم من كه هر روشي رو انجام دادم باز نكرد اگه ممكنه لينك ديگه‌اي يا اگه حجمش زياد نميشه آپلودش كنيد.

  11. #11

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط rezankh مشاهده تاپیک
    با سلام
    ضمن تشكر از mpmsoft اين لينك راپيدشير رو سيستم من كه هر روشي رو انجام دادم باز نكرد اگه ممكنه لينك ديگه‌اي يا اگه حجمش زياد نميشه آپلودش كنيد.
    دوست عزیز،
    mpmsoft که فایل ocx رو ضمیمه کردند! مشکلی نداره!

  12. #12

    Wink نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    سلام

    Setup درست هست، اما Ocx تنها اين پيام خطا رو مي ده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #13

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    دوستان امروز تا آخر وقت بررسی می کنم و اصلاح می کنم

    بازم شرمنده



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  14. #14

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    جالب بود خسته نباشيد
    اين رو هم ببينيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    دوستان من نسخه جدید و اصلاح شده رو ضمیمه کردم

    در مورد ساعت 23 هم عرض کنم که این ابزار Timer نداره به دلیل اینکه فرض کنید کاربر برای نمایش گزارش تاریخ رو در ساعت 23:59 تنظیم می کنه و اگر اینطور باشه ساعت 12 به نظر شما باید اون تاریخ تغییر کنه و کاربر مجبور شه دوباره تنظیم کنه ؟



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  16. #16

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    دوستان من نسخه جدید و اصلاح شده رو ضمیمه کردم

    در مورد ساعت 23 هم عرض کنم که این ابزار Timer نداره به دلیل اینکه فرض کنید کاربر برای نمایش گزارش تاریخ رو در ساعت 23:59 تنظیم می کنه و اگر اینطور باشه ساعت 12 به نظر شما باید اون تاریخ تغییر کنه و کاربر مجبور شه دوباره تنظیم کنه ؟
    مرسی از تکمیل و اصلاح بزار....

    در مورد ساعت 23 من که متوجه منظورتون نمیشم!

  17. #17

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    فرض کن من به عنوان کاربر یک گزارش می خوام تهیه کنم در ساعت 23:59 فرم گزارشگیری رو انتخاب می کنم

    و 2 تا از این کنترل بروی فرم برای از تاریخ تا تاریخ گذاشتم

    توجه داشته باش که ساعت 23:59:30 حالا میام تاریخ اول رو روز 1386/01/01 می ذارم و تاریخ دوم رو 1387/01/01 و حالا می خوام گزارشو ببینم

    حالا در این حین ساعت شد 12 و اون تاریخهایی که من تنظیم کرده بود برگشت به تاریخ روز


    فکر می کنم برای این ابزار نیاز نشه ؟


    در نسخه بعدی هدفم اینه که شما بتونی بروی یکسری از تاریخها Point بذاری که کاربر در زمان مشاهده متوجه یکسری از روزها بشه که رنگش با بقیه فرق می کنه (مثل تعیین مناسبتها)


    مثلا بعدها نیاز می شه که کاربر بتونه روزهایی که برای قرارها و ملاقاتهای تعیین کردرو ببینه



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  18. #18

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    OK ، خوبه......

    در نسخه بعدی هدفم اینه که شما بتونی بروی یکسری از تاریخها Point بذاری که کاربر در زمان مشاهده متوجه یکسری از روزها بشه که رنگش با بقیه فرق می کنه (مثل تعیین مناسبتها)


    مثلا بعدها نیاز می شه که کاربر بتونه روزهایی که برای قرارها و ملاقاتهای تعیین کردرو ببینه
    عالیه!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    295

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    mpmsoft جان عزيز ممنون از ابزارت.

    اين پيشنهادها شايد به كارت بايد:
    1- رو popup بودنش به صورت استاندارد كار كن.
    2- به ظاهر كنترل توجه كن. بهتره دست كاربر رو براي اعمال تغييرات رو رنگ و به طور كلي تم باز بگزاري
    3- بهتر بود خواص كنترل استاندارد تر بود

    ممنونم از لطفت

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    Question نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Pr0grammer مشاهده تاپیک
    دوست عزیز،
    mpmsoft که فایل ocx رو ضمیمه کردند! مشکلی نداره!
    با سلام و عرض پوزش فايل Setup رو نمي تونم دانلود كنم البته اين مشكل شايد مربوط به اينجا (نيشابور )باشه چون اصلا سايت راپيدشير يك زماني فيلتر شده بود ديروز هم كه همون صفحه اول دانلود دوباره باز ميشد الان هم كه همون ابتدا اعلام مي‌كنه كه براي كاربران عادي امكان دانلود نيست مگه اينكه يك كاربر اصلي اونرو آپلود كنه و ... اگه تونستيد يك سري بزنيد متوجه مي‌شيد. و اگه حجمش زياد نيست خودتون Setup دانلود شده رو اينجا بذاريد. متشكرم.

  21. #21

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    اين پيشنهادها شايد به كارت بايد:
    1- رو popup بودنش به صورت استاندارد كار كن.
    2- به ظاهر كنترل توجه كن. بهتره دست كاربر رو براي اعمال تغييرات رو رنگ و به طور كلي تم باز بگزاري
    3- بهتر بود خواص كنترل استاندارد تر بود
    بله چشم حتما این کارو می کنم


    با سلام و عرض پوزش فايل Setup رو نمي تونم دانلود كنم البته اين مشكل شايد مربوط به اينجا (نيشابور )باشه چون اصلا سايت راپيدشير يك زماني فيلتر شده بود ديروز هم كه همون صفحه اول دانلود دوباره باز ميشد الان هم كه همون ابتدا اعلام مي‌كنه كه براي كاربران عادي امكان دانلود نيست مگه اينكه يك كاربر اصلي اونرو آپلود كنه و ... اگه تونستيد يك سري بزنيد متوجه مي‌شيد. و اگه حجمش زياد نيست خودتون Setup دانلود شده رو اينجا بذاريد. متشكرم

    چشم جای دیگه ای آپلود می کنم



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  22. #22

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    لینک دانلود اصلاح شد و به Persiangig انتقال پیدا کرد



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  23. #23

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    لینک دانلود اصلاح شد و به Persiangig انتقال پیدا کرد
    شما که فایل رو ضمیمه کردی! اصلاً نیاز نیست جای دیگه آپلود کنی! یه جا آپلود کردی، کلی دردسر شد!

  24. #24

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    چرا دوست عزیز نیاز هست فقط OCX نیست 2 تا فایل OCX دیگه هم باید نصب بشن



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  25. #25
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    با سلام
    ضمن تشكر از mpmsoft و كامپوننت عاليش، بايد بگم من زياد از ساخت كامپوننت چيزي نمي دونم و فقط محض يادگيري مي پرسم كه آيا امكان داره در پراپرتي گزينه‌هاي فونت و راست به چپ هم گذاشته بشه يا خير؟

  26. #26

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    بله در نسخه های آینده



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  27. #27
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    363

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    سلام
    اگر میشد احتیاج به setup-Farsi Date Picker نداشته باشد و فقط با فایل HarrisDate.ocx کار کرد بهتر نبود ؟

  28. #28

    Lightbulb نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    ضمن تشکر از mpmsoft جهت ساخت این کنترل ، پیشنهاداتی برای بهتر شدن آن دارم:


    1- وقتی این کنترل در فریم یا یک کانتینر کوچک قرار می گیرد ، تمامی قسمتهای مربوط به انتخاب تقویم در دسترس نیست.

    2-ظاهر کنترل: دگمه کامبو قدری بزرگ به نظر می آید.

    3- بعد از تغییر دادن سال در پنجره تقویم و زدن دگمه امروز قسمت سال آن تغییری نمی کند.
    امیدوارم این موارد رو هم در نسخه بعدی بگنجانید.
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله smart_boy : سه شنبه 03 دی 1387 در 22:30 عصر

  29. #29

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    در نسخه جدید این مشکل بر طرف شده

    امکان انتخاب فونت به اضافه چند امکان کاربردی دیگه اضافه شده که در هفته آینده نسخه جدیدشو در سایت قرار می دم



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  30. #30

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان

    من يه مشكل دارم اونم اينكه براي من شكل دكمه ها(Button) مانند ويندوز 98 است با اينكه من داخل ويندوز XP هستم
    چطور مي تونم شكل دكمه ها رو مانند عكس بالايي اين تصوير بكنم

    در حال حاضر شكل Buttonها براي من مانند اين عكس مي باشد



    در كل چطور مي تونم Style فرمم را مانند ويندوز XP بكنم(داخل ويندوز XP )

    يه پيشنهاد هم داشتم
    اگه مقادير داخل كمبو باكس چك بشه كه از ورود مقادير نامعتبر جلوگيري بشه عالي ميشه

    با تشكر
    آخرین ویرایش به وسیله aliondvd : دوشنبه 09 دی 1387 در 08:19 صبح

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    363

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    در كل چطور مي تونم Style فرمم را مانند ويندوز XP بكنم(داخل ويندوز XP )
    بر روی My Computer راست کلیک سپس Properties و بعد تب Advance و سپس setting بخش performance و در نهایت دکمه رادیوئی adjust for best appearance را انتخاب و ok

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار rezankh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    260

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    در نسخه جدید این مشکل بر طرف شده

    امکان انتخاب فونت به اضافه چند امکان کاربردی دیگه اضافه شده که در هفته آینده نسخه جدیدشو در سایت قرار می دم
    با سلام
    mpmsoftجان ما منتظريم

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    295

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    mpmmsoft جان پيشنهاد مي كنم كد رو اينجا بگذاري تا همگي روش كار كنيم

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار alifa135
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    33

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    آقا شما این برنامه های شما همش ما رو می ذاره تو کف ... اگه یه خرده زودتر این تاپیک رو دیده بودم می تونستم دانلودش کنم چون روی راپیدشیر بود . اما نمی دونم چرا ما توی قزوین از Persiangig نمی تونیم دانلود کنیم ... اون از برنامه حسابداری که خیلی نیاز دارم ( چون واقعا توی یه برنامه ای که دارم می نویسم گیر کردم) اینم از این برنامه . اگه زحمتی نیست واسم ایمیل کن . مرسی

  35. #35
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    31
    پست
    4,767

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    سلام. خسته نباشيد.

    تو نسخه جديدش كلاً اسفند 30 روزه نداره.
    متشكرم
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    حدودا 1 سالی از آخرین پست این تاپیک می گذره
    حیفم اومد واقعا تاپیک به این مفیدی از دست بره
    داشت خیلی خوب پیش می رفت و کم کم به ابزاری کارآمد ( البته بود ) و حرفه ای تبدیل میشد.
    ولی چرا اینطوری شد نمی دونم.
    جناب mpmsoft از شما درخواست دارم در صورت امکان کار روی این کامپوننت رو ادامه بدید.

    موفق و موید باشید ./

  37. #37

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    از لطفی که دوستان دارن بسیار ممنونم
    بله حتما این ابزار رو کاملتر می کنم
    دقیق نمی تونم قول زمانی بدم ولی سعی می کنم در تعطیلات نوروزی این ابزار رو کاملتر کنم

    یکی از دوستان لطف کنند و تمامی ایرادهارو دربیارند چون خودم هیچی از کدش یادم نمیاد باید دوباره یک مرور کلی بروی کد بیاندازم



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  38. #38

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    با سلام خدمت دوستان
    یه ذره گله کنیم از دوست خوب آقای mpmsoft
    بابا این کنترل خیلی خوب بود چرا همه رو تو کف گذاشتی !!!!؟
    اگه وقت نداری سورس رو بذار تا کمکت بکنیم البته اگه بتونیم :)
    لطف عالی مستدام

  39. #39

    نقل قول: ابزار Farsi DatePicker طراحی خودم تقدیم به دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط reza_optical مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    یه ذره گله کنیم از دوست خوب آقای mpmsoft
    بابا این کنترل خیلی خوب بود چرا همه رو تو کف گذاشتی !!!!؟
    اگه وقت نداری سورس رو بذار تا کمکت بکنیم البته اگه بتونیم :)
    لطف عالی مستدام
    من از همین که هست هم نمیتونم استفاده کنم تو سی شارپ (ویژوال استودیو 2008 ) قابل استفاده نیست؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •