نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    با سلام
    چگونه میتوان کل محتویات یک ComboBox را در ComboBox دیگر کپی کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    Smile نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    سلام. اينجوري:

    ComboBox cmb1 = newComboBox();
    ComboBox cmb2 = newComboBox();
    :
    :
    foreach (object item in cmb1.Items)
    {
    cmb2.Items.Add(item);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    راستي اگر اين كار رو چند بار مي خواهيد انجام بديد، يا از ابتدا در cmb2 يك يا چند آيتم وجود داره كه بايد قبل از كپي پاك بشوند، از ;cmb2.Items.Clear استفاده كنيد.


    .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    این کد رو امتحان کردم ولی جواب نداد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    Smile Your Answer Is Here

    عجيبه!
    يه پروژه‌ي نمونه براتون گذاشتم كه با استفاده از همين كد كار مي‌كنه. در ابتدا ComboBox مبدأ حاوي چند تا آيتم هست، و ComboBox مقصد خاليه! بعد با فشردن دكمه‌ي Copy محتويات مبدأ به مقصد كپي مي‌شوند.

    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    درود
    در برنامه من به جای آیتم ها مورد نظر عبارت System.Data.DataRow اضافه میشود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    Smile نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط seniamail مشاهده تاپیک
    درود
    در برنامه من به جای آیتم ها مورد نظر عبارت System.Data.DataRow اضافه میشود
    لطفاً راجع به برنامتون بيشتر توضيح بديد. Collection مربوط به ComboBox شما از كجا تغذيه ميشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط رافعی مهدی مشاهده تاپیک
    لطفاً راجع به برنامتون بيشتر توضيح بديد. Collection مربوط به ComboBox شما از كجا تغذيه ميشه؟

    از یک Data Table که به یک دیتا بیس در SQL متصله

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    Smile نقل قول: کپی کردن یک ComboBox به ComboBox دیگر

    شما كه اطلاعات خاصي راجع به نحوه‌ي پر كردن Combobox در برنامتون نداديد!

    • با فرض اينكه از يك DataGridView استفاده شده باشه كه قبلاً اطلاعات رو به اون منتقل كرده باشيد، مي‌توان نوشت:

    foreach (DataGridViewRow dataRow in dataGridView1.Rows)
    {
    comboBox1.Items.Add(dataRow.Cells[0].Value);
    }
    كد فوق آيتم هاي ستون اول تمام رديفهاي نمايش داده شده در ديتا گريد ويو رو وارد comboBox1 مي‌كنه. كد زير هم اين آيتم ها رو وارد comboBox2 مي‌كنه

    foreach (object item in comboBox1.Items)
    {
    comboBox2.Items.Add(item);
    }
    • با فرض اينكه بخواهيد مستقيماً از يك DataSet براي پر كردن comboBox1 استفاده كنيد:

    foreach (DataRow dataRow in dataSet.Tables["MyDataTable"].Rows)
    {
    comboBox1.Items.Add(dataRow[
    "MyColumn"].ToString());
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •