نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: common dialog

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question common dialog

    سلام
    من یه مشکل دارم اینم اینه که وقتی تو برنامه از common dialog استفاده می کنم مسیر جاری برنامه عوض میشه و دیگه بانک اطلاعاتی رو نمی خونه
    چیکار کنم ...!؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: common dialog

    نقل قول نوشته شده توسط m_vb1386 مشاهده تاپیک
    خوب فكر نكنم سخت باشه شما مشكلت با تغيير مسير هست كه براي رفع مشكل ابتدا قبل از استفاده از كامند ديالوگ مسير جاري رو بريز تو يك متغير از نوع استرينگ سپس اون رو بجاي App.Path تو كانكشن استفاده كن
    Private Sub Form_Load()
    this_path$ = App.Path
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51;Persist Security Info=False;Data Source=" + this_path & "\Test.mdb"
    Adodc1.CommandType = adCmdText
    Adodc1.RecordSource = "Select * From [Table1]"
    Set DataGrid1.DataSource = Adodc1
    End Sub
    شما یه تاپیک مشابه باز کردید! مگه در قبلی با این جواب بالا به نتیجه نرسیدید؟! اگه نرسیدید بهتر بود توی همون تاپیک ادامه می دادید!
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=132591

  3. #3

    نقل قول: common dialog

    چون از ویزارد استفاده کردید. از روش کد نویسی استفاده کنید مشکلتون حل میشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: common dialog

    برای مشکل Data Report چی؟
    اونو چه جوری باید با کد نویسی تعریف کرد؟

  5. #5

    نقل قول: common dialog

    در رویداد WillConnect برای dataenvironment قسمت کانکشن رو تعریف کن . کد زیر رو ببین:

    Private Sub Commandname_WillConnect(ConnectionString As String, UserID As String, Password As String, Options As Long, adStatus As ADODB.EventStatusEnum, ByVal pConnection As ADODB.Connection)
    ConnectionString = ("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\Databasename.mdb;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=Passwordbank")
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: common dialog

    Chdir دستور تغییر پوشه جاری
    Chdrive دستور تغییر درایو جاری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •