نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    Arrow (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    سلام
    من دو تا برنامه دارم مثلا به نام های exe1 و exe2
    میخوام exe1 یک متغیر که مثلا عدد هست رو به exe2 بده و exe2 اون رو چاپ کنه
    و برعکس

    پیشاپیش ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    دوست عزيز اين كار به اين راحتي نيست (حداقلش من نديدم)
    بهترين كار اينه كه از برنامت خروجي بگيري (رجيستري يا فايل)
    بعد در برنامه ديگر لود كني و ادامه....

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    با سلام
    زياد در اين مورد بحث شده و برنامه هاي جالبي هم دوستان گذاشتند
    جستجو كنيد

  4. #4

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    می تونی از winsock هم برای این منظور استفاده کنی



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  5. #5

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    سلام

    يكي از ساده ترين راهها فراخواني exe2 از درون exe1 با يك پارامتر هست كه از دستور shell استفاده ميشه

    shell "exe2 " & X


    و exe2 موقع اجرا متغير محيطي Command$ كه همون پارامتر فرستاده شده هست رو چاپ مي كنه


    Private Sub Form_Load()

    Msgbox Command$

    Next
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    Smile نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام

    يكي از ساده ترين راهها فراخواني exe2 از درون exe1 با يك پارامتر هست كه از دستور shell استفاده ميشه

    shell "exe2 " & X


    و exe2 موقع اجرا متغير محيطي Command$ كه همون پارامتر فرستاده شده هست رو چاپ مي كنه


    Private Sub Form_Load()

    Msgbox Command$

    Next


    میشه به صورت برنامه بنویسیدش

  7. #7

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    دوست عزیز توسط روشی که آقای VBHamed گفتن هر سری یکبار فایل اجرایی اجرا می شه

    ولی اگر می خواهید در حین کار هم پیغام رد و بدل بشه می تونی هم از API جهت ارسال پیغام بین پنجره ها استفاده کنی و هم از Winsock استفاده کنی



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    https://barnamenevis.org/showpo...97&postcount=2

    جستجو میکردی بهتر نبود؟

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز توسط روشی که آقای VBHamed گفتن هر سری یکبار فایل اجرایی اجرا می شه

    ولی اگر می خواهید در حین کار هم پیغام رد و بدل بشه می تونی هم از API جهت ارسال پیغام بین پنجره ها استفاده کنی و هم از Winsock استفاده کنی
    اگر میشه یک نمونه از این برنامه رو بزارید

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    https://barnamenevis.org/showpo...97&postcount=2

    جستجو میکردی بهتر نبود؟
    من جستو جو کردم این رو هم پیدا کردم اما این برنامه فقط متن ثابتی رو انتقال میده نه
    یک عدد ی که در حال تغیر هست

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ماهان مقدم
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    خونه
    پست
    134

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    این سورس رو بگیر. حتما باید بدونید Property Bag چیه دیگه آره ؟!
    حال ندارم توضیح بدم ولی سورس رو آپ میکنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ماهان مقدم : یک شنبه 10 آذر 1387 در 21:30 عصر دلیل: هیچی یه چیزی بود میخواستم ردیف بشه

  11. #11

    Wink نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط farb0d مشاهده تاپیک
    میشه به صورت برنامه بنویسیدش
    سلام
    اينم نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    چرا هر بار که پیغام میاد یک exe2 جدید باز میشه

  13. #13

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط farb0d مشاهده تاپیک
    چرا هر بار که پیغام میاد یک exe2 جدید باز میشه
    جوابتون در پست شماره 5 و 7 همین تایپک هست!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    این برنامه فقط متن ثابتی رو انتقال میده نه
    یک عدد ی که در حال تغیر هست
    منظورتو نمیفهمم.خوب هربار که عدد تغییر کرد از این روش استفاده کن

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Pr0grammer مشاهده تاپیک
    جوابتون در پست شماره 5 و 7 همین تایپک هست!
    اگر میشه یک نمونه از برنامه ها رو بدن ممنون میشم

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    کسی میتونه این برنامه رو جوری تغییر بده که بجای یک متن ثابت یک متغیر مثلا: محتویات یک text رو بفرسته

    SetWindowLong(Sender & Reciever).rar

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بچه اشکور شهرستان رودسر
    سن
    47
    پست
    243

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    سلام
    اصولا برای انتقال اطلاعات (عدد،رشته،صدا،تصویر ویا یک شی از مفهوم پروپرتی ) و برای انجام یک کار از مفهوم متد استفاده می کنند شما باید برای برنامه تان پروپرتی تعریف کنید که کدش بصورت زیر است

    Public Property Get InputValue() As Variant
    InputValue = Param
    End Property
    Public Property Let InputValue(ByVal New_InputValue As Variant)
    Param = New_InputValue
    End Property


    اینهم کد متد که که پس از چک کردن سطح دسترسی کاربری که انرا فراخانی کرده یک فرم را باز می کند

    'اين تابع به اين دليل نوشته شده تا ظاهر فرم را ببيند
    Public Sub ShowPictuerForm(Optional Modal As FormShowConstants = vbModeless, Optional OwnerForm)
    Dim object As Form
    Set object = Frm_031
    If SathDasrasi("TK_F031") Then
    'لازم به تغيير نيست
    If Modal = vbModeless Then
    object.Show vbModeless
    Else
    object.Show vbModal
    End If
    End If
    object.BorderStyle = vbSizable
    object.Top = 0
    object.Toolbar1.Enabled = False
    object.Left = Screen.Width - object.Width
    object.Caption = object.Caption + "*** فقط براي نمايش***"
    object.GrdRefresh
    End Sub


    لازم به تذکر این ها در یک پروژه هستند و پس از DLL شدن توسط برنامه دومی فراخانی میشود . اگرنیاز به توضیح بیشتر دارد در خدمتیم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    به نظر من بهترين روش استفاده از Winsock هست. دست برنامه نويس خيلي بازه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    من هم با وین سوک موافقم .
    از همه هم اسان تر است .

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    24

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ZOZ.vb.ZOZ مشاهده تاپیک
    به نظر من بهترين روش استفاده از Winsock هست. دست برنامه نويس خيلي بازه
    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    من هم با وین سوک موافقم .
    از همه هم اسان تر است .
    خوب اگر میشه نمونه برنامه ای در این زمینه با Winsock بنویسید
    ممنون

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    به نظر من بهترين روش استفاده از Winsock هست. دست برنامه نويس خيلي بازه
    من هم با وین سوک موافقم .
    از همه هم اسان تر است .
    استفاده از Winsock درست نیست.جرا باید برنامه رو شبکه ای کنیم.
    اونوقت مشکل فایروالها هم داری

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    ميشه از API ها تحت يه كلاس جامع استفاده كرد. فكر كنم تو سايتمون هست

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بچه اشکور شهرستان رودسر
    سن
    47
    پست
    243

    نقل قول: (یک سوال اسون)فرستادن یک متغیر به برنامه

    من واقعا" متوجه نمی شوم چرا وقتی بحث شی گرایی الان اینهمه جا افتاده و کار را بسیار راحت کرده مخصوصا برای برنامه بزرگ چرا دوستان اینقدر پیچیدش می کننده کد نوشتن پروپرتی و متد را هم دراین تاپیک گذاشته ام چرااستفاده نمی کنید؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •