نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل نوشتن در جدول های MySql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    مشکل نوشتن در جدول های MySql

    سلام
    من با این کد به MySql وصل می شم و می خوام که در جدول Phon و در فیلدهای Name و Phon جملات Ali و 123را اضافه کنه ولی نمی کنه
    <?php
    $host ='localhost';
    $username = 'root';
    $pasword = '';
    $databasename = 'amin';

    $connection = mysql_connect($host,$username,$pasword);

    mysql_select_db($databasename,$connection) ;

    $sql = "insert into phon (name,phon) value ('Ali','123')";

    mysql_query($sql,$connection);
    mysql_close($connection);
    ?>

    ممنون

  2. #2
    بنویس VALUES بجای value :D

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام
    این مشکلم حل شد و متشکرم
    من می خوام که آمار بازدید کنندگان "امروز" "دیروز" و "از اول تا حالا" را به کاربر نشون بدم
    یه جدولی در MYSql ساختم با نام dbamar که شامل فیلدهای Date_rooz و Tedad است
    اول اینکه چگونه میشه تاریخ امروز را وارد جدول کرد من با این کد عمل کردم نشد
            $d = date();
    $sql = "insert into amar (date_rooz,tedad) values ('$d','1')";
    حالا با این کد برای اولین بار تاریخ امروز و عدد 1 وارد جدول شده و یه رکورد اضافه میشه (اگه اشتباه نکنم)
    دوم اینکه: حالا چطور می تونم به جای عدد 1 کد زیر را بنویسم
    "select tedad , max(date_rooz) from amar group by date_rooz , tedad "

    تا ماکزیمم تاریخ که همون تاریخ امروز میشه و عدد داخل فیلد Tedad را برگردونه و به علاوه 1 کنه و ...
    ممنون :roll:

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •