نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

  1. #1

    کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    دوستان من با کلید Ctrl مشکلی ندارم و براحتی با ماکرو آن را طراحی میکنم ولی کد Alt رو نمی دونم لطفا کمک کنید.مثلا کلید Alt+B فرم مربوطه را باز کنه.
    متشکرم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط pmoshir مشاهده تاپیک
    دوستان من با کلید Ctrl مشکلی ندارم و براحتی با ماکرو آن را طراحی میکنم ولی کد Alt رو نمی دونم لطفا کمک کنید.مثلا کلید Alt+B فرم مربوطه را باز کنه.
    متشکرم
    دوست عزيز از علامت% به همراه B استفاده كن.
    .................................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    با تشکر از شما
    در ماکرو AutoKeys این کار رو انجام دادم ولی به یک ارور بر می خورم.
    میشه بیشتر توضیح بدین.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط pmoshir مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما
    در ماکرو AutoKeys این کار رو انجام دادم ولی به یک ارور بر می خورم.
    میشه بیشتر توضیح بدین.
    دوست من اين ارور به خاطر اينه كه اكسس كليد alt رو براي خودش ذخيره كرده بنابراين شما نميتونين داخل ماكرو autokeys از اون استفاده كنين ولي به جاش ميتونين از اين كد استفاده كنين .(فشردن كليد alt+b فرم يك رو باز ميكنه.)
    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If (Shift = 4) And (KeyCode = vbKeyB) Then
    '-Alt-B to open Form1
    DoCmd.OpenForm "form1", acNormal
    End If
    End Sub
    عدد 4 بيانگر كليد alt هست.
    از فايل ضميمه كمك بگيرين.
    .............................
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : پنج شنبه 14 آذر 1387 در 08:10 صبح

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط pmoshir مشاهده تاپیک
    دوستان من با کلید Ctrl مشکلی ندارم و براحتی با ماکرو آن را طراحی میکنم ولی کد Alt رو نمی دونم لطفا کمک کنید.مثلا کلید Alt+B فرم مربوطه را باز کنه.
    متشکرم

    دوست عزيز
    ميتوني در رابطه با نحوه كار با كليد ctrl بيشتر توضيح بدي يا يه تكه كد از كارت برامون بزاري
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    با تشکر از امیر عزیز ولی امیر جان من میخوام تو فضای خود اکسس این کار انجام بشه نه با استفاده از یک فرم دیگه.ممنون

    در پاسخ سوال دوستمون شما یک ماکرو جدید با نام AutoKeys میسازید.داخل این ماکرو در ستون Action , منوی openform رو انتخاب و نام فرم خودتو بهش می دی. بعد در ستون macroname این کد رو مینویسی: M^ این کد، کد کلید میانبر Ctrl+M میباشد.همین طور میتونی از حروف دیگه هم استفاده کنی.

  7. #7

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    دوستان گرامی اگه کد function ترکیب کلید Alt بزارین ممنون میشم.

  8. #8

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط pmoshir مشاهده تاپیک
    با تشکر از امیر عزیز ولی امیر جان من میخوام تو فضای خود اکسس این کار انجام بشه نه با استفاده از یک فرم دیگه.ممنون

    در پاسخ سوال دوستمون شما یک ماکرو جدید با نام AutoKeys میسازید.داخل این ماکرو در ستون Action , منوی openform رو انتخاب و نام فرم خودتو بهش می دی. بعد در ستون macroname این کد رو مینویسی: M^ این کد، کد کلید میانبر Ctrl+M میباشد.همین طور میتونی از حروف دیگه هم استفاده کنی.

    سلام دوست عزیز .من ستون macroname رو پیدا نکردم .لطفا راهنمایی کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    سلام
    در نوار ابزار یک یک دکمه هست که در تصویر اون xyz دیده میشه اگر اون رو بزنید ستون Macro Name اضافه میشه یا اینکه در نوار Title پنجره ماکرو هم اگر راست کلیک کنید این آیتم دیده میشه .

  10. #10

    نقل قول: کد یا ماکرو فعال کردن کلید میانبر Alt چیست؟

    جناب قربانی
    شما چه راه حلی برای فعال کردن کلید میانبر alt پیشنهاد میکنید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •