نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه ی تشخیص اتصال USB

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نحوه ی تشخیص اتصال USB

    با کد زیر میشه فهمید اگه usb به کامپیوتر وصل بشه



    System.IO.DriveInfo[] drives = System.IO.DriveInfo.GetDrives();
    foreach (System.IO.DriveInfo drive in drives)
    {
    if (drive.DriveType == DriveType.Removable)
    {
    lblprint.TEXT = drive.Name;

    }
    }



    اما من میخوام تا usb وصل میشه دیتکت بشه نه این که برای این که برنامه بفهمه هر دفعه اجرا بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    نقل قول: USB DETECT

    خوب میتونی بزاریش توی 1 تایمر که مثلا هر 5 ثانیه چک بکنه ببینه usb وصل شده یا نه .

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: USB DETECT

    نقل قول نوشته شده توسط shask00l مشاهده تاپیک
    خوب میتونی بزاریش توی 1 تایمر که مثلا هر 5 ثانیه چک بکنه ببینه usb وصل شده یا نه .
    نه اين روش خوبي نيست ، بايد يه جوري وقفه ها رو كنترل كرد .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: USB DETECT

    راهی پیدا نکردم گذاشتم توی یه متد این دستورو با یه حلقه بعد متد رو tread کردم اما سنگین میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    نقل قول: USB DETECT

    خوب خلاصه با 1 روشی باید چک کرد ... نمیشه که به ویندوز بگیم .. هر وقت usb وارد شد برنامه ما رو run کن.
    البته ویندوز برای خودش این کارو انجام میده . باید دید که خودش چطوری کار میکنه .

  6. #6

    نقل قول: USB DETECT

    می تونی یه درایور بنویسی
    می تونی از RegisterDeviceNotification استفاده کنی.
    اینو دیدی ؟ (از تابع بالا استفاده کرده)
    اینم یه مثال از خود مایکروسافت: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...32(VS.85).aspx
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: USB DETECT

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi311ggg مشاهده تاپیک
    می تونی یه درایور بنویسی
    اینو دیدی ؟ (از تابع بالا استفاده کرده)
    با سلام
    متاسفانه به دلیل ویروسی بودن امکان دریافت فایل وجود نداره. اگه خودتون این USB Dumper رو دارین ممکنه برای من هم بفرستین؟ ( یا اینجا و یا به نشانی SabaSabouhi@yahoo.com )

    با سپاس
    صبا صبوحی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •