نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: Data Report & code

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question Data Report & code

    سلام
    می خواستم بدونم چه جوری میشه بانک اطلاعاتی و بقیه آپشن های لازم برای دیتا ریپورت رو با کد نویسی تعریف کرد
    مثل تعریف بانک اطلعاتی از طریق کد نویسی نه ویزارد
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: Data Report & code

    منظورتون ارتباط با دیتابیس و فیلدها هستش یا لیبل های دیتاریپورت؟

  3. #3

    نقل قول: Data Report & code

    Me.Sections("Section4").Controls("label15").Captio n = frm_hamkaran_ghazaei.Cmb_name_shahrestan.Text
    دستور بالا واسه تغییر caption لیبل می باشد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Data Report & code

    نه منظور من خود بانک اطلاعاتی هستش یعنی خودش و فیلدهاش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Data Report & code

    کسی از دوستان جواب رو بلد نیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: Data Report & code

    یک حالتی هست که شما می تونی در حین اجرای برنامه یک بانک اطلاعاتی درست کنی و ازش استفاده کنی.
    یعنی اینکه شما یک هندل از دیتابیس داشته باشی و به خوای یک جدول جدید یا فیلد جدید ایجاد کنی.
    به این حالت میگن Form Generator . شما تو این حالت با هندلی که از دیتابیس داری کارتو انجام می دی.
    تو #C این کار و انجام دادم اما تو VB نمیدونم میشه همچین کاری کرد یا نه

  7. #7
    کاربر جدید آواتار aminamir
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    بلاروس، مینسک
    پست
    5

    نقل قول: Data Report & code

    از Active Report استفاده کن. خیلی کار کردن باهاش راحته.
    لینکشو برات میزارم. نمونه سورسشو Mail بده برات میفرستم.

  8. #8
    کاربر جدید آواتار aminamir
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    بلاروس، مینسک
    پست
    5

    نقل قول: Data Report & code

    تعریف بانک با کد هم به روش زیره :
    Public Ad2 As ADODB.Connection
    Public Rs1 As ADODB.Recordset
    تو تمام فرم ها می تونی ازشون استفاده کنی.

    Ad1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Persist Security Info=False;Data Source=" _
    & App.Path & "\Data.mdb;Jet OLEDB:Database Password=ffffff"
    Ad1.Open

    Rs1.open "select * from tbl where fild='" & text1.text & "'"

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Data Report & code

    با عرض معذرت ولی جواب من اینها نیست
    من می خوام بانک اطلاعاتیم رو از طریق کد نویسی به Data Report معرفی کنم

  10. #10

    نقل قول: Data Report & code

    دوست عزیز شما داری DataSource به دیتا ریپورت پاس می دی بنابراین اتومات به بانک هم متصل می شه

    نیازی نیست شما به بانک وصلش کنید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  11. #11
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Data Report & code

    میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟

  12. #12

    نقل قول: Data Report & code

    من تو برنامه ام از ADO استفاده میکنم.
    تو یک قسمت با کد گزارشی می سازم و برای چاپ از دستور زیر برای ارتباط با دیتابیس استفاده میکنم
    Set Dr_post_belatasadi.DataSource = Ado_report_post
    Dr_post_belatasadi.Show vbModal
    امیدوارم منظورتون همین باشه
    {Dr_post_belatasadi یک دیتاریپورت هستش که قبلا طراحی کردم}

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Data Report & code

    میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Data Report & code

    میشه کمی بیستر توضیح بدید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •