نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خالی یا پر بودن combobox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    خالی یا پر بودن combobox

    سلام
    من یک دیتا گرید دارم که درونش یک کامبو باکس این دیتا گرید به صورت دستی درست شده که بعد ازاینکه بهش مقدار دادیم با یک حلقه تمای اطلاعتش را در بانک ذخیره می کنه مشکل اینجاست که اگر کامبو باکس خالی باشه بانک دچار مشکل میشه یا همان خط که با پارامتر فراخوانی شده چگونه می توانم فیلدهامو مخصوصا کامبو باکس درون دیتاگرید را چک کنم که اگر خالی بود پیغام خطا بده . دستور زی را نوشتم ولی برای کامبو باکس درون دیتا گرید جواب نمیده ؟
    datagridview1.rows[i].celles["codecalla"].value.tostring()=="";

    i منظور شماره سطر که با یک حلقه نترل میشه
    codecalla منظورنام ستون مربوط به کامبوباکس است
    ؟

  2. #2

    نقل قول: خالی یا پر بودن combobox

    خوب همون جوری که خودت میگی، کومبو باکس توسط خود برنامه پر میشه، خوب بیا و SelectedIndex رو براش ست کن تا دیگه هیچ وقت خالی نباشه که بعد بخوای بیاایو یه همچین چکی رو که ایرور معروف اول دبستان رو میده انجام بدی.

    البته این صرفا به عنوان یه کلک خوب می تونه مطرح بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: خالی یا پر بودن combobox

    نقل قول نوشته شده توسط h.jaza مشاهده تاپیک
    خوب همون جوری که خودت میگی، کومبو باکس توسط خود برنامه پر میشه، خوب بیا و SelectedIndex رو براش ست کن تا دیگه هیچ وقت خالی نباشه که بعد بخوای بیاایو یه همچین چکی رو که ایرور معروف اول دبستان رو میده انجام بدی.

    البته این صرفا به عنوان یه کلک خوب می تونه مطرح بشه.
    که بعد بخوای بیاایو یه همچین چکی رو که ایرور معروف اول دبستان رو میده انجام بدی.??????????
    آقا اگر بلد نیستی بگو بلد نیستم دیگه منظورت کلمات آخر دیگه چیه ؟؟
    بعد هم بلفرض اینکه همچین کاری را کردی برای بقیه چی ان های که از نوع تکست هستند یا اینکه آنهایکه از نوع چک باکس هستند چی آنها هم selectindex داران بعضی مواقع پیش میاد که فرد حتما باید مقداری را انتخاب کند بلفرض فیلد اول none باشه آن موقعه چی؟

  4. #4

    نقل قول: خالی یا پر بودن combobox

    دوست عزیز چرا بهت بر خورد. منظورم از ایرور اول دبستانی همون NullRefrenceException هستش که از اونجایی که خیلی معروفه، عموما بهش همون ایرور اول دبستانی الحاق میشه.

    و اما بعد:

    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[j].FormattedValue.ToString() == "")
    {
    MessageBox.Show("Your Error Message");
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: خالی یا پر بودن combobox

    از پاسخ شما ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •