نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دستور search با متد adodb و با دستورات sql چيه؟

  1. #1

    دستور search با متد adodb و با دستورات sql چيه؟

    سلام بر دوستان دستور search با متد adodb و با دستورات sql چيه؟ لطفا كمكم كنيد.[[كدي كه من نوشتم در زير امده اما جواب نمي ده
    CODE]Private Sub Combo1_Change()
    On Error Resume Next
    txtText1.ForeColor = vbBlue
    rst.Open "SELECT*FROM rwd WHERE vocabulary LIKE '" & Trim(Combo1) & "%'", cnn, adOpenForwardOnly, adLockReadOnly, adCmdText

    'If rst.EOF = False Then
    txtText1 = rst.Fields!Description
    txtText2 = rst.Fields!translation
    'End If
    End Sub[/code]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alicomputer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    180

    نقل قول: دستور search با متد adodb و با دستورات sql چيه؟

    سلام،
    راحت ترین راه برای جستجو البته با adodc یا data کد زیر است
    On Error Resume Next
    Adodc3.RecordSource = "SELECT * FROM student WHERE Name LIKE '%" + Text20.Text + "%'"
    Adodc3.Refresh

    البته Name نام فیلد از جدول student است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •