نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: تبدیل php به ajax

  1. #1

    تبدیل php به ajax

    سلام دوستان من یک سایت php دارم

    میخواستم کاری کنم که بخشهایی که داخل قالب وقتی روی لینک کلیک میکنیم تغییر میکنن به ajax تبدیل کنم

    در واقع header , footer که به صورت ثابت در همه صفحات فراخوانی شدن

    لینک هایی که تغییر میکنن رو به ای جکس تبدیل کنم

    ممنون میشم منو راهنمائی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    چه جور راهنمایی می خواید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    به نظر من شما اول باید کمی با آژاکس آشنایی داشته باشید تا بهتر بتونید درباره ی چیزی که می خواهید داشته باشید تصمیم بگیرید و کارتان را عملی کنید

    حتما به بخش آشنایی با آژاکس مراجعه کن خیلی چیزها گیرت می آد.

    بعد از آشنایی اگر مشکلی داشتی می تونی مطرح کنی .

  4. #4

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    خوب دوست عزیز ضمن اینکه دوستمون گفتن اول از همه باید یه خورده با Ajax آشنا باشی
    ولی در کل چیزی که من فهمیدم شما می خوای object هایی که وسط صفحه هست به صورت ajax تغییر کنه

    خب واسه اینکار شما بیا همه اون چیز هایی که تویه متن هر صفحه ی شما هسن تویه DIV بزار و اسمشو مثلا بده Content خب
    بعد تو منو های سایتت که گوشه ی صفحه هست به جایه اینکه لینک بدی تویه رویداد onclick اینو بنویس :
    کد HTML:
    ajax_loadContent('name_div','name_file.php');
    یعنی مثل این
    کد HTML:
    <a href="#" onclick="ajax_loadContent('name_div','name_file.php');" >
    به جايه name_div اسم اون DIV ي كه متن صفحاتت توشه بنويس
    و به جايه نام صفحه نام صفحه ي درخواستي كه قرار اون تو Load بشه بنويس

    تا اینجا ok ?
    خو حالا من یه پوشه JS واست upload کردم اونو بزار بغل دست فایلات
    بعد اونو تو همه صفحاتت فراخونی کن :

    کد HTML:
    <script src="js/ajax.js"></script>
    <script src="js/content.js"></script>
    خب حالا كه رو لينكات كليك كني تمومه , ajaxsiye

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip js.zip‏ (2.6 کیلوبایت, 39 دیدار)

  5. #5

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    با سلام

    ممنون خیلی خوب بود ، من طبق کاری که گفتید انجام دادم و موقع کلیک هم پیغام لودینگ ظاهر می شود اما باز صفحه هم رفرش میشه ، مشکل از کجاست ؟

    و آیا میشه که بدون لینک دادن به منو ها ، یعنی به صورت خودکار اون قسمت خاص لود شود

  6. #6

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    آیا بدون جاوا اسکرپت هم کار میکنه؟

  7. #7

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    نقل قول نوشته شده توسط Farzad66 مشاهده تاپیک
    با سلام

    ممنون خیلی خوب بود ، من طبق کاری که گفتید انجام دادم و موقع کلیک هم پیغام لودینگ ظاهر می شود اما باز صفحه هم رفرش میشه ، مشکل از کجاست ؟
    آخر جاوااسکرپتت باید return false کنی

  8. #8

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    سلام
    من کارهایی که گفته شد رو انجام دادم اما هیچ گونه جوابی نگرفتم
    لطفا فایل ها رو بررسی کنید ببینید مشکل چیه
    از IE هم استفاده می کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    آخر جاوااسکرپتت باید return false کنی
    من دقیق متوجه نشدم ، میشه بیشتر توضیح بدید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار pashaie
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    187

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    سلام
    من کارهایی که گفته شد رو انجام دادم اما هیچ گونه جوابی نگرفتم
    لطفا فایل ها رو بررسی کنید ببینید مشکل چیه
    از IE هم استفاده می کنم
    مشکل کد شما اینه که
    یک) ارتفاع رو تو فایل ایندکس فیکس کردی و بعد از اون ور یه عبارت با ارتفاع زیاد داری لود می کنی! کد زیر رو جای گزین خط 17 تو فایل اندیکس کن
    <div  id="content"></div>

    دو) شما رنگ متنی که قراره نمایش داده بشه رو سفید کردی، رنگ پشت زمینه هم سفیده! خب معلومه که چیزی دیده نمی شه!!
    در زیر رو هم جای گزین خط 16 تو فایل مین کن

    <p align="center"><b><font size="7">TEST AJAX</font></b></p>

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    7

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    دو کار می تونی بکنی یکی استفاده از کلاس phplivex و یکی هم نوشتن مستقیم با یک تابع که می تونی به سایت w3schools.com بری و اونجا در مورد php ajax پیدا کنی.
    من راه دوم رو پیشنهاد می کنم.

  12. #12

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    آخر جاوااسکرپتت باید return false کنی
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید .

  13. #13

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    نقل قول نوشته شده توسط Farzad66 مشاهده تاپیک
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید .
    بعد از این که در تابع akax رو فراخونی کردی دستور return false رو بذار تا از refresh صفحه جلوگیری بشهومثلا کد زیر
    کد HTML:
    <a  onclick="تابع اجاکس;return false;">
    البه می تونی href رو به یه لنگر(#) نسبت بدی.

  14. #14

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    مثلا کدی که من برای لینک قرار دادم به این صورته

    <a href="contact.html" onclick="ajax_loadContent('jxajaxmaindisplay');"


    return false را کجا قرار بدم

  15. #15

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    نقل قول نوشته شده توسط Farzad66 مشاهده تاپیک
    مثلا کدی که من برای لینک قرار دادم به این صورته

    <a href="contact.html" onclick="ajax_loadContent('jxajaxmaindisplay');"
    return false را کجا قرار بدم
    دوست عزیز شما پست قبلی منو ندیدی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. #16

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    آخر تابع ajax_loadContent

  17. #17

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    دیدم آخه من آخرشم اضافه میکنم اتفاقی صورت نمیگیره :))

  18. #18

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    نقل قول نوشته شده توسط Farzad66 مشاهده تاپیک
    دیدم آخه من آخرشم اضافه میکنم اتفاقی صورت نمیگیره :))
    شما لطف کن اون قسمتی که مربوط به ajax هست رو اینجا بذار تا من و دیگر دوستان بررسی کنیم

  19. #19

    نقل قول: تبدیل php به ajax

    نقل قول نوشته شده توسط Farzad66 مشاهده تاپیک
    دیدم آخه من آخرشم اضافه میکنم اتفاقی صورت نمیگیره :))
    خوب نبایدم بیافته.
    اتفاق == عوض شدن صفحه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •