نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با فیلتر کردن با ADO

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    مشکل با فیلتر کردن با ADO

    با سلام من یه بانک با اکسس دارم برای فیلتر کردن اطلاعات این کار رو کردم


    procedure TForm1.Edit1Change(Sender: TObject);
    var
    Fieldname:WideString;
    begin
    Fieldname:=DBGrid1.Columns[2].FieldName;
    ADOTable1.Filtered:=False;
    ADOTable1.Filter :=Fieldname+' Link '+QuotedStr('%'+Edit1.Text+'%');
    if Edit1.Text<>''then
    ADOTable1.Filtered:=True;

    end;

    ولی زمان اضافه کردن یه کلمه به error edit میده !

    مشکل کجاست ؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: مشکل با فیلتر کردن با ADO

    یعنی کسی نمیدون ؟

    لا اقل یه روش فیلتر کردن با ado بگین (ADOQuery)نباشه یعنی با asql نمیخوام

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: مشکل با فیلتر کردن با ADO

    جستجو زیاد کردم راستش مطلب خیلی دیدم درباره سوالم و اون کار ها رو کردن تو ای سورسم ببینید مشکلم کجاست

    البته با delphi 2007 هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: مشکل با فیلتر کردن با ADO

    ADOTable1.Filter :=Fieldname+' Link '+QuotedStr('%'+Edit1.Text+'%');

    Link نه Like

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    دستور Like است نه Link.در ضمن در KeyPress نوشتن جستجو کار چندان صحیحی نیست چون با هر باز کلید زدن کلمه قبلی جستجو می شود.موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: مشکل با فیلتر کردن با ADO

    خاک بر ......م

    ببخشید پس کارم درست بود ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: مشکل با فیلتر کردن با ADO

    برای key press هم ممنون این رو می دونم .

  8. #8

    نقل قول: مشکل با فیلتر کردن با ADO

    چگونه محتوای چند تکست باکس را در بانک در vb.net می توان ویرایش کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •