نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: محیط Direct x

  1. #1

    محیط Direct x

    با سلام
    منچند روز پیش مقاله ای درباره Direct x می خوندم
    جالب بود!!!!

    اما در اون ننوشته بود Direct x را در چه محیطی باید تولید کرد
    و آیا نرم افزار مخصوصی دارد؟




    با تشکر :sunglass:

  2. #2
    DirectX یک API هستش که به کمک اون برنامه هایی با قابلیتهای صوتی و تصویری بالا می سازن (Rich Multimedia Applications).
    DirectX در هیچ محیطی تولید نمیشه، بلکه برنامه هایی که از API های DirectX استفاده می کنند تولید میشن. برای تولید این برنامه ها باید DirectX SDK رو بر روی سیستمی که یک محیط توسعه مثل Visual Studio داره نصب کرد و برنامه نوشت (البته نه به این سادگی).

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    DirectX رو می تونی تو دلفی و C#‎ و Vb و C++‎ و ... به کار ببری
    فرقی نمی کنه
    البته من Opengl رو پیشنهاد می کنم (بهتره)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    10 خط دستور تو directx برابر با 5 خط دستور تو opengl است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    performance برنامه هایی که توی محیط ++VC با استفاده از DirectX تولید میشه نسبتا خوبه
    (این تجربه شخصی بنده است و ممکنه دوستان OpenGL رو با یه Plateform ترجیح بدن)

    ولی در کل با DirectX وOpenGL دیگه با API ها برای render کردن تصاویر(مثلا characterها توی یه Game) و همچنین برای کار با اصوات و... بصورت lowlevel درگیر نمی شید و یه سری featureهای سودمند در اختیار دارید که کار رو خیلی ساده میکنه.
    کتاب OpenGL تالیف یا ترجمه وحید نصیری خیلی بهتون کمک میکنه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    34
    openGl اصلا به درد بازی درست کردن نمیخوره و نسبت به دایرکت اکس خیلی ابتدائیه

  7. #7
    [ON Topic]

    نقل قول نوشته شده توسط h.r.m
    openGl اصلا به درد بازی درست کردن نمیخوره و نصبت به دایرکت اکس خیلی ابتدائیه
    دوست عزیز!
    به نظر نمیرسد که این نحوه صحبت، به واقع یک برخورد علمی باشد: شما یا باید مدیر پروژه Doom 3 باشید تا بتوانید به این راحتی نظر دهید، یا اینکه به نحوی دقیق استدلال خوتان را بگویید.
    موفق باشید :)

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    34
    خوب من تسلیمم !
    من تو یه مثبت منفی اشتباه کردم.
    اطلاعاتم یکم قدیمی و حظور ذهنم خیلی ضعیف هست !
    من win-g که یه سیستم خیلی قدیمی و ناقص مربوط به مایکروسافت هست رو با OpenGl که یه سیستم پیشرفته هست و ظاهرا بازی دوم3 رو هم با همون نوشتن قاطی کردم.
    خوب هرچند به قول سپیدار نحوه صحبتم غیر علمی و ناصحیح بود اما اصل اینه که آدم جرات کنه اشتباهشو بپذیره!
    من معذرت میخوام :sorry:

تاپیک های مشابه

  1. مشکل جدید با direct x
    نوشته شده توسط mahvash86 در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 22:52 عصر
  2. direct x
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 06:54 صبح
  3. direct x
    نوشته شده توسط رهنورد2 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 01:09 صبح
  4. Direct X
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1382, 19:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •