نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ADOTable

  1. #1

    ADOTable

    سلام
    من یه سوال داشتم
    بچه ها من از بانک sql server در برنامم استفاده میکنم ولی وقتی می خوام به مقدار یک فیلد که رشته هست دسترسی داشته باشم موقعی که از table استفاده می کنم مشکلی ندارم ولی موقعی که از ADOTable استفاده میکنم مشکل دارم
    مثلا وقتی رشته 'sa ' رادر بانک میریزم و می خواهم بهش locate کنم نمی شه وقتی نگاه کردم دیدم مقدار ' sa ' را بر می گرداند یعنی به اندازه طول رشته

    چکار باید کنم
    کمک کنید
    قبلا از همکاری شما کمال تشکر را دارم
    ممنون

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    میشه یک نمونه از چنین برنامه‌ای بهمراه Structure بانک مربوطه را اینجا بصورت Attachment قرار دهید؟

  3. #3
    مهمان
    سلام
    اقای اسیستنت طفل معصوم راست میگه منم یه برنامه با ado ,sqlserver2000
    روی فیلد های رشته اگه ' ali' بزنید و فیلد شما 15 کاراکتر باشه با '_____ ali' که تو بانک ذخیره شده برابر نمیگیره
    )_ همون blank بود مجبور شدم اینجوری بزنم منظورم ali با 12 فاصله هست)

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    میشه بگین Query که باهاش این متن را انتخاب میکنید چی بوده؟

  5. #5
    مهمان
    سلام اقای اسیستنت
    'select * from table1 where name='+quotedstr(edit1.text);

    البته این مشکل رو فقط با sqlserver دارم با dbisam,bde این اتفاق نمیافته
    بای

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط McMilad
    سلام
    اقای اسیستنت طفل معصوم راست میگه منم یه برنامه با ado ,sqlserver2000
    روی فیلد های رشته اگه ' ali' بزنید و فیلد شما 15 کاراکتر باشه با '_____ ali' که تو بانک ذخیره شده برابر نمیگیره
    )_ همون blank بود مجبور شدم اینجوری بزنم منظورم ali با 12 فاصله هست)
    اگر نوع فیلد Nchar ( مقادیر unicode با طول ثابت )یا char (مقادیر غیر unicode با طول ثابت )بگیرید این مشکل پیش می آید.
    نوع فیلد را Nvarchar انتخاب کنید (مقادیر کاراکتری unicode با طول متغیر )

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر درadotable
    نوشته شده توسط vahedibig در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 08:38 صبح
  2. درخواست کمک در مورد adotable
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1385, 10:36 صبح
  3. خواندن وضعیت ADOTable
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 06:51 صبح
  4. استفاده از AdoTable
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1384, 10:44 صبح
  5. جستجوبوسیله adotable
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 14:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •