نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

  1. #1

    Exclamation تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    سلام می خواستم بدونم آیا Api یا کدی هست که از Timer1 سریعتر عمل کنه!؟
    ممنون میشم متخصصین را هنمایی کنند؟!

  2. #2

    نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    یعنی چی سریعتر عمل کنه؟! بیشتر توضیح بدید!
    آخرین ویرایش به وسیله Pr0grammer : چهارشنبه 27 آذر 1387 در 17:54 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط good_boy مشاهده تاپیک
    سلام می خواستم بدونم آیا Api یا کدی هست که از Timer1 سریعتر عمل کنه!؟
    ممنون میشم متخصصین را هنمایی کنند؟!


    دوست عزیز تو انجمن یه OCX هست به نام Timer . اون Interval زمان بالایی رو می گیره .




    باتشکر احسان

  4. #4

    نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    من قبلا یه API دیده بودم تو همین فرم از ocx نمی خوام استفاده کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    با سلام
    با اين دو تا در حد ميكرو ثانيه ميتوني كار كني


    Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long)
    Private Declare Function SleepEx Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long, ByVal bAlertable As Long) As Long


    يا ميتوني از يك حلقه الكي استفاده كني

    موفق باشي
    آخرین ویرایش به وسیله 3dboy1 : سه شنبه 03 دی 1387 در 06:31 صبح دلیل: اضافه كردن مطلب

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    Mbt یه ابزار برای اینکار گذاشته بود.
    جستجو کنید در همین تالار

  7. #7

    Exclamation نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    ممنون آقای 3dboy1
    میشه یه مثال بزنید که چطور از Api استفاده کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    ببین این به کارت میاد
    SetTimer.rar

  9. #9

    Exclamation نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    این برنامه کارش چیه؟

  10. #10

    نقل قول: تیمری سریع تر از شی timer1 هست؟

    سوال:
    يا ميتوني از يك حلقه الكي استفاده كني
    يعني بينهايت؟؟ Thread قفل نمي كنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •