نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن

  1. #1

    مشكل با حروف ك و ي در جستو كردن

    با سلام
    من وقتي در بانك اطلاعاتي با حروف ك و ي جستجو مي كنم هيچ چيزي نمايس نمي ده مي خواستم بدونم كد جستجوي من مشكل داره و يا اگر راه حلي است دوستان راهنمايي كنن ممنون مي شم.
    Private Sub Text1_Change()
    On Error Resume Next
    If Text1.Text = "" Then
    Adodc1.Refresh
    Else
    Adodc1.Recordset.Filter = "DESC =' " + Text1.Text + " ' "
    Adodc1.Recordset.Filter = " DESC like '" & Text1.Text & "*'"
    End If
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله mhmoein : پنج شنبه 28 آذر 1387 در 21:44 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن

    فونتهایی که انتخاب کردی مشکل داره . احتمالا موقع ورود اطلاعات از یه فونت و موقع جستجو از فونت دیگری استفاده می کنی.

  3. #3

    نقل قول: مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن

    دوست عزيز با تشكر از راهنماييتون بنده هم براي ورود اطلاعات و هم براي جستجو از فونت Tahoma استفاده كردم ولي بازم اين مشكل رو دارم- ممنون مي شم اگر راه حلي داشته باشيد .

  4. #4

    نقل قول: مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن

    بانکتون چیه؟!
    اگه اس کیو ال هستش، باید نوع فیلد ها nvarchar یا ntext باشه...

    در ضمن خط دومی که فیلتر کردی، توی دلفی که من استفاده می کردم، این طوری بود :
    ' like %' + txt_Search.Text + '%')
    یعنی اولاً به جای ستاره از % استفاده میشد (توی وی بی ظاهراً از ستاره استفاده میشه) و ثانیاً هم قبل از متن مورد نظر (برای جستجو) و هم بعد از اون این علامت گذاشته میشد!

    راستی، اگه اشتباه نکنم، با خط دوم فیلتر، خط اول دیگه هیچ نقشی نداشته باشه!!!

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Pr0grammer : جمعه 29 آذر 1387 در 12:47 عصر

  5. #5

    نقل قول: مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن

    با تشكر از شما بانك اطلاعاتي من اكسس هست در مورد كد هم درست فرموده بوديد اون رو تصحيح كردم. متشكرم ولي با اين مشكل هنوز نمي دونم چكار كنم
    آخرین ویرایش به وسیله mhmoein : جمعه 29 آذر 1387 در 13:23 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524

    نقل قول: مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن

    سلام
    اول از علامت % استفاده كنيد به جاي *
    ثانيا نوع فيلد nText يا nChar ربطي به مشكل شما نداره!

    مشكل شما اينه: به نوع ي توجه كنيد: ي ی !!! همينطور ك و گ و ... اطلاعات شما توسط يك ويندوز با يك Keboardlayout متفاوت با ويندوز فعلي شما داده آمايي شده بنابراين كد حروف ي و ی متفاوت و در جستجو نتيجه اي را نمي بينيد.
    با توجه به اينكه در ويندوزهاي (دستكاري شده فارسي) سليقه هاي مختلف براي Layout تنظيم ميشه، هميشه قبل از انجام يك پروژه پيش بيني لازم رو بكنيد.
    هم اكنون اگر اطلاعات براي شما حياتي هست يا حروف مشكل دار را مستقيما در بانك اكسس جايگزين كنيد يا فايل kbdfa.dll ويندوز قبلي را با ويندوز خود جايگزين كنيد.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    50
    پست
    24

    نقل قول: مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن

    سلام
    لينك زير را ببينيد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=113804

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •