نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعریف متغیر بدون نوع ......

  1. #1

    تعریف متغیر بدون نوع ......

    سلام
    چگونه می توانم متغیری تعریف کنم که نوع نداشته باشم و به توانم هر نوعی به آن نسبت دهم مثلا اعشاری یا صحییح

  2. #2
    اصولا چی شده که به این کار احتیاج پیدا کردی؟ حتماا یه راهی پیدا می شه که نیازی به این جور متغیر پیدا نکنی.

  3. #3
    من یک کلاسی دارم که می خواهم به یک متغیر از آن کلاس نوع عای مختلفی بدهم مثلا یک بار متغیر اعشاری یکبار رشته یک باز اعداد صحیح.....
    VIP=Very Important Person

  4. #4
    ٍمعمولا جاوا کار های درست و حسابی برای دسترسی به فیلدهای کلاسشون از متد های set , get استفاده می کنند و در این حالت می شود چندین متد هم نام با ولی با پارامترهای مختلف داشت و لزومی هم ندارد فیلدهایی که آنها ست می کنند واقعا همنام باشد.

    public class Test{
    public void setValue(int x){
    }
    public void setValue(float x){
    }

    }

  5. #5
    ناصرقلی جان متشکرم :flower: :flower: :flower: :thnx:
    VIP=Very Important Person

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •