نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل insert کردن در بانک اس کیو ال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226

    مشکل insert کردن در بانک اس کیو ال

    سلام
    من برای ثبت اطلاعات در بانک اس کیو ال با یک مشکل برخورد کردم
    تمام اطلاعاتی که وارد بانک می کنم بصورت علامت سوال ثبت می شوند...
    توضیح اینکه این اشکال فقط در هنگام ثبت اطلاعات فارسی وجود دارد و بدون مشکل اطلاعات انگلیسی ثبت می شود...
    مشکل از چیست؟؟؟
    برنامه ؟ کد...؟؟؟؟ سیستم ؟؟؟




  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    39
    سلام
    قبل از اطلاعاتت یه حرف N بنویس .این درواقع به معنای اینه که اطلاعاتت در فیلدی که از نوع Nvarchar هستش به صورت یونیکد ذخیره بشه
    insert into Table1(clm1,clm2)values(N'value1,N'val  ue2')

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    کد من به صورت زیر است:

    Dim StrSignin As String = "insert into ectblmembers(firstname) values (N' یک تست است') "
    Dim cmdSignin As New SqlClient.SqlCommand(StrSignin, SqlConnection1)
    SqlConnection1.Open()
    SqlConnection1.Close()


    اما باز هم جواب نداد...
    بعد از اضافه کردن حرف ان
    سیستم هیچ مقداری را ذخیره نمی کند...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این مقاله رو مطالعه کنید : http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=14450
    + نوع فیلد شما هم باید یونیکد را ساپورت کند مانند nvarchar و امثال آن که در مقاله گفته شده.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    39
    شاید collectione دیتابیستون برای ساپورت یونیکد تنظیم نشده ؟یه چک بکنی بد نیست . :wise1:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    ممنون از دوستان...
    تقریبا درست شد...
    ممنون از راهنمایی همه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    شاید collectione دیتابیستون برای ساپورت یونیکد تنظیم نشده ؟یه چک بکنی بد نیست
    از راهنمایی دوستان ممنونم..راستی یه سوال ...
    آیا بعد از نصب sql می تویم تنظیمات collectione رو عوض کنیم یا اینکه فقط موقع نصب این امکان وجود داره؟؟؟
    و آیا این امکان در تمام نسخه های کلاینت و سرور pro ..enterprise ,...‌وجود داره؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله. همه جا می شود عوض کرد آنرا :

    [fcode] [nvarchar] (50) COLLATE Arabic_CI_AS NOT NULL


    بجای عربی ، موارد معتبر دیگری مانند لاتین و ... را هنگام ساخت فیلدها می توان وارد کرد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    باز هم ممنون :flower:

تاپیک های مشابه

  1. دکمه next , insert و ...
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 16:12 عصر
  2. مشکل دستور Insert into در VB.net
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:25 صبح
  3. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 10:03 صبح
  4. insert کردن در پایگاه داده با php
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 01:42 صبح
  5. Insert Into
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 17:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •