نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اطلاعات فیلد از نوع memo در dbgrid نمایش داده نمی شود.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111

    اطلاعات فیلد از نوع memo در dbgrid نمایش داده نمی شود.

    بسم الله الرحمن الرحیم
    من در جدول access یک فیلد از نوع memo تعریف کردم هنگامیکه کاربر در برنامه دلفی در این عنصر اطلاعاتی وارد می کند و آن را ‌ذخیره می کند در dbgrid به جای ان اطلاعات تنها مینویسد memo1 و اطلاعات ذخیره شده را نمایش نمیدهد.لطفاْ کمکم کنید.متشکرم.

  2. #2
    سلام عزیزم
    دی بی گرید این قابلیت رو ندارد فیلد Memo رو از گرید حذف کن
    یک Memo روی فرم بگذار و وصلش کن به فیلد دیتا بیس

    OK

  3. #3
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    می توانی از DBGridEh استفاده کنی که این قابلیت و صدها قابلیت بیشتر از DBgrid معمولی دارد

    می تونی از سایت www.jonoobshop.com دریافتش کنی .
    :موفق:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  4. #4
    دوست عزیز کافی است فیلدهای بانک خود را add کرده باشی ، اگر این کاررا کرده ای بر روی عنصر ارتباطی با بانک خود (مثل adotable) دابل کلیک کن (اگر فیلدهای خود را add نکرده ای همین جا می توانی این کار را بکنی ) حالا در رویداد ongettext فیلدی که memo است تایپ کن text:=trim(sender.asstring)
    امیدوارم که با این کار مشکلت حل شود .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: اطلاعات فیلد از نوع memo در dbgrid نمایش داده نمی شود.

    سلام

    چطور میتونم این کار رو با dbgrid انجام بدم؟!

    با این صفحه کار راه افتاد.

    http://delphi.about.com/library/weekly/aa030105a.htm

    با تشکر.
    آخرین ویرایش به وسیله MSHService : جمعه 06 شهریور 1388 در 21:16 عصر

  6. #6

    نقل قول: اطلاعات فیلد از نوع memo در dbgrid نمایش داده نمی شود.

    رفع مشکل نمایش و ویرایش فیلد Memo در DBGrid دلفی
    کنترل DBGrid شما را قادر می سازد ،رکوردهای درون یک DataSet را درون شبکه ای از ستون ها مشاهده و ویرایش نمایید. و برای نمایش اطلاعات داخل یک جدول و در برنامه های پایگاه داده استفاده های زیادی دارد
    سه عامل بر نحوه ظاهر شدن رکوردها در یک DBGrid تاثیر دارند:
    ۱٫ ستون های ماندگاری که از طریق پنجره Columns Editor برای DBGrid تعریف شده اند .
    ۲٫ ایجاد اجزای فیلدی ماندگار برای DataSet مرتبط با DBGrid
    3. تنظیم خاصیت ObjectView مربوط به DataSet مرتبط با DBGri
    DBGrid قابلیت های ویژه ایی دارد از جمله این که شما به وسیله تعریف کردن ستون های ماندگار برای یک DBGrid و تنظیم نحوه نمایش ستون ها و داده ها ، یک DBGrid سفارشی تهیه کنید.
    حال من یک کد سورس همراه با توضیحات قرار می دهم که شما میتوانید مشکل نمایش فیلد Memo در DBGrid را رفع کنید این یکی از اساسی ترین مشکلات کاربرانی است که یا زبان دلفی برنامه نویسی می کنند و در بانک خود فیلدی از جنس Memo دارند من در زمان نوشتن پروژه دفترچه تلفن به این مشکل برخوردم این توضیحات و کد سورس ها از سایت WWW.Delphi.Abouth.comمی باشد این سایت راهنمای خوبی برای کاربران برنامه نویس دلفی می باشد .
    برای رفع مشکل نمایش و ویرایش فیلد Memo در DBGrid دلفی به ترتیب مراحل زیر را دنبال و اجرا کنید :
    ۱٫ روی ADOTable خود که روی فرم جاری قرار دارد دابل کلیک کنید.
    ۲٫ همه فیلدهای جدول را به مجموعه فیلد های ADOTable داخل FieldEditor اضافه کنید.
    ۳٫ حال فیلد Memo رادر Field Editor انتخاب کنید و برگه event مربوط به Object Inspector را باز کنید.
    ۴٫ در روتین OnGetText مربوط به فیلد Memo دستور زیر را تایپ کنید :
    Text := Copy(ADOTable1MemoField.value, 1, 50);





    http://elmiran.net/?p=780

تاپیک های مشابه

  1. فوری درمشکل دربرهم شدن نوشته درفیلد Memo
    نوشته شده توسط mehdi_doraghi در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 23:39 عصر
  2. export dbgrid to excel وپرینت اطلاعات یک dbgrid
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 08:37 صبح
  3. نمایش memo در dbgrid
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 00:17 صبح
  4. ایجاد Memoدر Dbgrid
    نوشته شده توسط mohssen_mz در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 12:36 عصر
  5. مشکل در کار با memo
    نوشته شده توسط DAMAVAND در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1385, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •