صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 275

نام تاپیک: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

  1. #81

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    متاسفانه از برخورد های بعضی از دوستان کاملاً مشخص هست که دارند با این موضوع صلیغه ای برخورد می کنند . دوستان واسه خودشون می برن و می دوزن . سردبیرو فلان و فیسار تعیین می کنند بدون در نظر گرفتن اینکه کسایی که دارن توی این انجمن فعالیت می کنند هم سهمی دارند در این انتخاب ها .
    سایت برنامه نویس با هزینه یک نفر اداره میشه. فکر کنم شما سایت را با ویکی اشتباه گرفتید! تا به امروز در هیچ مسئولیت مدیریتی ما از کاربران نخواستیم که خودشان مدیر انتخاب کنند؛ ما اینجا مدیران و مسئولان را خودمان انتخاب می کنیم. ممکن هست از دوستان و کاربران نظرسنجی کنیم، ولی انتخاب نهایی با مدیرکل سایت هست. دلیلش هم مشخص هست؛ تیم مدیریتی باید با هم همفکر هم نظر باشند، وگرنه در سایت هرج و مرج میشه. از طرف دیگه طبیعی هست که منی که پنج سال در این سایت بودم، بیشتر از شمایی که یک سال در این سایت بودید، با کاربران سایت آشنا هستم. نمیدونم چطور شد که به این نتیجه رسیدید که برای انتخاب سردبیر باید از شما اجازه بگیریم! سردبیر در مجله حکم یکی از مدیران سایت را دارد. هدف از انتخاب سردبیر هم این بود که بجای افزایش مسئولیت مدیران فعلی، مسئولیت امور مجله به شخص دیگری واگذار بشه، و همه دست اندرکاران مجله خودشان را با ایشان هماهنگ کنند، مدیریت سایت هم اگر نظری داشت، از طریق ایشان مطرح کند. ما با گزینه های خودمان برای سردبیری صحبت کردیم. عده ایی قبول نکردند. سردبیر فعلی هم ابتدا قبول نکردند، تمایل داشتند افراد دیگه ایی این مسئولیت را برعهده بگیرند. اما با نظر مدیران بخش های مختلف، و نظر مثبت مدیر کل سایت، از ایشون خواستیم که مسئولیت را قبول کنند. ایشون هم پذیرفتند.

    کسایی که ادعا می کنند برنامه نویسی از شبکه جداست ، بسم الله ، یه برنامه چت بنویسید ببینیم !!
    شما ظاهرا وقتی تاپیک را باز کردید، بلافاصله پریدید روی صفحه آخر! بخش اعظم مطالب این سایت مربوط به برنامه نویسی برای سکوی ویندوز میشه، شما اینجا تالار ویندوز می بینید؟ بخش بزرگی از تولیدات نرم افزار مملکت ما را برنامه های انبار داری و حسابداری تشکیل میدند، شما اینجا تالار آموزش حسابداری و انبارداری می بینید؟ تعداد زیادی از سوالات مطرح شده در تالار مهندسی نرم افزار مربوط به آنالیز پروژه های مدیریت منابع انسانی هست، شما اینجا تالار آموزش امور پرسنلی و بروکراسی ادارجات می بینید؟!
    اگر دقت می کردید، خیلی چیزها هست که میشه برایشان برنامه نوشت، و در تالار برنامه نویس جایی ندارند. قرار هم نیست که ما برای هر چیزی که میشه براش برنامه نوشت، تالاری ایجاد کنیم، چون اون وقت باید برای سبزی فروشی، طلا فروشی، مرغ داری، بانکداری، و.. هم تالار بزنیم! اصلا مگه نرم افزار میتونه بدون سخت افزار وجود داشته باشه؟! باید برای اون هم باید تالار بزنیم، و اسم سایت را هم از برنامه نویس به "از شیر مرغ تا جان آدمی زاد" تغییر بدیم! تازه یادم رفت بگم که در پزشکی هم از نرم افزار زیاد استفاده میشه!

    شما در بخش شبکه فعلی فعالیت برنامه نویسی می بینید؟ اینکه چطور یک *** برپا کنیم، یا چطور یک روتر را تنظیم کنیم، یا چطور شبکه اداره مان را عیب یابی کنیم، مستقیما به حوزه برنامه نویسی مربوط هست؟!
    اونی که میخواد برنامه چت بنویسه، میدونه سوالش را کجا بپرسه. می تونید چت را در سایت جستجو کنید، و ببینید در کدام تالارها پرسیده شده و جواب داده شده. تنظیم IIS و Apache برای اجرای یک Web Application هم همچنین.

    با این لحن شما، من یک لحظه احساس کردم که مدیران سایت برنامه نویس بخاطر ایجاد این سایت به شما بدهکار هم هستند، و باید یک چیزی هم دستی به شما بدند تا حساب بدهیشان با شما صاف شود!


    --------------------------------------------------

    از دوستان عزیزی که در بحث شرکت می کنند خواهش می کنم که یک دفعه پا برهنه وسط بحث نپرید، و یک مطلبی که اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره را مطرح نکنید. نتیجه همچین کاری این میشه که سردبیر میخواد همکارانش را معرفی کنه، دوست دیگر ما بعد از یک هفته متوجه میشند که باید ذهن کاربران را نسبت به اهمیت مبحث شبکه در تالار "دعوت به همکاری برای مجله برنامه نویس" روشن کنند، ولی بجاش تاپیک را روشن می کنند (!!) و کل فضای تاپیک به هم میریزه.

    با تشکر


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    دوستانی که تا این لجظه اعلام آمادگی کردن :
    razavi_university (سی شارپ ، SQL و برنامه نویسی واسط های سخت افزاری)
    Daleeeeer (؟)
    m.hamidreza (یکی از طرح های جلد ، نویسنده در بخش آموزش )
    salehbagheri (یکی از طرح های جلد)
    .M8SPY. (؟)
    h.jaza (آموزش و مقالات. )
    .:KeihanCPU:. (؟)
    Saeed_m_Farid (؟)
    SmileSoft (مقاله: اخبار ، مقالات ، تاریخچه ، دلفی)
    MIDOSE (ویراستار ، روخوان و مقاله در مورد شبکه)
    manvaputra (؟)
    در مورد دبیران و دیگر سمت ها:
    امشب یا فردا صبح اعلام می کنم (پس از کسب موافقت آقای کشاورز)
    همونطور که در پیغام خصوصی خدمتتون عرض کردم,خوشحال میشم که کمکی کنم.اما کمی هم با کمبود وقت مشکل دارم.
    در موارد زیر هم فعالیت میکنم.
    Vb6
    Vb.net
    Asp.net
    کمی Html
    در ضمن از شما و تمامی کسانی که در این راه به جامعه برنامه نویس کمک میکنند کمال تشکر و قدر دانی را دارم.

  3. #83

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    فكر مي‌كنم به خاطر سليقه مختلف افراد به نتيجه مشتركي در مورد طرح روي جلد نرسيم
    بهتره مثل خيلي از مجلاتIT كه بنا به موضوع روز طرح روي جلدشون عوض ميشه اين مجله هم اينچنين باشه و فقط لوگو و صفحه‌ آرايي ثابتي داشته باشه
    نظر دوستان چيه؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #84

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    بهتره مثل خيلي از مجلاتIT كه بنا به موضوع روز طرح روي جلدشون عوض ميشه اين مجله هم اينچنين باشه و فقط لوگو و صفحه‌ آرايي ثابتي داشته باشه
    نظر دوستان چيه؟
    مگه قرار بوده طرح جلد ثابت باشه!!!
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  5. #85

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    چی شد چند ساعتی که نبودم انگار زلزله شده و.... دوست عزیز جناب منصور من که به شما گفتم دلایلتون را بگو تا همه قانع بشوند نه این که ... این جوری نظم کار بهم خورد بی خیال خوب من نظرم رو قبلنم گفتم برای طرح جلد دوستان بیایید ویژگی هایی که یک طرح جلد باید داشته باشه را بنویسید چون این می شه مبنای کار و هم برای دفعات بعد راحتیم و هم طراحان محدوده ی کار رو متوجه می شوند.
    مثلن طرح جلد باید
    1-رنگ های تند نداشته باشه
    2-چشم را خسته نکنه
    3-طرح ها برجسته باشند و...
    البته اینا مثاله اگه مدیران بیاییند مبنای کار این طوری مشخص کنند برای دفعات بعد همه راحتیم(البته نظر شخصی است).
    موفق باشید و درود بر همگی

  6. #86

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    مثلن طرح جلد باید
    1-رنگ های تند نداشته باشه
    2-چشم را خسته نکنه
    3-طرح ها برجسته باشند و...

    سلام دوست عزیز چیزهایی از این قبیل جز استانداردهای یک طراحیه خوبه ، دیگه نیازی نیست مدیران بش اشاره کنن
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  7. #87

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    لا ممنونم ولی
    کاش می شد اینا مبنای کار باشند ولی این طور نیست برای مبنای کار باید همه موافق باشند و همینطور لیست کاملی باشه تا دیگه سوالی برای طراحان باقی نه مونه و ضمن این که کاملن سنجیده باشه البته
    نمی خوام کار را زیاد بزرگش کنم ولی نمی شه کار را ساده گرفت چون برای هر بار طرح جلد مجله با این مشکل بر می خوریم و تا یک استاندارد نباشه همیشه این مشکل را خواهیم داشت.
    حالا خود دوستان هم باید نظر بدند.البته این نظر شخصی من بود
    موفق باشید و درود بر همگی

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    با سلام به همگی
    اگه مطالبی درباره :
    J2EE
    Delphi
    Oracle
    IB
    Firebird
    GIS Programming
    داشتید ما هم هستیم

  9. #89

    گام های نهایی

    عناوین و بخش های کلی مجله: (لزوما در هر شماره از تمام این ها مطلب نخواهیم داشت)
    • دات نت و فناوری های مرتبط: دات نت فریم ورک ، سی شارپ ، وی بی دات نت ، F#‎ ، LINQ ، WPF ، WCF ، مونو
    • جاوا و فناوری های مرتبط : J2EE ، زبان جاوا و JVM
    • پایگاه های داده: تئوری و زبان SQL ، SQL Server ، IB ، Oracle ، SQlite ، MySQL ، ....
    • شبکه: برنامه نویسی شبکه
    • امنیت: امنیت شبکه ، امنیت نرم افزار و RCE ، رمزنگاری
    • اخبار دنیای برنامه نویسی
    • علوم کامپیوتر: الگوریتم ، ساختمان داده ، هوش مصنوعی ، زبان ها و کامپایلر ، سیستم عامل ، زبان های تابعی
    • برنامه نویسی native در ویندوز ، لینوکس ، مک ، ... : C/C++‎، دلفی ، وی سی و سی بیلدر
    • اپن سورس
    • زبان های دینامیک: پایتون ،پرل ، روبی
    • توسعۀ وب: PHP ، html ، CSS ، JavaScript ، XML ، فلش ، ASP .NET ، JSP ، سیلورلایت
    • مهندسی نرم افزار: طراحی ، تجزیه و تحلیل و مدیریت پروژه ،...
    • مصاحبه ، تاریخچه ، زندگینامه
    • متفرقه: برنامه نویسی موبایل ، بازی ، ....
    • Toolbox : معرفی کتاب ، ابزار و سایت های برنامه نویسی
    • کسب و کار صنعت نرم افزار (مسائل مربوط به استخدام ، شغل برنامه نویسی ، آیندۀ این رشته ، ...)
    دوستان نظراتشون رو بگن. (امکان تغییر و حذف و اضافۀ این آیتم ها هست. فقط با ذکر دلیل و بدون در نظر گرفتن میل شخصی ، بگید)
    پ ن 1: احتمال تکفیر از طرف برنامه نویسای دلفی وجود داره. نمیشه برای هر زبان یک بخش در نظر گرفت.
    پ ن 2: یه سری چیزا رو فعلا نگنجوندم: وی بی ، طراحی بازی ، برنامه نویسی موبایل ، اسمبلی . گزینۀ اول رو به خاطر قدیمی بودن و دیگر develop نشدن توسط فروشنده و جایی برای بحث جدید نداشتن و گزینه های دیگر رو به خاطر کمبود فعالیت در تالار های مربوطه (لااقل از دید بنده)
    پ ن 3: در مورد دبیران: احتمال انتخاب یک دبیر برای چند بخش هست. (فعلا با کمبود افراد واجد شرایط طرفم)( اگه به مدیران سایت پیام خصوصی برای درخواست دبیر شدن ندادم ، به خاطر مراعات وقتشونه؛ و همینجا دعوت می کنم در صورت وقت داشتن ، با ما همکاری کنن. فعلا در حال انتخاب دبیران بخش های مختلف هستم.
    پ ن 4: طرح روی جلد رو ترکیبی از دو طرح پیشنهادی تا الان انتخاب کردم ؛ به طراحانشون پیام داده و میخوام اون چیزی رو که مد نظرم هست پیاده کنن بعد اعلام می کنیم اینجا.
    پ ن 5: شدیدا به یک قالب صفحه نیاز داریم.
    پ ن 6: ایمیل مجله: (همۀ دوستان مقالاتشون رو به این ایمیل خواهند فرستاد ) (لطفا از الان مشغول نوشتن مقالاتتون بشید. آخرین فرصت ارائۀ مطلب: 7 بهمن ماه.) در ضمن به یک نفر مسئول تبلیغات و روابط عمومی نیاز داریم.
    پ ن7: چقدر پ ن!
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Asgari : یک شنبه 08 دی 1387 در 15:03 عصر
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  10. #90

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    • متفرقه: مصاحبه ، تاریخچه ، زندگینامه ،
    از اونجایی که احتمالا این مطالب در هر شماره منتشر خواهند شد، درست نیست که در بخش متفرقه قرار بگیرند. بخش متفرقه بیشتر برای مطالبی هست که معمولا به ندرت یا خیلی با فاصله در مجله به آنها پرداخته میشه. بهتر هست برای تاریخچه، و زندیگنامه یک عنوان مجزا در نظر گرفته بشه. مصاحبه ممکن هست در هر بخشی وجود داشته باشه، مثلا ترجمه مصاحبه با یکی از توسعه دهندگان یک زبان، و غیره.

    • علوم کامپیوتر: الگوریتم ، ساختمان داده ، هوش مصنوعی ، زبان ها و کامپایلر ، سیستم عامل ، زبان های تابعی
    عنوان "علوم کامپیوتر" خیلی کلی هست، و عملا سایر بخش ها را هم در بر میگیره. به نظرم بهتره برای این بخش یک عنوان دیگه در نظر گرفته بشه.

    • اپن سورس : لینوکس ، ...
    این عنوان هم به نظرم زیاد جالب نیست، چون در خیلی از حوزه ها میشه Open-source بود. بنظرم مباحث مربوط به برنامه نویسی لینوکس را میشه در همون بخش Native جا داد. برای اینکه مباحث مختص یک سیستم عامل خاص از مباحث سایر سیستم عامل ها مجزا بشه، میشه بالای صفحه اول اون مقاله یک ایکن کوچک که نشان دهنده سیستم عامل مورد اشاره در این مقاله هست، قرار داد. مثلا وقتی کسی از WinForms صحبت میکنه، بالای مقاله اش لوگوی ویندوز قرار بدیم، و وقتی کسی از MONO صحبت میکنه، بالای مقاله اش لوگوی لینوکس، و کسی که از Cocoa صحبت میکنه، بالای مقاله اش لوگوی Mac.


    پ ن 1: احتمال تکفیر از طرف برنامه نویسای دلفی وجود داره. نمیشه برای هر زبان یک بخش در نظر گرفت.
    پ ن 2: یه سری چیزا رو فعلا نگنجوندم: وی بی ، طراحی بازی ، برنامه نویسی موبایل ، اسمبلی . گزینۀ اول رو به خاطر قدیمی بودن و دیگر develop نشدن توسط فروشنده و جایی برای بحث جدید نداشتن و گزینه های دیگر رو به خاطر کمبود فعالیت در تالار های مربوطه (لااقل از دید بنده)
    نیازی نیست زبان به زبان بخش برای مجله درست کنیم. دسته بندی موضوعی (مثل همین که شما انجام دادید) برای مجله مناسب تر هست.
    برای طراحی بازی و موبایل، بهتر هست اگر مقاله ایی اومد، بره در بخش متفرقه.

    سایر نکاتی که به ذهنم میرسه:
    1- جای عنوانی برای بررسی کسب و کار صنعت نرم افزار خالی هست. عنوانی که بشه در آن از کسب و کار شرکت های مختلف نرم افزاری دنیا یا ایران صحبت کرد، یا تحلیلی از بازار کار نرم افزار در دنیا یا ایران ارائه کرد.

    2- جای بخشی برای معرفی کتاب یا معرفی ابزارهای برنامه نویسی، یا معرفی سایت های برنامه نویسی، یا نقد و بررسی یک ابزار برنامه نویسی، یا نقد و بررسی یک محصول نرم افزاری خاص خالی هست.

    3- با توجه به اینکه می خوام دسته بندی ها بیشتر موضوعی باشه (هر چند گاهی اوقات بعضی دسته بندی ها برهم پوشانی دارند)، بنظرم بهتر هست که ASP.net یا Silverlight و Flash، همگی زیر مجموعه توسعه تحت وب قرار بگیرند. اگر تعداد مطالبشان زیاد بود، میشه از دبیر آن بخش خواست که برای هر گروه از اینها یک مسئول تعیین کند.

    با تشکر


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #91

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    می گم تعداد صفحات محدوده یا نه متغیر . من برم دنبال برنامه نویسی شبکه چون تو بخش معرفی اعضا غیر از پیش خوان و ویراستاری این کارم به عهده ی من بود(جهت اطمینان پرسیدم) ضمنن اگه پر رویی نباشه قصد صحبت کردن امری را هم ندارم اما به عقیده ی من مقالات را تا انجایی که امکان داره زودتر تحویل بدید تا اگه قرار شد نظر در موردش داده بشه یا اصلاحی صورت بگیره زودتر انجام بشود.(البته اول از همه اینو با خودم بودم). یک سوالی که برای بنده ی حقیر شده این است که خوب از کجا شروع کنم کدوم بحث رو اول بگم طرف مخاطب رو یک تازه کار یا یک استاد بگیرم می تونم تو مقاله از صحبت های خودم استفاده ببرم یا نه و چه منابعی را مجاز به استفاده هستمو کدوم ها رو مجاز نیستم.(ببخشید پر حرفی کردم ولی یک سری چیز هایی هست که باید معلوم بشه تا باعث درد سر همه نشه)

    موفق باشید و درود بر همگی

  12. #92

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    ممنون از آقای کشاورز. تغییرات اعمال شد
    عنوان "علوم کامپیوتر" خیلی کلی هست، و عملا سایر بخش ها را هم در بر میگیره. به نظرم بهتره برای این بخش یک عنوان دیگه در نظر گرفته بشه.
    من این رو برای Computer Science آوردم. (بیشتر جنبۀ تئوری و دانش بنیادی دارن تا حالت کاربردی روزمره)
    در هر حال اگه نظر دیگری دارید ، بفرمایید
    جای بخشی برای معرفی کتاب یا معرفی ابزارهای برنامه نویسی، یا معرفی سایت های برنامه نویسی، یا نقد و بررسی یک ابزار برنامه نویسی، یا نقد و بررسی یک محصول نرم افزاری خاص خالی هست.
    این رو یادم رفته بود. (خودم رو هم به عنوان دبیر این قسمت تعیین کردم. {شکلک خود تحویل گیری} )
    می گم تعداد صفحات محدوده یا نه متغیر
    متغیره ، ولی کمتر از یک صفحه و بیشتر از 3 صفحه نباشه
    مخاطب رو یک تازه کار یا یک استاد بگیرم
    هر مقاله مخاطبین خاص خودش رو داره که ابتدای مقاله سطحش رو می گیم (مبتدی ، متوسط ، پیشرفته)
    می تونم تو مقاله از صحبت های خودم استفاده ببرم یا نه و چه منابعی را مجاز به استفاده هستمو کدوم ها رو مجاز نیستم
    اکیدا توصیه می کنم بچه ها یا خودشون مطلب بنویسن یا خودشون ترجمه کنن. حتی الامکان از ترجمۀ دیگران استفاده نکنیم (از هر لینک ، سایت ، وبلاگ ، کتاب ، ... که استفاده کردید برای مقاله ، باید در انتهای مقاله ذکر کنید)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  13. #93

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    جناب عسگری سلام من بصورت جدی و مصمم توی این زمینه ها اعلام آمادگی می کنم:

    جاوا و فناوری های مرتبط : J2EE ، زبان جاوا و JVM

    شبکه: برنامه نویسی شبکه

    امنیت: امنیت شبکه

    موفق باشید
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  14. #94

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    بله منم منظورم همین بود که مطلب ها را خودمون بنویسیم و ترجمه ها بود که موافقت کردید.ممنون
    نقل قول نوشته شده توسط manvaputra مشاهده تاپیک
    جناب عسگری سلام من بصورت جدی و مصمم توی این زمینه ها اعلام آمادگی می کنم:

    جاوا و فناوری های مرتبط : J2EE ، زبان جاوا و JVM

    شبکه: برنامه نویسی شبکه

    امنیت: امنیت شبکه

    موفق باشید
    پس من تنها نیستم. جناب manvaputra ورودتون را تبریک می گم. راستی من امنیت شبکه را هم می خواهم فعالیت کنم چون منظورم از شبکه همه ی زمینه هاش بود.
    موفق باشید و درود بر همگی
    آخرین ویرایش به وسیله MIDOSE : یک شنبه 08 دی 1387 در 03:14 صبح دلیل: بماند

  15. #95

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    سلام وخسته نباشید.
    خوشحال میشم در زمینه جاوا وفناوری هایه مرتبطش و تحلیل فناوری ها با مجله همکاری داشته باشم.
    با تشکر.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  16. #96

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    دو طرح برای صفحات داخلی از یکی از دوستان:
    http://tinypic.info/files/q6ubfnf3i881qh2n6j0y.jpg
    http://tinypic.info/files/qd915uvv2lzgbcautnur.jpg
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  17. #97

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    دبیران رو در اینجا لیست می کنم. برای بخش هایی که تا آخر این هفته دبیر براشون انتخاب نشه ، خودم با همکاری یک سری از دوستان اون بخش رو مدیریت می کنیم.
    این هم ایمیل مجله که از همین الان می تونید دست به کار شده و مقاله ها و مطالبتون رو به این آدرس ایمیل کنید. (همچنین می تونید مقاله ها رو به دبیر بخش مربوطه ایمیل کرده یا از طریق پیام خصوصی باهاش هماهنگ کنید)
    ezine.barnamenevis@gmail.com

    1- م h.jaza : بخش دات نت
    2- Nima NT : بخش امنیت
    3- خودم : بخش Toolbox (مصاحبه ، زندگینامه و تاریخچه)
    4- م mpmsoft : بخش تازه ها و اخبار دنیای برنامه نویسی
    5- م mazdadoost: بخش جاوا
    6- m.hamidreza : بخش فناری های وب (توسعه وب)

    آقای salehnagheri : طراح روی جلد و گرافیست مجله
    دوستان لطفا اگه قصد همکاری دارید پیام خصوصی بذارید برام. چون این پست همواره آپدیت میشه و میخوام در آخرین صفحه بمونه تا در دید باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Asgari : سه شنبه 17 دی 1387 در 20:14 عصر
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  18. #98

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    متغیره ، ولی کمتر از یک صفحه و بیشتر از 3 صفحه نباشه
    به نظرم اگر بیشتر هم شد، اشکالی نداره، و نهایتا میشه آن را به چند بخش تقسیم کرد، و هر بخش در چند شماره متوالی منتشر کرد.
    (همچنین می تونید مقاله ها رو به دبیر بخش مربوطه ایمیل کرده یا از طریق پیام خصوصی باهاش هماهنگ کنید)
    ezine.barnamenevis@gmail.com
    لطفا فعلا از همین ای میل استفاده کنید، تا با حاجی صحبتی کنیم و یک آدرس ای میل اختصاصی (در همین Domain) و یک Subdomain به مجله برنامه نویس اختصاص پیدا کنه، تا مقالات به آن ای میل ارسال بشند، و آن Subdomain هم برای راه اندازی وب سایت مجله استفاده بشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  19. #99

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    دو طرح برای صفحات داخلی از یکی از دوستان:
    http://tinypic.info/files/q6ubfnf3i881qh2n6j0y.jpg
    http://tinypic.info/files/qd915uvv2lzgbcautnur.jpg
    فکر می کنم یکم تو فاز روزنامه ای هستش تا یه مجله ی الکترونیک تخصصی برنامه نویسی.
    البته صرفا برای اگاهی و ارتقاء سطح کار این مطلب رو گفتم نه تو سر کار زدن و اینا...

  20. #100

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    کار تقریبن خوبیه ولی نوشتن متن به صورت ستونی اذیت می کنه و اگه یکم کار گرافیکی هم بهش بدید خوب میشه البته اونقدر که چشم رو خسته نکنه کار هر کی بوده خسته نباشه چون برای این کار زحمت کشیده.
    موفق باشید و درود بر همگی

  21. #101

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    دوستانی که در حال حاضر دارن مقاله ای می نویسن یا ترجمه می کنن، لطفا موضوع مورد بحثشون رو مطرح کنن تا ترجیحا موضوعات با همدیگه تلاقی نداشته باشه.

    با تشکر

  22. #102

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    من فعلا:
    ترجمۀ مقالۀ Free Lunch is Over نوشتۀ Herb Sutter

    بعدش:
    ترجمۀ Programming in ten years نوشتۀ Peter Norvig
    ترجمۀ یکی از مقالات Paul Graham یا مصاحبه ای با Joel Spolsky
    (اگر کسی مایل به ترجمه است و در پیدا کردن منابع خوب مشکل داره ، می تونه پیام خصوصی بذاره)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  23. #103

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi311ggg مشاهده تاپیک
    ترجمۀ مقالۀ Free Lunch is Over نوشتۀ Herb Sutter
    ترجمۀ Programming in ten years نوشتۀ Peter Norvig
    سلام.

    • اون مقاله اول، مال چهار سال پیشه و اولین بار در ژورنال Dr. Dobb چاپ شد.
    • مقاله دوم، اگر اشتباه نکنم، مال 8 سال پیشه.

    اگر چه خوندنشون خالی از لطف نیست (بخصوص مقاله اول)، اما دیگه تاثیر اونموقع رو نمیذاره. فکر میکنم اگر واقعا میخواهید این "به اصطلاح مجله" حرفی برای گفتن داشته باشه، باید مقالات توسط فردی مشخص انتخاب بشه و از افراد دست اندرکار خواسته بشه که به ترجمه (یا تالیف) در اون مورد اقدام کنن...

  24. #104

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    منم هم دارم روی مقاله ای درباره ی شئ گرایی کار می کنم از چند تا ریفرنس مثل کتاب مستر بوچ ویرایش سوم سال 2007 و چند تا سایت که این مبحث رو خوب و کامل و جامع مطرح کردن.
    کر میکنم اگر واقعا میخواهید این "به اصطلاح مجله" حرفی برای گفتن داشته باشه، باید مقالات توسط فردی مشخص انتخاب بشه و از افراد دست اندرکار خواسته بشه که به ترجمه (یا تالیف) در اون مورد اقدام کنن...
    اولا این به اصطلاح مجله رو من نمی فهمم. خواهشا از توضیحش صرف نظر کنین چون off-topic میشه.

    ثانیا این کاری رو که شما پیشنهاد کردین یعنی اینکه ما عملا بیایم و چهار تا مترجم استخدام کنیم و یه سری مقاله بهشون بدیم تا برامون ترجمه کنن.
    فکر نمی کنم هدف اصلی و اساسی این مجله ی الکترونیک تا این حد سطح پایینی باشه.
    احتمالا اشتباه متوجه شدین.

  25. #105

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط h.jaza مشاهده تاپیک
    این کاری رو که شما پیشنهاد کردین یعنی اینکه ما عملا بیایم و چهار تا مترجم استخدام کنیم و یه سری مقاله بهشون بدیم تا برامون ترجمه کنن. فکر نمی کنم هدف اصلی و اساسی این مجله ی الکترونیک تا این حد سطح پایینی باشه. احتمالا اشتباه متوجه شدین.
    سلام.
    اگر نوشته من رو یکبار دیگه بخونید، متوجه میشید که نوشتم "به ترجمه (یا تالیف)".
    چیزی که من پیشنهاد دادم، یه کار عملی هستش برای اینکه یکپارچگی مطالب حفظ بشه و هر کسی... اصلا پشیمون شدم. منتظر اولین شماره میمونیم، بعد در موردش صحبت میکنیم. اونموقع متوجه خواهید شد که من سعی میکردم چی بگم.

    پاورقی: ترکیب بهترین تکنولوژیهای امنیتی با همدیگه، لزوما یک سیستم امن رو به ارمغان نمیآره! چه بسا در اکثر موارد و بر خلاف انتظار، بنای یک سیستم کاملا نا امن رو استوار میکنه. همینطور هستش تالیف یک مجله، یا در کل انجام یک کار گروهی. حتی اگر همه شما Dino Esposito، Charlez Petzold و ... هم باشید و حرفه اتون نوشتن باشه، اما یک یا چند نفر بر کار مجموعه نظارت نکنن، نتیجه بطرز نا امید کننده ای مفتضح خواهد بود.

  26. #106

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    ترکیب بهترین تکنولوژیهای امنیتی با همدیگه، لزوما یک سیستم امن رو به ارمغان نمیآره! چه بسا در اکثر موارد و بر خلاف انتظار، بنای یک سیستم کاملا نا امن رو استوار میکنه. همینطور هستش تالیف یک مجله، یا در کل انجام یک کار گروهی.
    دوست عزیز سلام ، خئب حرف شما متین این مجله هم سردبیر داره که وظیفش همینه که شما می فرمایید از طرف دیگه جذابیت یک مجله توی دیدگاهها و حتی نگارشهای مختلفه ایده شما در مورد هم راستا بودن شیوه نگارش و مواردی از این قبیل در مورد کتاب صدق میکنه.
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  27. #107

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    ما برای هر بخشی دبیر داریم (گرچه فعلا با کمبود دبیر مواجهیم و مجبوریم از مدیران بخش ها و کاربران برتر استفاده کنیم برای approval مقالات)
    مهم نیست مقاله مال چه سالیه. (تازه اگه تعداد صفحات کافی داشتیم یه سری از پیپر های کلاسیک مک کارتی یا Guy Steele یا فیلیپ والدر یا ... (دهۀ 60 و 70) رو ترجمه می کردم) مهم اینه که می تونه مفید و آموزنده باشه
    اصلا پشیمون شدم.
    خوشحال میشیم اگه انتقاداتتون رو با دلیل بیان کرده یا حتی در صورت وقت داشتن بهمون کمک کنید (نوشتن مقاله ، دبیری یکی از بخش ها ، ویراستاری ، ....)

    پ ن: من نمی دونم اون اشتیاق اولیه برای چاپ مجله کجا رفت. تا الان فقط یکی دو نفر مرتب باهام در تماس بودن و از کاراشون صحبت کردن. ایمیل مجله هم خالیه. فقط هم فعلا کار من و h.ajza معلومه (بقیه غیبشون زد یا به شدت مشغول کارن ؟؟؟؟)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  28. #108

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    مهم نیست مقاله مال چه سالیه
    شرمنده جناب سر دبیر ،در این مورد خاص کاملا با شما مخالفم توی مبحث کامپیوتر و مخصوصا نشریه تخصصی تاریخ مقاله جز پارامترهای اصلی به حساب میاد.
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  29. #109

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    توی مبحث کامپیوتر و مخصوصا نشریه تخصصی تاریخ مقاله جز پارامترهای اصلی به حساب میاد.
    این بحث کاملا درسته ولی در مورد مباحثی که اولا در طی زمان تغییرات Huge ای در اونا رخ میده و ثانیا زمانی که ما می خوایم وارد ریز یه مسئله و پیاده سازی ای بر اساس اون تاپیک خاص داشته باشیم.

    ولی در کل اگر وارد این حاشیه ها نشیم، بهتره. وسه ی همین دوستان خواهشن از جوابگویی هایی که باعث منحرف شدن تاپیک میشه، صرف نظر کنن.

    اگر به کسی برخورده، ببخشید

    با تشکر

  30. #110

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    ما برای هر بخشی دبیر داریم (گرچه فعلا با کمبود دبیر مواجهیم و مجبوریم از مدیران بخش ها و کاربران برتر استفاده کنیم برای approval مقالات)
    شما میگید غیر از جنابعالی و h.jaza کار هیچکس معلوم نیست. چطور برای هر بخش یک مدیر دارید؟

    مهم نیست مقاله مال چه سالیه.
    با کمال احترام؛ اونطور که من متوجه شدم، این مجله در مورد دام و طیور نیست که تا چند سال آخرین دستاوردها در این زمینه، دستخوش تغییر نشه. تو علم نرم افزار (و حتی سخت افزار)، هر روز و هر لحظه میتونه آبستن حوادث جدیدی باشه. الان دیگه کمتر کسی تمایل داره تا بدونه چطور میشه یه برنامه TSR درست کرد، یا چطور میشه دستورات رو مستقیم (از طریق اسمبلی) به کارت گرافیکی Trident یا S3 ارسال کرد. دیگه کسی نمیدونه DOS Extender چی بوده و ... در صورتیکه همین مساله 10 سال پیش، جزء یکی از پر طرفدارترین مقولات در برنامه نویسی DOS بود. امروزه دیگه برای کسی اهمیتی نداره که چطور میشه یه دیسک 720KB ای رو به 1.44MB تبدیل کرد، چون دیگه استفاده از این دیسکها محدود شده و حتی شما در بازار نمیتونید پیداش کنید یا حتی Drive های دیسکهای 5 1/4 اینچی. دونستنش هم دیگه اهمیتی نداره!

    مهم اینه که می تونه مفید و آموزنده باشه
    بله. مثل این میمونه که ما بدونیم چطور میشه با دو عدد سنگ، آتش روشن کرد! دونستنش خوبه، اما ارزشی نداره. الان، شخص باید بدونه که اجاق مایکرو ویو خونش چطور کار میکنه، و چطوری میتونه اونو برای مقاصد خودش بکار ببره.

    خوشحال میشیم اگه انتقاداتتون رو با دلیل بیان کرده
    اینکه همه چیز رو به Challenge بکشیم، خوبه. اما نه بدیهیات رو! شما دلیل بیارید و ثابت کنید، ترجمه نوشته ای متعلق به 8 سال پیش در مورد Concurrency که از CPU های Hyper Threading به بعد، بشدت دستخوش تغییر شد، عاقلانه است!

    پ ن: من نمی دونم اون اشتیاق اولیه برای چاپ مجله کجا رفت.
    عرض کردم. برای چاپ یک مجله، به چیزی ورای اشتیاق و ... نیاز هست.
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : شنبه 14 دی 1387 در 18:51 عصر

  31. #111

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    متوجه صحبت هاتون هستم.
    بین ابزار و مفاهیم تفاوت بذارید.
    چیزایی هستن که مال چند دهه قبل بودن و هنوزم وجود دارن و ما هر روزه (شاید به صورت غیر مستقیم) با اون ها سرو کار داریم.
    مثال: تئوری زبان های برنامه نویسی ، اصول کلی کار یک کامپایلر ، اصول پردازش موازی ، GC ، ....
    مسلما مطالب مربوط به ابزار outdated هستن. مثل همونایی که اشاره کردید (داس)
    منظورم از مطالب قدیمی (ولی مفید و آموزنده) مطالبی بود که تاریخ مصرف ندارن
    تکیۀ بیش از حد بر فن آوری های cutting edge هم درست نیست. مثلا اگه یه نفر بیاد خیلی جامع دربارۀ رشته ها در دات نت بنویسه (ذخیره سازی داخلی ، نحوۀ افزایش سرعت در کار با رشته ها ، مقایسه با دیگر فریم ورک ها ، ...) خیلی بهتره تا این که در مورد آخرین تحولات سیلورلایت بخواید مطلبی آماده کنه. من تاکیدم روی مطالب بنیادی هست تا مطالب ابزاری مربوط به یکی دو سال قبل. (البته این جمله به این معنی نیست که فن آوری های جدید رو ول کرده و بریم سراغ فن آوری های چند سال قبل)
    ترجمه نوشته ای متعلق به 8 سال پیش در مورد Concurrency که از CPU های Hyper Threading به بعد، بشدت دستخوش تغییر شد، عاقلانه است!
    اون یک مورد برای 3 سال و 9 ماه قبله. هنوز هم که هنوزه بسیاری از برنامه نویسا متوجه اهمیت عصر Multi-core و نکاتی که اون مقاله سعی در تاکید بر روی اون ها داشت ، نشدن
    در حال حاضر بخش ها مشخص شدن ولی فقط 3 مدیر داریم (هرکسی که توانایی و آمادگی مدیریت رو داره میتونه از طریق پیام خصوصی با من در میون بذاره)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  32. #112

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    پس از تکمیل و ببیشتر شدن تعداد مقالات ، یه تاپیک مجزا ایجاد خواهم کرد برای عناوین مقالات
    تا این لحظه:
    خودم: https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=102
    h.jaza : م https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=104
    manvaputra : م ADBMS
    Saeed_m_Farid : م VoIP

    این پست همواره آپدیت خواهد شد
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Asgari : دوشنبه 16 دی 1387 در 22:35 عصر
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  33. #113

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    ADBMS
    Active Database Management System
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    دوستانی که تا این لجظه اعلام آمادگی کردن :
    razavi_university (سی شارپ ، SQL و برنامه نویسی واسط های سخت افزاری)
    Daleeeeer (ویراستار ، شبکه ، پیش خوان)
    m.hamidreza (یکی از طرح های جلد ، نویسنده در بخش آموزش )
    salehbagheri (یکی از طرح های جلد)
    .M8SPY. (؟)
    h.jaza (آموزش و مقالات. )
    .:KeihanCPU:. (وی بی 6 و دات نت و ASP .NET
    Saeed_m_Farid ( دلفی ، سی ، وب سرویس)
    SmileSoft (مقاله: اخبار ، مقالات ، تاریخچه ، دلفی)
    MIDOSE (ویراستار ، روخوان و مقاله در مورد شبکه)
    manvaputra : جاوا ، امنیت شبکه و شبکه
    obalitjo0on
    دنیای دلفی : امنیت و دلفی
    Nima NT
    saeed.afshary : پایتون
    Bahmany : دلفی ، J2EE ، اوراکل
    mazdadoost : جاوا

    خوب خوبه یه کم بیشتر دقت کنی اقای سردبیر ;)
    خوبه حالا 2 بار گفتم میتونم در asp.net کمک کنم (انگار انتخاب شدن!)
    بازم میگم اگه خواستین منم هستم :
    asp.net
    ajax
    html & css
    vb.net
    +هک و امنیت
    موفق باشید

  35. #115

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    خوب خوبه یه کم بیشتر دقت کنی اقای سردبیر ;)
    خوبه حالا 2 بار گفتم میتونم در asp.net کمک کنم (انگار انتخاب شدن!)
    بازم میگم اگه خواستین منم هستم :
    asp.net
    ajax
    html & css
    vb.net
    +هک و امنیت
    جواب:
    هرکسی که توانایی و آمادگی مدیریت رو داره میتونه از طریق پیام خصوصی با من در میون بذاره
    ضمنا این افرادی رو که شما اسم بردی، درسته که اعلام آمادگی کردن، ولی کسیشون پستی مبنی بر بیان چیزی که داره روش کار می کنه، نگذاشته.
    با تشکر

  36. #116

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    خوب خوبه یه کم بیشتر دقت کنی اقای سردبیر ;)
    ممنون ، اصلاح شد

    ضمنا این افرادی رو که شما اسم بردی، درسته که اعلام آمادگی کردن، ولی کسیشون پستی مبنی بر بیان چیزی که داره روش کار می کنه، نگذاشته.
    درسته. (البته با پیام خصوصی ارتباط داشتیم ؛ ولی جز دو سه نفری که اشاره شد بقیه نگفتن روی چی الان دارن کار می کنن)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  37. #117
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    بازم میگم اگه خواستین منم هستم
    مسئله بودن نيست! مسئله همكاريه! و همكاري يعني ...!!!

    asp.net
    ajax
    html & css
    vb.net
    +هک و امنیت
    ببينيد دوستان! بلد بودن در اينجا مهم نيست! چون اينجا همه بلدند!!!

    مهم اينه كه بتونيد مقاله اي بنويسيد! (مقاله بودن شرط نيست، مهم نوشتن است)

    اون دسته از دوستاني كه عمل مي كنند، همكار ما هستند!!!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  38. #118

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    با سلام و خسته نباشید :
    مسئولین مجله : زمان تحویله مطالب چه زمانی هست (لطفا تاریخ دقیق بدین).
    با تشکر.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  39. #119
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    اين هم طرح جلد به رنگ آبي (تقاضاي دوستان)!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 1.zip‏ (445.1 کیلوبایت, 26 دیدار)
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  40. #120

    نقل قول: دعوت به همکاری در مجلۀ برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط mazdadoost مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید :
    مسئولین مجله : زمان تحویله مطالب چه زمانی هست (لطفا تاریخ دقیق بدین).
    با تشکر.
    دوست عزیز اول معلوم کنید راجع به چه مبحثی می خواید مقاله بدید بعد به ادامه ی ماجرا هم می رسیم.

    با تشکر

صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •