نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مفهوم و کاربرد متود Dispose چیست ؟

  1. #1

    مفهوم و کاربرد متود Dispose چیست ؟

    دوستان مفهوم Dispose چیه و چه کاری انجام میده؟
    آیا دستور مقابل آن هم وجود داره؟ یعنی دستوری که عمل Dispose را خنثی کند؟
    با تشکر

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: مفهوم Dispose

    ممنون دوست عزیز
    از لینک چیز زیادی متوجه نشدم.....
    من در برنامه ام یه کمبو دارم وقتی combobax1.dispose(); را اجرا میکنم ظاهرا ارتباطش با برنامه قطع میشه چطوری میتونم اون ارتباط را مجددا برقرار کنم (غیر از load دوباره برنامه)؟

  4. #4

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار masoud_parsa
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    46

    نقل قول: مفهوم Dispose

    سلام. dispose كردن به ين معني پاك شدن كامل object از memory هستش بنابر اين براي كار با اون دوباره بايد مجدد يه object جديد بسازيد

  6. #6

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار masoud_parsa
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    46

    نقل قول: مفهوم Dispose

    دوست عزيز شما خودتون داريد ميگيد new كنند object رو.و اين بدين معني هستش كه از كلاس مورد نظر يك object جديد ساخته ميشه كه با object قبلي متفاوت هستش مثلا در محل قرار گيريشون روي memory

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: مفهوم Dispose

    ما با این کار دوباره object نمی سازیم بلکه دوباره به object ی که وجود داره حافظه تخصیص میدیم.

    دقت کنید که object ها reference دارند و ما از روی اون reference هاشون بهشون access داریم. وقتی یه ocject رو Dispose میکنیم reference ش هنوز تو جدول متغیر ها (که کامپایلر میسازه) وجود داره و فقط حافظه تخصیص داده شده خالی میشه.

    زمانی میگیم یه object جدید ساخته شده که یه reference جدید تو اون جدول ایجاد شده باشه.

    موفق باشید
    jooje

  9. #9

    نقل قول: مفهوم Dispose

    یعنی combobox1=new combobox() ; کافیه؟

  10. #10

  11. #11

    نقل قول: مفهوم Dispose

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    ما با این کار دوباره object نمی سازیم بلکه دوباره به object ی که وجود داره حافظه تخصیص میدیم.
    آبجکت همون حافظه ایست که - با new کردن - در heap ساخته میشه و وقتی مجددا new کنیم با یک آبجکت جدید سر و کار داریم
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  12. #12

  13. #13

    نقل قول: مفهوم و کاربرد متود Dispose چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    من این تعریف خیلی برام مسئله بوده و تا حالا رفرنسایی خوندم مطلب دقیق و قانع کننده ای نداشتن در مورد این تعریف.
    میتونین یه رفرنسی ، لینکی یا ... بدین من بازم در این مورد مطالعه کنم؟
    یه ارتباط مرموز بین فریم ورک و OS هست که باعث همه این ابهامات شده. من هم دنبال این مقاله یا رفرنس هستم.

    راستی یه سوال:
    توی اون لینکی که شما معرفی کرده بودید، گفته که اگه Dispose رو فرخوانی کردیم، دیگه نیازی به اجرای finalize نیست. که برای این عدم نیاز دستور GC.SupressFinalize وجود داره. پس می تونیم نتیجه بگیریم که
    همیشه اول dispose اجرا می شه و بعد finalize ؟
    میشه مثالی بیارید که توش م dispose implement شده باشه و هم finalize?
    یا مثالی که فقط finalize .
    با تشکر

  14. #14

    نقل قول: مفهوم و کاربرد متود Dispose چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    من این تعریف خیلی برام مسئله بوده و تا حالا رفرنسایی خوندم مطلب دقیق و قانع کننده ای نداشتن در مورد این تعریف.
    میتونین یه رفرنسی ، لینکی یا ... بدین من بازم در این مورد مطالعه کنم؟
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...rp_memory.aspx
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  15. #15

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •